مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

خطیبی آمد، پایان حکومت شجاعی در تراکتور

  • کد خبر: ۵۹۵۳۵
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
خطیبی آمد، پایان حکومت شجاعی در تراکتور
با حضور رسول خطیبی در تراکتور دوران حکمرانی مسعود شجاعی دراین باشگاه به پایان رسید. شجاعی که قبل از انتخاب خطیبی همه امورات را در دست داشت حالا باید از خطیبی فرمان بری کند.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، با حضور رسول خطیبی به عنوان سرمربی تیم تراکتور دوران حکمرانی مسعود شجاعی دراین باشگاه به پایان رسید. شجاعی که ماه ها در تراکتور حکمرانی می کرد و حتی برادرش را هم به عنوان مربی به تبریز برده بود حالا باید نگاهش به فرامین رسول خطیبی باشد. مربی با هوشی که محبوبیت بسیاری در تبریز دارد و درهمین قدم اول اعلام کرده برای به موفقیت رساندن تراکتور با هیچ بازیکنی تعارف نمی کند.

شاید منظور خطیبی از بیان این جمله مسعود شجاعی باشد که در ماه ها اخیر تبدیل به مربی- بازیکن تیم تراکتور شده بود و تمام تصمیم ها از کانال او عبور می کرد. خطیبی درباره این موضوعات چنین گفته است: «نام تراکتور از همه نام‌ها بزرگتر است. مطمئن باشید به خاطر نام تراکتور با کسی تعارف ندارم. در مجموعه‌ای که کار می‌کنم این نام برایمان از هر چیزی مهمتر است. بازیکنان و عوامل باید در اختیار تیم باشند. ان‌شاالله بتوانیم با تمام وجود برای موفقیت این تیم تلاش کنیم. موفقیت و سربلندی این تیم باعث سربلندی مردم آذربایجان و هواداران خواهد بود. امیدوارم روزهای خوبی را در کنار مردم هواداران بازیکنان و عوامل باشگاه داشته باشیم.»

حالا باید دید که آیا شجاعی به مانند قبل درخدمت تفکرات مدیران این باشگاه خواهد بود یا با آمدن خطیبی و سست شدن جایگاهش دراین باشگاه در موقعیت دیگری قرار خواهد گرفت. شجاعی حتی این اواخر قصد داشت اندرانیک تیموریان را به عنوان مربی-بازیکن راهی تبریز کند که به نظر می رسد پروژه او برای دوست سابقش  به هم ریخته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->