بازگشت بازیکنان محبوب هاشمیان به ترکیب پرسپولیس اوسمار به دنبال بازارگرمی با اسم پرسپولیس پیروانی در جمع بازیکنان پرسپولیس: جاسوسی نکنید اختلاف نظر در کادرفنی پرسپولیس نتیجه و ویدئو خلاصه بازی سپاهان و آخال در لیگ قهرمانان آسیا(۲۲ مهر ۱۴۰۴)| چقدر گل نزنی سپاهان! تیم ماهیگیران قهرمان لیگ سوئد شد پخش زنده بازی بارسلونا و المپیاکوس (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه ویژه بارسلونا برای ستاره سابق منچستریونایتد مهاجم برزیلی رئال در لیست فروش مصدومیت جنپو در تمرین استقلال ترکیب سپاهان مقابل آخال مشخص شد | چند تغییر و بازگشت مهم! مصونیت اندونگ از جریمه و توبیخ| غیبت‌های غیرموجه تمامی ندارد برنامه‌های الهلال برای تقدیر از مرد سال فوتبال آسیا رکوردشکنی‌های مسی این بار در آمریکا شمشیرباز خراسانی در اردوی تیم ملی حاضر شد شروع هیجان NBA از بامداد چهارشنبه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) احتمال نیمکت‌نشینی دوباره رضاییان قوت گرفت تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و یوونتوس (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | آخرین امید تودور در برنابئو بازگشت کنعانی زادگان به ترکیب پرسپولیس
سرخط خبرها

گل محمدی به برانکو رسید| «یحیی» پروفسور می‌شود!

  • کد خبر: ۶۰۳۵۹
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲
گل محمدی به برانکو رسید| «یحیی» پروفسور می‌شود!
سرمربی جوان سرخ‌پوشان به رکورد بهترین دوران حضور برانکو رسید و حالا می توان به جرات گفت اگر برانکو پروفسور کروات فوتبال ایران بود، یحیی گل محمدی پروفسور ساخت داخل است.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، یحیی گل‌محمدی از زمان حضور دوباره روی نیمکت پرسپولیس، ۶۶‌امتیاز در لیگ برتر کسب کرده که برابر با بهترین آمار برانکو ایوانکوویچ (لیگ شانزدهم) است. سرمربی جوان سرخ‌ها از هفته هفدهم لیگ نوزدهم هدایت قرمز‌ها را برعهده گرفت و در ۱۴ بازی پایانی فصل، جایگاه تیم گابریل کالدرون در صدر را تثبیت کرد و با ایجاد اختلاف چهارده‌امتیازی نسبت به تیم رقیب، قهرمانی را برای چهارمین سال متوالی به چنگ آورد تا در غیاب برانکو ایوانکوویچ نیز موفقیت سرخ‌ها ادامه‌دار باشد.
 
سال گذشته پرسپولیس با ۶۷‌امتیاز لیگ برتر را به سرانجام رساند که یک رکورد فوق‌العاده محسوب می‌شود. ۳۴‌امتیاز را گابریل کالدرون در ۱۶ بازی به دست آورد و یحیی گل‌محمدی نیز با کسب ۳۳‌امتیاز در باقی مسابقات فصل، سرخ‌ها را به قهرمان بلامنازع لیگ نوزدهم تبدیل کرد؛ اما باوجود کسب چهارمین قهرمانی متوالی لیگ و صعود به فینال آسیا، سرخ‌ها همچنان سیری‌ناپذیر به روند خود ادامه می‌دهند. تازه‌ترین رکوردی که سرمربی این تیم ثبت کرده، دستیابی به بهترین آمار امتیازی برانکو ایوانکوویچ است.
 
یحیی گل‌محمدی در ۳۰ بازی اخیر لیگ‌برتری که هدایت قرمز‌ها را برعهده داشته، ۱۹ برد، ۹ مساوی و ۲ باخت را به ثبت رسانده است تا با ۶۶‌امتیاز یک دوره بسیار موفق را سپری کند. نکته جالب اینکه برانکو نیز در بهترین فصل خود (لیگ شانزدهم) توانست همین تعداد امتیاز را کسب کند و حالا یحیی خود را در حد‌و‌اندازه‌های سرمربی کروات قرمز‌ها نشان داده است. قرمز‌های پایتخت در ۳۰ بازی با هدایت یحیی ۴۸ گل زده‌اند که ۲ گل بیشتر از آمار تیم برانکو در لیگ شانزدهم است. آن‌ها البته ۱۸‌گل نیز دریافت کرده‌اند که ۴ گل بیشتر از تیم برانکو ایوانکوویچ است. با‌این‌حال پرسپولیسی‌ها باتوجه به روند این فصل خود فرصت این را دارند که با ۴۹‌گل، رکورد گل‌زنی خود از زمان قهرمانی چهار‌گانه را بشکنند.

در طول یک سال اخیر تنها ۲ تیم سبزپوش ذوب‌آهن و آلومینیوم اراک موفق به شکست پرسپولیس شده‌اند. پیروزی ذوب‌آهن مقابل پرسپولیس در‌حالی به دست آمد که سرخ‌ها آماده جشن قهرمانی بودند و این باخت تأثیری در روندشان نگذاشت؛ اما باخت به آلومینیوم یک ناامیدی بزرگ بود که البته پس از آن ۶ پیروزی دل‌چسب به دست آمد تا تیم یحیی دوباره بر بام فوتبال ایران قرار بگیرد.

نکته جالب اینکه آمار سال گذشته یحیی از آمار امسال او بهتر است، چرا‌که تیم پرسپولیس فصل گذشته در ۱۴ بازی ۳۳‌امتیاز گرفت، اما امسال در ۱۶ بازی این تعداد امتیاز را تصاحب کرده است. در‌واقع میانگین قرمز‌ها در لیگ نوزدهم با هدایت این مربی ایرانی ۲.۳ بود و حالا به ۲.۰۳ کاهش یافته است؛ اما بررسی‌ها نشان می‌دهد هر تیم ایرانی که در پایان فصل به میانگین ۲ امتیاز برسد، قهرمانی‌اش قطعی می‌شود، چرا‌که هیچ نایب‌قهرمانی تاکنون به این میانگین امتیازی نرسیده است.

پرسپولیس حالا ۲ بازی سرنوشت‌ساز تا پایان سال‌۱۳۹۹ خواهد داشت که اهمیت بسیار زیادی برای این تیم دارد. سرخ‌ها اگر بتوانند صنعت‌نفت آبادان و نفت مسجدسلیمان را از پیش‌رو بردارند، با ۳۹‌امتیاز از ۱۷ بازی به استقبال سال جدیدی می‌روند که در آن بازی‌های فشرده لیگ قهرمانان و جام حذفی نیز وجود دارد و همین موضوع کار را سخت و سخت‌تر و امتیازات باقی‌مانده را ارزشمندتر می‌کند.
بهترین قهرمانی پرسپولیس سال گذشته با هدایت مشترک کالدرون‌- یحیی با ۶۷‌امتیاز به دست آمد و در لیگ شانزدهم، هفدهم و هجدهم نیز تیم برانکو به‌ترتیب ۶۶، ۶۴ و ۶۱‌امتیاز کسب کرد و حالا باید دید آیا یحیی گل‌محمدی می‌تواند به بازه شصت‌امتیازی در پایان لیگ بیستم برسد یا خیر.

البته این گزارش از مقایسه عملکرد هر ۲ مربی در لیگ داخلی حاصل شده است. اگر نتایج برانکو و گل‌محمدی را در ابعاد بین‌المللی هم به‌صورت کلی بررسی کنیم، یک نایب‌قهرمانی را در کارنامه هر ۲ مربی خواهیم دید؛ با‌این‌تفاوت که تیم پروفسور از لحاظ سخت‌افزاری و بازیکن به‌مراتب در وضعیت بدتری نسبت به پرسپولیس زمان گل‌محمدی بود، اما تیم برانکو به‌مراتب ستاره‌های بیشتری نسبت به تیم یحیی داشت. فارغ از این مطلب، شاید کمتر‌هوادار پرسپولیسی در زمان رسیدن این تیم به فینال لیگ قهرمانان انتظار قهرمانی از سرخ‌پوشان را داشت، ولی همین هواداران در زمان حضور گل‌محمدی، به‌شدت به‌دنبال فراهم‌کردن مراسم جشن قهرمانی برای این رقابت‌ها بودند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->