برادر یک اسیر اسرائیلی: تنها راه آزادی اسرا توافق با حماس است ترامپ، هگست را به عنوان «وزیر جنگ» معرفی کرد سخنگوی دولت: گفت‌وگوهای مستقیم، صریح و مستند، ضرورتی انکارناپذیر برای ماست واکنش سازمان ملل به بازداشت مدیر دفتر المیادین توسط رژیم اسرائیل عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه: تجلی «وفاق ملی» را در جنگ دوازده روزه شاهد بودیم | دولت چهاردهم وارث تورم بالای ۴۰ درصد بود کوچکی‌نژاد: حمایت از کسب‌وکار‌های خرد از اولویت‌های دولت باشد واکنش علاء‌الدین بروجردی به تهدید جدید ترامپ: این‌بار گستره پاسخ از پایگاه‌های ثابت آمریکا فراتر می‌رود نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: اجرای قانون جوانی جمعیت نباید حتی در شرایط جنگی متوقف شود حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است وزارت خارجه روسیه: تامین‌کنندگان سلاح کی‌یف حامی تروریست هستند تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت عزتمندانه اتباع افغان بهروزآذر: تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین خانواده را به شهادت رساند خواب تازه‌ای که ترامپ برای جنگ اوکراین و روسیه دیده است ! مشاور رهبر معظم انقلاب: شکست سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو به بیداری ملت‌ها منجر شده است ورود معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مشهد جزئیات تازه از آسیب حمله ایران به پایگاه العدید قطر شرط دولت لبنان برای تحویل پسر قذافی اعلام شد راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی همه‌چیز دربارهٔ «پ.ک.ک.»، حزب کارگران کردستان یک تروریست در چابهار به هلاکت رسید (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بقایی: صدراعظم آلمان با حمایت از جنایات شنیع رژیم اسرائیل، اصول بنیادین منشور ملل متحد را نادیده گرفته است واکنش صداوسیما به اظهارات مصطفی کواکبیان درباره کاترین شاکدام + ویدئو امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس اعلام جرم کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات
سرخط خبرها

ممنوعیت سفرهای نوروزی به شهرهای قرمز و نارنجی

  • کد خبر: ۶۰۵۳۸
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۲
ممنوعیت سفرهای نوروزی به شهرهای قرمز و نارنجی
در جلسه روسای کمیته های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست روحانی، ممنوعیت سفر به شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی در ایام نوروزی تصویب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در چارچوب این دستورالعمل که توسط قرارگاه عملیاتی و با مشارکت کمیته‌های ستاد ملی مقابله با کرونا تدوین شده، پیش بینی شد که تمامی ترددها و سفرها به شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع شود.

کمیته بهداشتی و درمانی نیز موظف شد اقدامات لازم را برای بازنگری در پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با سفر، اقامتگاه‌ها، مراکز تفریحی و محیط‌های کسب و کار و نظارت دقیق بر روند اجرای این پروتکل‌ها، انجام دهد.

قرارگاه عملیاتی و کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز موظف شدند بر تغییر وضعیت احتمالی استان‌ها در خلال سفرهای استانی و هماهنگی میان دستگاه‌ها از جمله نیروی انتظامی، وزارت میراث فرهنگی و راه  و شهرسازی برای کنترل تردد افراد با تست مثبت کرونا و برخورد با خاطیان عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، اقدامات لازم را با نهایت دقت انجام دهند.

رییس‌جمهوری در همین ارتباط با اشاره به تجارب به دست آمده در یک‌سال اخیر و در عین حال دومین نوروزی که کشور گرفتار پاندمی کووید ۱۹ است، گفت: با بهره‌گیری از این تجربیات و همچنین رعایت دقیق و جدی پروتکل‌ها و پیش گرفتن زندگی سازگار با کرونا می‌توان تعطیلات مرتبط با نوروز را با اجرای پروتکل‌ها  برگزار کرد.

روحانی تاکید کرد: اگرچه توصیه جدی متخصصان، فعالان و مسوولان بهداشتی کشور عدم رفت و آمد غیرضرور بویژه برای افراد خطرپذیر است و بسیاری نگرانی‌ها  که در خصوص شیوع بیماری با توجه به رفت و آمدهای نوروزی وجود دارد اما می‌توان با اتکا بر مسوولیت پذیری جامعه و مردم و حساسیت‌هایی که نسبت به حفظ سلامت وجود دارد، امیدوار بود که با رعایت دستورالعمل‌ها، امکان تردد در ایام نوروز به شهرهای با وضعیت آبی و زرد فراهم شود.

رییس جمهوری از کمیته تبلیغات خواست با همکاری قرارگاه و کمیته بهداشتی و درمانی در یک برنامه‌ریزی تبلیغی، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی، تمامی جزئیات دستورالعمل مرتبط با ایام نوروز  اطلاع رسانی و آموزش داده شود تا مردم به هیچ وجه نسبت به وضعیت‌های مختلف در مورد اجازه و یا ممنوعیت تردد به شهرهای با وضعیت های چهارگانه دچار ابهام نشوند و بتوانند به طور دقیق برای خود برنامه ریزی کنند.

روحانی به این کمیته همچنین ماموریت داد با همکاری صدا و سیما و وزارتخانه های ارتباطات و ارشاد و بکارگیری تمامی ظرفیت‌های رسانه‌ای کشور، امکان پخش برنامه‌های نشاط آور متناسب با ایام شادی و تعطیلات نوروزی از جمله نمایش فیلم‌ها، اکران های متناسب سینمایی و کنسرت‌های آنلاین را فراهم کند.

رییس دولت تدبیر و امید با اشاره به بررسی‌های انجام شده از وضعیت‌های مختلف در جامعه تصریح کرد: مقاومت، صبر و تحمل مردم در یک‌سال گذشته در برابر فشار شدید اقتصادی در دوره تحریم‌ها و شیوع کرونا،   ستودنی است و باید قدردان چنین مردمی باشیم.

روحانی خاطرنشان کرد: میزان فشاری که بر مردم وجود دارد از سوی مسوولان و دولت قابل درک است و تمامی تلاش دولت این است که در عین حفظ سلامت بتواند در شرایط جنگ تحمیلی اقتصادی عوارض اجتماعی و اقتصادی کرونا را نیز کنترل کند و همواره تلاش داشته که کمترین عوارض متوجه زندگی مردم شود و تمامی اقداماتی که در این عرصه انجام گرفته، با قدرت تداوم می‌یابد.

وی افزود: همه دستگاه‌ها در دولت و سایر قوا باید با هماهنگی و اقدامات منسجمی که انجام می دهند موجبات کاهش فشارهای حاشیه ای و یا غیرمرتبط شوند و اجازه ندهند که درگیری‌های جناحی و یا سلایق خاص افراد، عوارض ناخواسته جنگ اقتصادی و کرونا بر مردم را تشدید کند.

روحانی در ادامه پس از گزارش کمیته اقتصادی در خصوص مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد ارائه سه خدمت عمومی با بیشترین تقاضای مردمی در بستر سکوی دولت همراه، و معرفی وزارت راه و شهرسازی و سازمان تامین اجتماعی به عنوان پیشروترین دستگاه‌ها در اجرای این مصوبه، دستگاه‌های مسوول را موظف کرد نسبت به پیوستن به سکوی دولت همراه و اجرای مصوبه ستاد کرونا تسریع کنند و کارگروه‌های مختلف در این خصوص ماموریت یافتند بر حسن اجرای این مصوبه نظارت و اقدامات اجرایی را انجام دهند.

رییس جمهوری تأکید کرد که باید به دقت وضعیت و شرایط جدید بیماری مربوط به ویروس جهش یافته کرونا را رصد کرده و مداخله مناسب را انجام داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->