پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخشش هاشمی و دبل دبل آجمبا

  • کد خبر: ۶۱۱۹۵
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۶
درخشش هاشمی و دبل دبل آجمبا
تیم بسکتبال بانوان نارسینا با درخشش بازیکنان خارجی خود، بازی دوم رده‌بندی را هم از پالایش نفت آبادان برد و به مقام سوم سوپرلیگ بانوان رسید.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، دیدار تیم‌های بسکتبال بانوان نارسینا و پالایش نفت آبادان امروز در تالار بسکتبال آزادی تهران آغاز شد و با برتری ۸۳ - ۷۶ نارسینا به پایان رسید.
شوماری هریس در این دیدار ۴۰ دقیقه کامل بازی کرد و ۲۶ امتیاز، ۳ ریباند و ۶ پاس گل داشت و کارایی ۲۴ را هم ثبت کرد. آجمبا اوبیاماکا سنتر ‌نارسینا، اما در ۳۱ دقیقه و ۵۲ ثانیه ۲۱ امتیاز، ۱۴ ریباند کسب کرد تا ا ثبت دابل دابل و کارایی ۲۴ بهترین بازیکن میدان شود.
موثرترین بازیکن این دیدار، اما فائزه شهریاری از نفت بود که در ۳۸ دقیقه و ۳۸ ثانیه، ۲۸ امتیاز، ۹ ریباند و ۵ پاس گل، کارایی ۳۳ داشت.
نارسینا با توجه به پیروزی ۶۴ - ۶۱ در دیدار نخست رده‌بندی با این برد در مجموع در مجموع ۲ بر صفر پالایش نفت آبادان را شکست داد و به مثام سوم سوپرلیگ رسید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->