رد ادعای حقوق ۲۰۰ میلیون تومانی رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت | احمدنیا: از خضریان شکایت می‌کنم مالزی از سیاست‌های دوگانه آمریکا درقبال مسئله فلسطین انتقاد کرد مؤمنی: طرح انسداد مرز‌های شرقی کشور پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای داشته است آیت الله علم الهدی مطرح کرد: ضرورت مدیریت هوشمندانه جریان وفاق و مطالبه‌گر در دانشگاه | نقش زنان در سه الگوی کلی؛ عفت - حجاب، مشارکت اجتماعی و تربیت نسل جدید خطیب‌زاده: ایران، مقاوم بوده و بر مواضعش استوار است | به دیپلماسی در زمان مناسب نگاه می‌کنیم ترامپ: امیدوارم آتش‌بس در غزه ادامه‌دار باشد رئیس سازمان پدافند غیرعامل: کشور توانست قدرت نظامی خود را بر رژیم صهیونی تحمیل کند زنگنه: تغییر مکرر سیاست‌های ارزی و توزیع ناعادلانه نهاده‌های دامی، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است لاریجانی فردا (۵ آبان ۱۴۰۴) با وزیر کشور عمان در تهران دیدار خواهد کرد تذکر خضریان به وزیر کار درپی برخی انتصابات نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌ می‌شود گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر جدید ژاپن رئیس‌جمهور روسیه: در بالاترین و قدرتمندترین سطح توان هسته‌ای جهان قرار داریم جست‌وجوی اجساد اسیران اسرائیلی در پشت «خط زرد» معاون وزیر امور خارجه: حفظ نظم جامعه جهانی از طریق مقابله با جرائم سایبری ضروری است انفعال اسرائیل در سایه بازدارندگی موشکی ایران با موافقت نمایندگان مجلس، سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل می‌شود نایب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه: از انحلال بانک آینده استقبال می‌کنیم قالیباف در صحن علنی مجلس: امر ملی را بر امر جناحی مقدم بداریم | انتقاد از صحبت‌های «روحانی» و «ظریف» استاندار خراسان رضوی: اجلاس سرمایه‌گذاری کشور‌های اسلامی در مشهد برگزار می‌شود هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین
سرخط خبرها

بهره برداری از فاز اول «سامانه سجل محکومان مالی» و «سامانه هوشمند استعلامات مالی قوه قضاییه»

  • کد خبر: ۶۱۳۲۲
  • ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶
بهره برداری از فاز اول «سامانه سجل محکومان مالی» و «سامانه هوشمند استعلامات مالی قوه قضاییه»
فاز اول «سامانه سجل محکومان مالی» و «سامانه هوشمند استعلامات مالی قوه قضاییه» با حضور رئیس قوه قضاییه در جلسه «ستاد راهبری پیگیری اجرای سند تحول قضائی» بهره برداری شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس این خدمت جدید قوه قضاییه، با راه اندازی «سامانه سجل محکومان مالی» از این پس سوابق محکومیت‌های مالی افراد به صورت برخط در اختیار مراجع استعلام کننده مثل بانک ها، موسسات مالی و اعتباری، دستگاه‌های اجرایی، دفاتر اسناد رسمی و طرفین معامله قرار می‌گیرد. راه اندازی این سامانه گام موثری در شفاف سازی فعالیت‌های اقتصادی کشور بوده و از طرح بسیاری از دعاوی مالی جلوگیری خواهد کرد.

 

با راه اندازی «سامانه هوشمند استعلامات مالی قوه قضاییه» نیز از این پس همکاران واحدهای اجرای احکام سراسر کشور می‌توانند به صورت برخط و آنی نسبت به شناسایی اموال «محکوم علیهم» در سقف «محکوم‌به» اقدام کنند. در فازهای بعدی این خدمت نوین و تحولی، توقیف برخط اموال و دارایی‌های اشخاص محکوم علیهم و امکان انتقال برخط آن‌ها به اشخاص محکوم‌له پس از تغییر قوانین و مقررات مربوطه عملیاتی می‌شود.

 

ارتقاء سامانه ثنا و ابلاغ برای افزایش اطمینان از ابلاغ اوراق قضایی به خواندگان دعوا خصوصا گروه‌های خاصی، چون زندانیان، سالمندان، بیماران و معلولان، افراد کم سواد و اتباع خارجی، از دیگر اقدامات مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه بود که با حضور آیت الله رئیسی مورد بهره برداری قرار گرفت. از این پس افراد می‌توانند در صورت تمایل شماره تلفن همراه حداکثر سه نفر دیگر را با کسب اجازه از آن‌ها به قوه قضاییه معرفی کند تا پیامک‌های اطلاع رسانی ابلاغیه به صورت همزمان برای آن‌ها نیز ارسال شود.

 

رئیس قوه قضاییه در آیین بهره برداری از فاز اول سامانه‌های تحول سند قضایی اظهار کرد: همت مرکز آمار و فناوری اطلاعات در تحقق هوشمندسازی دستگاه قضا و اجرای سند تحول، موجب شده این سند بین مردم و همکاران قضایی یک سند قابل اجرا و دست یافتنی نشان داده شود.

 

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: با راه اندازی سامانه سجل محکومیت‌های مالی در سال جهش تولید، بانکها، مراکز و بنگاه‌های عظیم اقتصادی می‌توانند مشتریان و شرکای تجاری خود را اعتبارسنجی کرده و با اطمینان با آن‌ها معامله نمایند. این کار علاوه بر توسعه کمی و کیفی فعالیت اقتصادی در کشور، دعاوی و شکایات ناشی از مشکلات به وجود آمده بر اثر عدم شناخت نسبت به اعتبار و سابقه طرفین معامله را کاهش می‌دهد.

 

رئیسی اظهار کرد: سامانه هوشمند استعلامات مالی کمک بسزایی برای مجریان احکام قضایی در اجرای دقیق حکم و نظارت بر فرآیند اجرای احکام می‌کند. گاهی استعلامات مالی چند ماه طول می‌کشد و پرونده در دست قاضی می‌ماند، اما این سامانه موجب سهولت در شناسایی اموال محکوم علیه می‌شود.

 

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه کار دستگاه قضا ستاندن حق از تعدی کنندگان به حقوق مردم و بازگرداندن حق به صاحب آن است، گفت: این احساس مبارکی است که مردم سریع به عدالت دسترسی پیدا کنند و به حق خود برسند.

 

رئیسی با بیان اینکه عدم اجرا و تاخیر در اجرای قانون پسندیده نیست، گفت: اجرای ماده ۱۱۶ و ۱۱۷ قانون برنامه ششم توسعه و اجرای صددرصدی تکالیف مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه در این برنامه خبری خوب است که تقدیر مضاعف می‌طلبد.

 

منبع: قوه قضاییه



گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->