پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

انفجار یک مجتمع مسکونی در پاکدشت تهران + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۶۱۴۲۳
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
انفجار یک مجتمع مسکونی در پاکدشت تهران + فیلم و عکس
ساعت ۴ و ۸ دقیقه امروز ۲۴ اسفند ۹۹، انفجار در یک مجتمع مسکونی در پاکدشت، ۱۱ مصدوم بر جای گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد تاجیک، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری پاکدشت گفت: ساعت ۴ و ۸ دقیقه بامداد امروز یکشنبه عوامل سازمان آتش‌نشانی از وقوع حادثه انفجار یک ساختمان مسکونی واقع در محله ۲۰ متری شهید غربا به آتشنشانی پاکدشت مطلع و بلافاصله گروه‌های امدادی و آتش‌نشانی بلافاصله به محل وقوع حادثه اعزام شدند و با همکاری نیروهای هلال احمر حاضر در محل، عملیات آواربرداری از طبقه همکف این ساختمان آغاز شد.

 

وی گفت: در عملیات آواربرداری ۳ نفر مصدوم با میزان آسیب دیدگی بالا از طبقه همکف این ساختمان خارج شدند و توسط آمبولانس بلافاصه به مراکز درمانی منتقل شدند.

 

انفجار یک مجتمع مسکونی در پاکدشت تهران + فیلم و عکس

 

تاجیک افزود: ۸ مصدوم دیگر نیز که آسیب دیدگی کمتری داشتند برای درمان توسط عوامل اورژانس حاضر در محل، به بیمارستان منتقل شدند.

 

وی تصریح کرد: به دلیل استحکام بالای این ساختمان، خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در بر نداشت و به دلیل سالم ماندن راه پله‌ها بسیاری از ساکنان طبقات بالایی این مجتمع مسکونی در لحظه اول وقوع حادثه از منزل خارج شدند.

 

مدیرعامل آتش نشانی پاکدشت افزود: پس از حدود ۳ ساعت آواربرداری و عملیات جستجو توسط گروه آنست (سگ‌های زنده یاب) هلال احمر، فرد جدیدی در زیر آوار پیدا نشد و با اعلام پایان عملیات آواربرداری، ساختمان مذکور تحویل عوامل انتظامی شد.

 

وی گفت: اگرچه شواهدی مبنی بر وجود مواد انفجاری در یکی از واحدهای طبقه اول یافت شد، اما علت اصلی وقوع این انفجار در حال بررسی است.

 

تاجیک افزود: این سومین حادثه انفجار در منزل مسکونی است که طی سال جاری در شهرستان پاکدشت روی داده است.

 

پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع است.

 

ویدئو | ۱۱ مصدوم در انفجار یک مجتمع مسکونی در پاکدشت تهران

تعداد بازدید : 441

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->