بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل و انتقالات ناک اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران پیشنهاد بازگشت علی کریمی از سوی ساپینتو رد شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی
سرخط خبرها

بهبودی و مصطفی وند بازیکنان باتجربه و با کیفیت

  • کد خبر: ۶۱۵۹۰
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱
بهبودی و مصطفی وند بازیکنان باتجربه و با کیفیت
دو تیم والیبال شهرداری ارومیه و فولاد سیرجان در فینال لیگ برتر یک-یک مساوی شدند تا قهرمان در بازی سوم مشخص شود.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، علیرضا بهبودی و سعید مصطفی وند که این چنین خندان با هم در حال خوش و بش کردن هستند به عنوان کاپیتان‌های دو تیم والیبال سیرجان و ارومیه، سال‌های متمادی در تیم‌های مختلف از جمله پیکان و حتی فصل قبل در همین تیم شهرداری ارومیه با هم همبازی بوده و خاطرات زیادی از با هم بودن دارند. هر دو در حال حاضر جزو قدیمی‌ترین بازیکنان لیگ برتر والیبال محسوب می‌شوند و احتمالا در فینال در گوش هم دارند می‌گویند: " بابا حالا حالا‌ها ما در این والیبال ماندگار هستیم و خطری متوجه ما نیست." آنهم به این خاطر که این دو نشان دادند کیفیت ربطی به سن و سال ندارد و یک بازیکن با سن بالا نسبت به بقیه بازیکنان همچنان می‌تواند در اوج باشد و بدرخشد.
آرمین تشکری دیگر بازیکن باتجربه سیرجانی‌ها هم در فینال دوم برابر شهرداری ارومیه دوباره خاطرات خوب حضور دوران ولاسکو را در اذهان زنده کرد. او نه تنها در سرویس و حمله، بلکه در کمک به دفاع‌های کنار، فوق العاده ظاهر شد و بار‌ها امتیازات با ارزشی گرفت، ضمن آنکه روی پاس‌های کوتاه و بریده هم عالی عمل کرد. به گفته یکی از دوستان کارشناس، عملکرد او در این فصل از بسیاری از ملی پوشان فعلی بهتر بود. واقعا بازی‌های این روز‌های تشکری دوباره احیا شده، تداعی گر روز‌های اوج او در دوران ولاسکوست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->