کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفتگوی تلفنی ترامپ با نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ ارردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم
سرخط خبرها

گزارش سی ان ان از حادثه تاسیسات نطنز و نقش رژیم صهیونیستی در آن

  • کد خبر: ۶۳۸۱۸
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
گزارش سی ان ان از حادثه تاسیسات نطنز و نقش رژیم صهیونیستی در آن
شبکه سی.ان.ان در گزارشی درباره حمله اخیر به تاسیسات نطنز تصریح کرد که اظهارات روز گذشته مقامات و گزارش‌های رسانه های صهیونیستی حاکی از آن است که احتمالا اسرائیل در این حادثه نقش داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه خبری سی.ان.ان گزارش داد که به نظر می رسد که آویو کوشاوی رئیس ارتش اسرائیل در اظهارات خود درباره حادثه روز یک شنبه در نیروگاه نطنز که رئیس سازمان انرژی اتمی ایران آن را اقدامی تروریستی خوانده است، نقش احتمالی اسرائیل در این حمله را تائید می‌کند.

 

وی تنها چند ساعت پس از آنکه مقامات ایران این حادثه را گزارش دادند در یک مراسم یادبود برای سربازان صهیونیستی گفت: عملیات‌ها در سراسر خاورمیانه از چشم دشمنان پنهان نمی‌ماند.

 

کوشاوی افزود: آنها ما را زیر نظر دارند، توانایی های ما را می بینند و بادقت گام های خود را بررسی می کنند.

 

سی.ان.ان افزود: گزارش های روز یک شنبه در چندین رسانه اسرائیلی به نقل از مقامات اطلاعاتی اعلام کرد که آژانس جاسوسی اسرائیل، یعنی موساد مسئول این حادثه است. اگرچه جزئیات دقیقی از نام و مشخصات این مقامات ارائه نشده است اما برخی از رسانه ها آنها را "منابع اطلاعاتی غربی" توصیف کردند. هرچند باز هم مشخص نیست که "غربی" منابعی از اسرائیل را شامل می شود، یا خیر.

 

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم هیچ اظهار نظری درباره این گزارش ها نکرد اما بنیامین نتانیاهو نخست وزیر روز یکشنبه در سخنرانی اش به مناسبت سالگرد تاسیس اسرائیل گفت: مبارزه با ایران، با هسته ای شدن آن، با نیروهای نیابتی آن و مسلح شدن آن یک ماموریت بسیار بزرگ است. هیچ اطمینانی نیست که وضعیت فردا مانند امروز باشد.

 

این اظهارات نتانیاهو در شرایطی مطرح شده است که ایران و سایر طرف های توافق هسته ای در حال رایزنی در وین، درباره بازگشت آمریکا به این توافق و رفع تحریم های ایران و همچنین توقف اقدامات هسته‌ای اخیر تهران هستند.

 

مقامات آمریکایی نیز در پایتخت اتریش حضور داشتند تا با نمایندگان قدرت های جهانی که هنوز عضو توافق هستند، رایزنی کنند. هرچند آنها هیچ مذاکره و دیدار مستقیمی با مقامات ایرانی نداشتند.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر مخالفت شدید خود با هرگونه چشم انداز بازگشت برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را اعلام کرده و گفت: اسرائیل خود را ملزم به توافقی که راه را برای دستیابی ایران به سلاح هسته ای هموار می کند، نمی داند.

 

این در حالی است که طرف های مذاکره کننده در وین روند این رایزنی ها را سازنده و رو به جلو ارزیابی کرده‌اند.

 

این درحالی است که سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان صبح روز یکشنبه از وقوع یک سانحه در تاسیسات غنی سازی نطنز خبر داد و گفت که علت این حادثه در دست بررسی است و متعاقبا اعلام خواهد شد. وی همچنین تصریح کرد که حادثه خوشبختانه صدمات انسانی و آلودگی در پی نداشته است.

 

همچنین روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی درباره حادثه در تاسیسات نطنز به نقل از مقامات اطلاعاتی آمریکایی و صهیونیستی نوشت که اسرائیل در این حادثه نقش داشته است.

 

به نوشته نیویورک تایمز، این دو مقام اطلاعاتی که درباره آسیب رخ داده در نطنز توضیحاتی به آن ها داده شده بود، گفتند که این سانحه در نتیجه انفجاری بزرگ اتفاق افتاده که کاملا سیستم برق مستقل و شدیدا تحت حفاظت داخلی را که تامین کننده برق سانتریفیوژهای زیرزمینی است، تخریب کرده است.

 

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی درباره این حادثه گفت: اقدامی که علیه مرکز غنی سازی طنز انجام شد، نشان دهنده شکست مخالفان پیشرفت های صنعتی و سیاسی کشور برای جلوگیری از توسعه چشم گیر صنعت هسته‌ای از یک سو و مذاکرات موفق برای رفع تحریم‌های ظالمانه است.

 

صالحی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه و تاکید بر ضرورت برخورد جامعه بین المللی و آژانس بین المللی انرژی اتمی با تروریسم هسته ای، حق خود را برای اقدام علیه عاملان و آمران و مباشران این اقدام را محفوظ می دارد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->