سازمان لیگ: دربی پنجشنبه (۹ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود انتخابات فدراسیون فوتبال در موعد مقرر برگزار می‌شود؟ دی بروینه در منچسترسیتی می‌ماند ایران میزبان جام جهانی فوتبال خیابانی شد خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد بازیکنان و مربیان استقلال خواستار برگزاری دربی! دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو
سرخط خبرها

آرزومندی: تیمی که باتمرکزتر و باکیفیت‌تر است لیاقت فینال را دارد | فشار بازی خیلی زیاد بود

  • کد خبر: ۶۳۸۵۱
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۹
آرزومندی: تیمی که باتمرکزتر و باکیفیت‌تر است لیاقت فینال را دارد | فشار بازی خیلی زیاد بود
تیم بسکتبال مهرام با پیروزی ۹۰ بر ۸۶ در بازی چهارم مرحله نیمه نهایی تکلیف تیم صعودکننده به فینال را به بازی پنجم کشاند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، علی آرزومندی سرمربی تیم بسکتبال مهرام پس از پیروزی در تقابل چهارم برابر نفت آبادان گفت: از نظر کیفی بازی خوبی را شاهد بود و فشار بازی خیلی بالا بود. گفته بودم ما تیمی هستیم که واکنش خوبی نشان می‌دهیم و خوشحالم که بچه‌ها تلاش کردن و با همه وجود خواستند که به سری برگردیم.
او در ادامه گفت: در این بازی با لاین‌آپ و مدل دیگری بازی کردیم. باید حتما یک تغییر و سورپرایزی برای تیم مقابل داشته باشیم این بازیکنان ده پانزده سال است که همدیگر را می‌شناسند و تغییر خیلی مهم است، این که تمرکز را حفظ کنیم و بدانیم چطور حمله و چطور دفاع کنیم مهم است.
او درباره تعداد خطای بالای بازیکنان دو تیم نیز گفت: در دو بازی قبل اعتراض و تنش در بازی زیاد بود که من موافقم نیستم و بعد از بازی دوم درباره اش صحبت کردم. فکر می‌کنم در این بازی هر دو تیم کمک کردند این اتفاق کمتر بیفتد و کمتر اعتراض شد. به نظرم همه درگیر بازی بودند و به حواشی کاری نکردند.
آرزومندی درباره بازی دادن به مسعود سلیمانی هم گفت: ما تیمی ده دوازده‌نفری هستیم که کیفیت همه آن‌ها خوب است. مهم این است که بازی به بازی پلن‌های مختلف را تست کنیم و آزمایشی که امروز کردیم، خوشبختانه خوب از کار درآمد و سلیمانی هم نمایش خوبی داشت.
آرزومندی درباره بازی پنجم هم گفت: الان همه چیز مساوی است و پس فردا هر تیمی تمرکز بیشتری داشته باشد و با کیفیت‌تر باشد، لیاقت فینال را دارد. این دست ماست و این ما هستیم که باید از فرصت‌ها استفاده کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->