وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تجلیل از استاد دکتر محمد تقی صراف، پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۶۴۱۶
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۰
تجلیل از استاد دکتر محمد تقی صراف، پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد
مراسم تجلیل از دکتر محمد تقی صراف استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم ضمن تکریم مقام استاد محمد تقی صراف اظهار کرد: در سال ۱۳۲۸ نخستین دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاسیس شد و در این مدت ۷۰ سال، اساتید و اعضای هیات علمی در کنار آموزش و ارائه خدمات سلامت به مردم، نقش موثری در ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه در عرصه‌های ملی و بین المللی داشته اند.
دکتر محمد رضا دارابی با گرامیداشت یاد و خاطره عزیزانی که در این دانشگاه تلاش کردند و منشا خیر و برکت بودند و امروز یا به کسوت بازنشستگی نائل آمده اند و یا متاسفانه در بین ما نیستند، تاکید کرد: مایه افتخار است که به واسطه وجود این عزیزان دانشگاه مشهد جزء پنج دانشگاه سرآمد کشور در همه زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، بهداشتی ودرمانی است.
وی خاطر نشان کرد: امروز دانشگاه علوم پزشکی مشهد با افتخار در رتبه بندی تایمز در بازه ۵۰۱ تا ۶۰۰ قرار گرفته است و همتراز دانشگاه تهران در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۰ است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر منش وجوهره وجودی استاد صراف افزود:در کنار تمام افتخارات، برخی از اساتید خود ابتکاری در زمینه‌های علمی، پژوهشی، اخلاقی، فرهنگی دارند که باعث شاخص و متمایز شدن آن‌ها شده است.
وی با تاکید بر اینکه علم آموزی یک موضوع فردی است و مهم منش، عشق به کار، عشق به مردم است که در وجود افراد نهادینه می‌شود تصریح کرد: نظم و، انضباط و اخلاق کاری که از خصایص استاد صراف هست نمونه بارز و الگوی دانشجویان است که ادامه دهنده راه او خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->