نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پادشاهی فلیک و پسران خریدار وی‌اِی‌آر، یک دونه خوبش رو بیار نتیجه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| قهرمانی با مجتبی ممکن است ویدئو| خلاصه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تردیدها در مورد ۵ بازیکن پرسپولیس کارتال در مورد لیست استیلی نظر می‌دهد اطمینان کارتال از ماندن مورینیو در فنرباغچه در پرسپولیس یا جای عالیشاه است یا جای سروش! کارتال مخالف جذب مدافع سابق تیم ملی مدافع مدنظر پرسپولیس در راه انگلیس پخش زنده بازی بارسلونا و رئال مادرید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی استقلال و پیکان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین عضو شورای شهر تهران: علیه درویش مصاحبه نکردم تیر استقلالی‌ها در ترکیه به سنگ خورد ترکیب احتمالی رئال مادرید مقابل بارسلونا | غیبت ام‌باپه در فینال کوپا
سرخط خبرها

فرهاد مجیدی و رگکامف بعد از بازی استقلال و الاهلی چه گفتند؟

  • کد خبر: ۶۴۲۳۸
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۸
فرهاد مجیدی و رگکامف بعد از بازی استقلال و الاهلی چه گفتند؟
درحالی که فرهاد مجیدی اعتقاد دارد هنوز برای استقلال اتفاقی رخ نداده، سرمربی رومانیایی تیم الاهلی داور را در رقم خوردن باخت تیمش بسیار اثر گذار می‌داند.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، استقلال اولین گام درلیگ قهرمانان آسیا را محکم برداشت. فرهاد مجیدی آنالیز دقیق حریف را یکی از دلایل پیروزی دراین بازی می‌داند. سرمربی استقلال می‌گوید: «به تیم الاهلی خسته نباشید و به بازیکنانم به خاطر برد تبریک می‌گویم. ما در هر دو نیمه، تیم برتر میدان بودیم و به خوبی حریف را آنالیز کرده بودیم. بازیکنان من به بهترین نحو کار کردند و توانستیم یک بازی خوب را به نمایش بگذاریم. امیدوارم در دیدار‌های آینده هم با همین کیفیت بازی کنیم.»

دلیل تعویض‌های استقلال درنیمه دوم چه بود؟ سرمربی استقلال به این سوال هم پاسخ داد: «دلیل تعویض‌ها خستگی بازیکنان نبود. تعویض‌های ما تاکتیکی بود و بازیکنانی که به عنوان نفرات تعویضی وارد زمین شدند، با کیفیت کار کردند و باعث شدند تیم ما بیشتر صاحب توپ شود و بازی را در اختیار بگیرد.»

آیا سرمربی استقلال می‌تواند آینده این تیم را پیش بینی کند؟ مجیدی پاسخ این سوال را هم داد: «هنوز چیزی قابل پیش بینی نیست، چون دیدار‌های بسیار سختی داریم. هیچ اتفاقی رخ نداده و فقط یک بازی را با کیفیت خوب با پیروزی پشت سر گذاشتیم. امشب من و بازیکنانم بابت این برد خوشحال هستیم و از فردا روی بازی با الشرطه تمرکز می‌کنیم.»

لارنسیو رگکامف: داوربد بود، ماه رمضان تاثیر گذاشت.

رگکامف، سرمربی رومانیایی تیم الاهلی عربستان داور را در شکست تحقیر آمیز تیمش بسیار موثر می‌داند. او دراین باره می‌گوید: «در ابتدا باید بگویم داور در رقم خوردن این نتیجه به نفع استقلال دخیل بود. ماه رمضان نیز بر عملکرد بازیکنان الاهلی تاتیر گذاشت. ما باید به توانایی بازیکنان خود اعتماد داشته باشیم و هنوز من در اول کار هستم. استقلال در این بازی بهتر از ما عمل کرد. خیلی خوشحالم با این بازیکنان کار می‌کنم و امیدوارم در دیدار‌های آینده عملکرد بهتری داشته باشیم.» رگکامف حرف‌های خود را با این جملات پایان برد: «تنها ۳ روز است که کارم را با الاهلی آغاز کردم و بدون شک بسیاری از اطلاعات را ندارم. کار من تازه از بازی‌های آینده آغاز خواهد شد و امیدوارم بتوانم به الاهلی در آینده کمک کنم تا جایگاه واقعی خود را کسب کند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->