اوسمار و اولین چالش با پرسپولیس: دستیار تحمیلی نمی‌خواهم انصاری مامور مذاکره با بازیکنان لیست اوسمار نتیجه بازی تراکتور و الشرطه در لیگ نخبگان آسیا(۱۲ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| برد ناپلئونی با درخشش ترابی ویدئو| خلاصه بازی تراکتور و الشرطه در لیگ نخبگان آسیا(۱۲ آبان ۱۴۰۴) بازگشت سیدجلال به پرسپولیس تکذیب شد درویش در تدارک حضور در فولاد و برکناری یحیی! اعتماد AFC به شرکت مورد نظر فدراسیون دربی در تهران بدون تماشاگر| اوج بی برنامگی پخش زنده بازی تراکتور و الشرطه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی پاری سن ژرمن و بایرن مونیخ (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | آتش بازی در پاریس اولین جداشده منچستریونایتد در زمستان مشخص شد تاریخ و ساعت بازی لیورپول و رئال مادرید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت آرنولد به آنفیلد تاریخ و ساعت بازی المپیاکوس و آیندهوون (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت طارمی به UCL آقاسی غایب استقلال مقابل الوحدات آماده‌باش ساپینتو به آنتونیو آدان تاریخ و ساعت بازی سپاهان و آخال (۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴) | تلاش برای صعود جلالی ۴۵۰ دقیقه در حسرت یک دقیقه بازی در ترکیب استقلال پرسپولیس - تراکتور خیلی زود بهم رسیدند | فینال جام حذفی در مرحله یک شانزدهم نهایی! حدادی به دنبال ۳ بازیکن جدید برای پرسپولیس غیبت پاکدامن در الجزایر
سرخط خبرها

آرزومندی: دفاع مان ریسکی بود| باخت ما ربطی به داوری نداشت

  • کد خبر: ۶۴۵۰۴
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۴
آرزومندی: دفاع مان ریسکی بود| باخت ما ربطی به داوری نداشت
تیم بسکتبال مهرام با نتیجه ۸۴ بر ۷۲ در بازی نخست فینال مقابل شهرداری گرگان شکست خورد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، علی آرزومندی سرمربی تیم بسکتبال مهرام پس از شکست برابر شهرداری گرگان در بازی اول فینال گفت: بازی خوبی انجام ندادیم نه در دفاع نه در حمله خوب نبودیم. این هم ۲ دلیل داشت یکی اینکه ما از سری سخت ۵ دیداری آمدیم و فرصت برای ریکاوری نداشتیم و با اولین فشار ریتم تیم بهم می‌خورد. دلیل دوم هم این بود که ما تیم را درست آماده این دیدار نکرده بودیم. از بعد فنی هم فکر می‌کنم تصمیماتی که برای دفاع گرفتیم با توجه به بازیکنان و ابزاری که داریم ریسکی بود و گرگانی‌ها هم خیلی خوب شوت زدند و قابل پیش‌بینی هم بود، چون سری فینال است.
او در پاسخ به این سوال که با توجه به شوت‌های حریف و بازیکنی همچون مایک رستم پور آیا بهتر نبود در این بازی تست دوپینگ گرفته می‌شد؟ جواب داد: نه من این مدلی فکر نمی‌کنم، به هر حال پیش می‌آید بر‌ای ما هم اتفاق افتاده در یک بازی تیم ریتم خوبی دارد و شوت‌ها داخل سبد می‌رود و یک بازی هم امکان دارد نرود.
آرزومندی درباره مصدومیت صمد نیکخواه بهرامی نیز گفت: در بازی خیلی تنش بود، اما انگار داوری بالانس نبود. آنطرف با هر برخوردی سوت می‌زدند و این‌طرف زیر صمد را قشنگ خالی کردند و با کمر پائین آمد، صمد با مصدومیتش به سختی بازی می‌کرد و خودش هم اصرار داشت بازی کند. هرچقدر هم ما گفتیم، اما خودش می‌خواست بازی کند. درباره مصدومیت صمد هم دکتر باید نظر بدهد. با وجود این باخت ما ربطی به داوری نداشت، ما بد بودیم و در حمله و دفاع نامنظم بودیم. باید ریتم‌مان را عوض کنیم.
او درباره بازی بعدی مقابل گرگان هم گفت: باید در بازی‌های بعد این شکست را جبران کنیم. مطمئنا روی نقاظ ضعف و مشکلاتی که داشتیم کار می‌کنیم تا با آمادگی بهتر در بازی دوم به میدان رویم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->