دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد مراقب جاسوسی های موساد در قالب مشاوره پزشکی باشید نماینده صلیب سرخ جهانی در ایران: از تلاش‌ها و شجاعت نیرو‌های امدادی ایران قدردانی می‌کنم تأکید وزیر میراث فرهنگی بر تبدیل صنایع دستی گلستان به برند جهانی دستگیری سوداگر مرگ با ۱۵ هزار قرص مخدر در تهران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت فرودگاه‌های کشور (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آمار نگران‌کننده از ترک تحصیل دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۳ رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جدید مشهد منصوب شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) کشف ۳۵ کیلوگرم تریاک در تربت‌حیدریه (۱۹ تیر ۱۴۰۴) چرا نوجوانان جذب دوستانشان می‌شوند و از خانواده فاصله می‌گیرند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۹ تیر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع طوفان گردوخاک در برخی مناطق استان علائم شایع سنگ کلیه چیست؟ رقابت نزدیک به ۱۰ هزار دانش‌آموز خراسانی برای ورود به مدارس سمپاد پیش‌فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود
سرخط خبرها

ویروس کرونای هندی به‌علت «جهش مضاعف»، مسری‌تر است

  • کد خبر: ۶۴۵۷۸
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
ویروس کرونای هندی به‌علت «جهش مضاعف»، مسری‌تر است
گونه جدید ویروس کرونا که به B.۱.۶۱۷ معروف است، اولین بار در هند در ۷ دسامبر سال ۲۰۲۰( آذر) ظاهر شد.
به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از سی جی تی ان، ماریا ون کرخوو، اپیدمیولوژیست و مدیر فنی سازمان جهانی بهداشت در همه گیری کووید ۱۹ گفت: جهش مضاعف جدید در ویروس SARS-CoV-۲ که در هند پدیدار شد، می‌تواند «افزایش انتقال» یا حتی «کاهش خنثی سازی» را ایجاد کند.

براساس کنسرسیوم مطالعه ژنوم SARS-CoV-۲ (INSACOG)، این نوع که به B.۱.۶۱۷ معروف است، اولین بار در هند در ۷ دسامبر سال ۲۰۲۰ (آذر) ظاهر شد. ماریا ون کرخوو در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که این نوع دو جهش خاص - E ۴۸۴ Q و L ۴۵۲ R - دارد که در انواع واگیردارتر در سراسر جهان شناسایی شده است.

جهش «E۴۸۴» در نمونه‌ای که برای اولین بار در آفریقای جنوبی و برزیل شناسایی شد وجود داشت و جهش «L۴۵۲R» در ایالات متحده و اروپا مشاهده شده است، اما نوع جدید هر دو را حمل می‌کند، چیزی که در انواع گونه‌های دیگر دیده نشده است.

سرپرست فنی کووید ۱۹ برای سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: داشتن دو مورد از این جهش‌ها که در انواع دیگر در سراسر جهان دیده شده اند نگران کننده است، زیرا یک شباهت در این جهش‌ها وجود دارد که باعث افزایش انتقال می‌شود و برخی از این جهش‌ها همچنین منجر به کاهش خنثی سازی می‌شوند، که ممکن است بر اقدامات کنترل همه گیری مانند واکسن تأثیر منفی بگذارند.

این مقام همچنین خاطر نشان کرد که این سویه در حال گسترش به سایر کشورهاست و در سراسر آسیا و آمریکای شمالی گزارش شده است.

با این حال، نمونه‌ای که برای اولین بار در هند کشف شد، هنوز توسط WHO به عنوان «variant of interest» در نظر گرفته می‌شود، به این معنی که تاکنون دلیل بیشتری برای اقدامات بهداشت عمومی نیست.

اخیراً وزارت بهداشت هند نیز بیانیه‌ای رسمی صادر کرد و گفت این نوع می‌تواند میزان عفونت را افزایش دهد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->