آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد
سرخط خبرها

نام نویسی رایگان واکسن کرونا برای سالمندان در مشهد تکذیب شد

  • کد خبر: ۶۴۷۴۲
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
نام نویسی رایگان واکسن کرونا برای سالمندان در مشهد تکذیب شد
ین روز‌ها آنچه بیشتر از همه در فضای مجازی و میان افکار عمومی دست به دست می‌چرخد آخرین اخبار از وضعیت واکسن کرونا و تهیه آن است که از قضا اخبار ضدونقیض و کذب آن هم زیاد شنیده می‌شود.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها آنچه بیشتر از همه در فضای مجازی و میان افکار عمومی دست به دست می‌چرخد آخرین اخبار از وضعیت واکسن کرونا و تهیه آن است که از قضا اخبار ضدونقیض و کذب آن هم زیاد شنیده می‌شود و هم بیشتر از خبر‌های درست در این باره دیده می‌شود؛ در یکی دو روز گذشته خبری در فضای مجازی دست به دست شد که از ثبت نام سالمندان بالای ۶۰ سال برای دریافت رایگان واکسن کرونا حکایت داشت. خبری خوش حال کننده که هربیننده و خواننده‌ای بلافاصله بعد از رؤیت آن اقدام به بازنشرش می‌کرد؛ چون سالمندان بالای ۶۰ سال گروه پرخطر در برابر کرونا هستند و لینک ارائه شده در انتهای آن خبر منتسب به وزارت بهداشت بود.


مراکز بهداشت: دستورالعملی دریافت نکرده ایم

در پی انتشار این خبر در شبکه‌های اجتماعی، مراکز بهداشت مشهد شاهد مراجعه زیاد و تماس‌های مکرر سالمندان برای اطلاع از چندوچون دریافت واکسن کرونا براساس این خبر یک خطی بودند. یکی از کارکنان مرکز بهداشت مشهد در واکنش به انتشار این خبر می‌گوید: ۲ ساعت بعد از انتشار این خبر تلفن‌های مرکز بهداشت یکی بعد از دیگری به صدا درآمد و گروه‌های هدف درباره نحوه ثبت نام راهنمایی می‌خواستند و حتی خیلی از سالمندان باوضعیت جسمانی ضعیف به مرکز بهداشت می‌آمدند و درخواست ثبت نام برای واکسن می‌کردند. اما هیچ دستورالعملی دراین باره به دست ما نرسیده است.


تنها بیماران خاص بدون پرونده به مراکز بهداشت مراجعه کنند

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در پاسخ به شهرآرا و با بیان اینکه لینک ارائه شده هیچ ارتباطی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد ندارد، می‌گوید: لینک ارائه شده در متن این پیام در حقیقت مربوط به سامانه بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران است و به دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد ارتباط ندارد.
حمیدرضا رحیمی می‌افزاید: ما اطلاعات تمام افراد تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را در سامانه سیب داریم و متذکر می‌شوم تنها اگر فردی دچار بیماری خاص است یا تحت درمان‌های خاص قرار دارد و تاکنون به مراکز بهداشتی و درمانی برای تشکیل پرونده بهداشتی مراجعه نکرده است برای تشکیل پرونده به مراکز بهداشتی مراجعه کند.
 
اطلاعات بقیه افراد در سامانه سینا وجود دارد. درصورتی که وزارت بهداشت برای واکسیناسیون افراد تصمیم گیری و اعلام کند که ما مطابق با سند ملی واکسیناسیون کرونا به گروه‌های سنی خاص با بیماری‌های خاص یا هر گروه دیگری از افراد تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورود پیدا کنیم، حتما افراد را از سامانه سینا فرامی خوانیم و با آن‌ها تماس می‌گیریم.
 
 

برای دریافت واکسن و ثبت پرونده سلامت نباید وارد هیچ سایت و لینکی شوید

این گفته‌ها در حالی است که روز گذشته وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای در قالب هشدار به مردم اعلام کرد: سامانه سیب به هیچ وجه در دسترس مردم نیست، بلکه فقط مراقبان سلامت و پزشکان می‌توانند وارد شوند. به هیچ وجه به بهانه ثبت نام واکسن و ایجاد پرونده وارد هیچ سایتی نشوید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->