پرداخت وام ضروری ۳۰ میلیون تومانی برای ۵۱ هزار نفر از بازنشستگان کشوری حکم امیر تتلو در دیوانعالی شکست |خواننده پرحاشیه دوباره محاکمه می‌شود اطلاعیه دانشگاه پیام نور برای برگزاری امتحانات در روزهایی که به علت آلودگی هوا تعطیل شده‌اند آیا ادارات، بانک‌ها و مدارس تهران فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سازوکار برگزاری امتحانات دی ماه دانش‌آموزان اعلام شد زلزله شهرستان خواف خراسان رضوی را لرزاند آیا مدارس مشهد فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ ایرلاین‌های خارجی با گرانفروشی باعث هزاران دلار ارزبری از ایران می‌شوند بیش از ٢٧٣ هزار خودروی فرسوده امسال اسقاط شد واژگونی سواری سمند در محور سبزوار -نیشابور ۶ مصدوم برجای گذاشت ثبت تردد بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آذرماه ۱۴۰۳ آیا مدارس ابتدایی البرز فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ مصرف «ریتالین» توسط دانشجویان و دانش‌آموزان چه عوارضی دارد؟ درخواست بازنشستگان از مدیرعامل تأمین اجتماعی: معوقات ۷ماهه متناسب‌سازی پرداخت شود تلاش برای تأمین پایدار دارو‌های حیاتی بیماران خاص مصرف دخانیات، مهم‌ترین عامل تسریع‌کننده بروز سرطان ریه  کشف بیش از ۱۰۰۰ دُز قرص تقلبی در مشهد (۴ دی ۱۴۰۳) اقدام بی شرمانه تعمیرکار آبگرمکن در منزل مشتری همراهی مردم، راه‌حل عبور از ناترازی انرژی متلاشی شدن چند باند سرقت در روز‌های اخیر توسط پلیس مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند آلودگی هوا تا پایان هفته جاری  ۱۳ مرکز درمانی جدید در مشهد مجوز گردشگری سلامت دریافت کردند اسراف برق در سطح شهر مشهد در روزهای بحران ناترازی | لامپ اضافه خاموش! تصمیم مسئولان پس از ۲ روز آلودگی هوا در مشهد: مدارس تعطیل، ادارات باز، اما در خانه بمانید! آغاز طرح تشدید نظارت بر ناوگان مسافربری در جاده‌های خراسان رضوی (۴ دی ۱۴۰۳) راهکار‌های درمان بیماری‌های ویروسی: نوشیدن مایعات گرم و دمنوش عسل و آویشن کاهش احتمال ابتلا به سرطان‌ سر و گردن با مصرف چای و قهوه بازدید شبانه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از زندان سرخس | اعطای ۳ تا ۵ روز مرخصی به زندانیان واجد شرایط قانونی
سرخط خبرها

پیک چهارم کرونا خانوادگی است | داروی ویژه‌ای برای درمان کودکان کرونایی نداریم

  • کد خبر: ۶۴۸۱۳
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
پیک چهارم کرونا خانوادگی است | داروی ویژه‌ای برای درمان کودکان کرونایی نداریم
فوق‌تخصص عفونی کودکان گفت: در پیک چهارم کرونا شاهد ابتلای کودکان در کنار خانواده‌ها به کرونا هستیم و می‌توانیم بگوییم که این اوج به‌دلیل دورهمی‌هایی است که در ایام تعطیلات شکل گرفت و یک اوج خانوادگی است.

لیلا جانقربان| شهرآرانیوز- فوق‌تخصص عفونی کودکان گفت: در پیک چهارم کرونا شاهد ابتلای کودکان در کنار خانواده‌ها به کرونا هستیم و می‌توانیم بگوییم که این اوج به‌دلیل دورهمی‌هایی است که در ایام تعطیلات شکل گرفت و یک اوج خانوادگی است.


دکتر محمدحسن اعلمی افزود: ابتلای کودکان به کووید ۱۹ از نوع انگلیسی یا بریتانیایی بسیار زیاد است، زیرا این نوع ویروس به‌دلیل جهش‌های ژنتیکی، سرعت سرایت بیشتری پیدا کرده است، اما باتوجه‌به اینکه آگاهی مردم در مواجهه با ویروس افزایش یافته است و در زمان مناسب به پزشک مراجعه می‌کنند، میزان مرگ‌ومیر و نمونه‌های حاد بسیار کم شده است.


وی خاطرنشان کرد: چنان‌چه مراجعه به پزشک به‌موقع انجام و کوچک‌ترین علائم جدی گرفته شود، از مشکلات جدی این ویروس می‌توان جلوگیری کرد.

 

تضعیف ویروس در نتیجه انتقال پیاپی به اثبات نرسیده است


دانشیار دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با اشاره به اینکه هنوز ضعیف‌شدن ویروس در انتقال پیاپی اثبات نشده است، گفت: تضعیف ویروس در نتیجه انتقال پیاپی به اثبات نرسیده است و آنچه در میزان شدت بیماری نقش دارد، سیستم ایمنی بدن، نوع تغذیه و نحوه آشنایی قبلی با این ویروس است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه به اشتباه گفته می‌شود اگر از طریق یکی از افراد خانواده به کرونا مبتلا شوید، ویروس خفیف‌تر است یا با ژنتیک شما همسانی دارد. این نیز اشتباه است و نحوه برخورد ویروس با بدن هر فرد متفاوت است.

دکتر اعلمی افزود: نکته درخور توجه و تأمل‌برانگیزی که از همکاران و خانواده‌های گرامی درخواست می‌کنم، این است که منابع را اتلاف نکنند. متأسفانه شاهد این بوده‌ایم که با علائم جزئی همه اعضای یک خانواده سی‌تی‌اسکن ریه انجام داده‌اند یا اینکه آزمایش‌های کامل بیمارستانی تجویز شده است که برای تشخیص کووید ۱۹ به آن‌ها نیازی نیست. هر سی‌تی‌اسکن برای یک کودک حدود ۵۰ عکس است که بسیار زیان دارد.

وی گفت: آزمایش‌های کامل و سی‌تی‌اسکن برای مراحل و وضعیت خاصی است که فرد باید دارای علائم شدید یا سطح پایین اکسیژن خون باشد.

 

مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان هیچ نقشی ندارد

این فوق‌تخصص عفونی کودکان افزود: نکته مهم دیگری که باید مدنظر قرار گیرد، این است که کرونا یک ویروس است و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان آن هیچ نقشی ندارد و اتفاقا این مصرف خودسرانه مقاومت بدن را هم افزایش می‌دهد و باعث جذب کمتر ویتامین‌ها می‌شود.


دانشیار دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: اگر علائمی مانند تب، بدن‌درد و آب‌ریزش بینی در کودکان مشاهده می‌کنید و همچنین سابقه ابتلا به ویروس کووید ۱۹ را در خانواده دارید، به پزشک متخصص مراجعه کنید و از مصرف مایعات، سبزیجات و میوه‌های تازه غافل نشوید.

وی خاطرنشان کرد: درباره مصرف ویتامین‌ها نیز باید حدواندازه عرف آن رعایت شود، ویتامین D به‌عنوان یکی از ویتامین‌های مؤثر پیشنهاد می‌شود که در بچه‌های زیر ۱۲ سال هر ۲ ماه یک قرص ۵۰ هزار واحدی و برای بالای ۱۲ سال ماهی یک عدد قرص تجویز می‌شود.

دکتر اعلمی با اشاره به اینکه درگیری بچه‌ها در این اوج زیاد است، گفت: متأسفانه درگیری بچه‌ها در این اوج که از آن به‌عنوان اوج خانوادگی یاد شده، زیاد است. باتوجه‌به اینکه توصیه می‌شود بچه‌های زیر ۲ سال از ماسک استفاده نکنند، در اماکن شلوغ بهتر است برای پوشاندن صورت بچه‌ها از پارچه‌ای نازک استفاده شود، اما مدام علائم حیاتی بچه بررسی شود و از او غافل نشوند.

وی با اشاره به اینکه تابه‌حال واکسنی برای کودکان تأیید نشده است، افزود: تاکنون برای بچه‌های زیر ۱۶ سال و در برخی موارد زیر ۱۸ سال واکسنی تأیید نشده است. همچنین داروی ویژه‌ای نیز برای کودکان در زمینه کووید ۱۹ نداریم و فقط اقدامات حمایتی است که انجام می‌شود و در موارد شدید ممکن است از دارو‌های ضدویروس استفاده شود.

دانشیار دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد تأکید کرد: بهترین و مطمئن‌ترین راه برای مقابله با کووید ۱۹ چه در کودکان و چه در بزرگ‌سالان، همچنان پیشگیری و رعایت نکات بهداشتی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->