فرصتی که از دست رفت اصلاح هدررفت ۴۰ درصدی در شبکه آب شرب سرخس آغاز شد پیش‌بینی بورس شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ آیا اکنون بهترین زمان برای خرید و فروش طلا است؟ پلمب یک کافه‌بازی و ۲ سالن زیبایی در مشهد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) «چرمشهر» مشهد، نخستین شهرک صنعتی بدون خاموشی کشور | تکمیل ۵ هزار نیروگاه خورشیدی جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ کارت‌ سوخت آزاد پمپ‌بنزین‌ها جمع‌آوری نمی‌شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما کاهش ۵ تا ۲۰ میلیونی قیمت خودرو در مدل‌های داخلی در یک هفته اخیر (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول زمستان امسال گاز خانه‌ها روشن می‌ماند و گاز صنعت خاموش؟
سرخط خبرها

وام ۳ هزار میلیاردی برای فعالان صنعت حمل و نقل

  • کد خبر: ۶۵۱۲۷
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۸
وام ۳ هزار میلیاردی برای فعالان صنعت حمل و نقل
مدیرکل دفتر بهره‌وری حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی از پرداخت حدود ۷۰ درصد از تسهیلات حمایتی دولت به شرکت‌ها و رانندگان حمل‌ونقل برون‌شهری آسیب‌دیده از کرونا، به میزان ۳ هزار و ۲۷۰ میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن صادقی عنوان کرد: تا ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۰، از مجموع حدود ۴,۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات درخواستی بخش حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری، ۳ هزار و ۲۷۰ میلیارد تومان معادل ۷۰ درصد از کل تسهیلات درخواستی به متقاضیان در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای و هوایی، ریلی و دریایی پرداخت شده است.

 

صادقی گفت: دولت در دو بخش به حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری تسهیلات پرداخت کرده است. بخش اول به‌طور ویژه حوزه حمل‌ونقل هوایی و ریلی است که آسیب بسیار شدیدی از شیوع کرونا دیدند و بخش دیگر حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری است که با آسیب‌های قابل توجه روبه‌رو شدند. در مجموع حدود ۲۰۳ هزار پرونده از سوی شرکت‌های حمل‌ونقلی برای دریافت این وام تشکیل شده که از این رقم، حدود ۱۵۵ هزار پرونده و معادل ۷۶ درصد از کل پرونده‌ها به مرحله پرداخت رسید و مابقی پرونده‌ها نیز در فرایند پرداخت قرار دارند.

 

صادقی در مورد آخرین وضعیت تسهیلات ویژه شرکت‌های بزرگ حمل‌ونقل هوایی و ریلی افزود: تاکنون در بخش هوایی، از مجموع ۲۹ پرونده که درخواست بیش از ۲,۵۵۳ میلیارد تومان تسهیلات داشته‌اند، پرونده ۱۴ شرکت به ارزش بیش از ۲ هزار و ۶۰ میلیارد تومان پرداخت شده است که نشان از پرداخت ۸۰ درصدی کل تسهیلات درخواستی این بخش است. در حوزه ریلی نیز از مجموع ۵۹ پرونده متقاضیان با ارزش تقریبی ۹۲۰ میلیارد تومان، تسهیلات ۲۳ شرکت پرداخت شده که ارزش تسهیلات پرداختی به آن‌ها نیز حدود ۲۳۰ میلیارد تومان است که نشان از پرداخت تنها ۲۵ درصد از کل تسهیلات درخواستی این بخش دارد.

 

مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی در پایان ضمن بیان ضرورت و فوریت رسیدگی به شرکت‌های حوزه حمل‌ونقل به سبب آسیب‌های جدی وارد بر آن به دلیل شیوع ویروس کورنا و علی‌الخصوص بخش حمل‌ونقل ریلی کشور که در دریافت تسهیلات کرونا، با موانع و مشکلات متعددی مواجه هستند، خواستار همکاری بیشتر و همراهی برخی بانک‌های عامل جهت تسریع و تسهیل در پرداخت این وام حمایتی شد.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->