فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده! دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر ۱۴۰۴ اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در مورد حقوق خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) آن روی سکه بحران زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم
سرخط خبرها

انفجار بیمارستان مبتلایان کرونا در بغداد عراق + جزئیات و تصاویر

  • کد خبر: ۶۵۱۷۲
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰
انفجار بیمارستان مبتلایان کرونا در بغداد عراق + جزئیات و تصاویر
منابع درمانی در عراق خبر دادند که در پی انفجار کپسول اکسیژن در بیمارستان مبتلایان کرونا در بغداد، حداقل ۲۷ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های عراقی بامداد یکشنبه از وقوع انفجاری در بیمارستان «ابن الخطیب» واقع در بغداد خبر دادند.

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، علت این حادثه، انفجار کپسول اکسیژن در این بیمارستان محل بستری مبتلایان به «کووید۱۹» اعلام شده است.


اینجا ببینید: لحظه انفجار کپسول‌های اکسیژن در بیمارستانی در بغداد + فیلم


منابع درمانی در عراق خبر دادند که در پی انفجار در بیمارستان ابن‌الخطیب، حداقل ۲۳ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

«کاظم بوهان»رئیس سازمان دفاع مدنی عراق نیز اعلام کرد ۱۲۰ بیمار در این بیمارستان بستری بودند که فعلا ۹۰ نفر از آنها نجات پیدا کرده‌اند.

 


بوهان در مصاحبه با شبکه «الجزیره توضیح داد: «آتش بیمارستان ابن الخطیب کاملاً خاموش شده است. عملیات نجات و اطفاء حریق حدود دو ساعت و نیم به طول انجامید».

وی همچنین افزود: «این بیمارستان هیچ سیستمی برای مقابله با آتش سوزی ندارد. تحقیقات در مورد آتش سوزی بیمارستان ابن الخطیب ادامه دارد».

دقایقی بعد، برخی رسانه‌های عراقی به نقل از منابع درمانی در سه بیمارستان نزدیک این مرکز، گزارش دادند که شمار تلفات در این حادثه به ۲۷ کشته و ۴۶ مجروح افزایش یافته است.

 



کمیسیون حقوق بشر عراق نیز در بیانیه‌ای گفت: «ما از دولت عراق می‌خواهیم پس از آتش‌سوزی در بیمارستان ابن الخطیب، موضعی مسئولانه اتخاذ کند».

به نوشته الجزیره، در بیانیه این کمیسیون آمده است: «ما از [مصطفی الکاظمی] نخست‌وزیر [عراق] می‌خواهیم وزیر بهداشت و عوامل وی را برکنار کرده و آنها را برای تحقیق ارجاع دهد».

الکاظمی نیز دقایقی بعد، دستور داد مسئولان این بیمارستان حادثه‌دیده در بغداد تا زمان تکمیل تحقیقات،‌ بازداشت شوند.

 



رسانه‌های عربی گزارش دادند، نخست‌وزیر عراق قرار است روز یکشنبه با وزرای کابینه و مسئولان امنیتی جلسه‌ای در ارتباط با انفجار در بیمارستان مبتلایان کرونا در بغداد داشته باشد.

وی با صدور بیانیه‌ای در واکنش به این انفجار گفت: «حادثه بیمارستان ابن الخطیب بر امنیت ملی عراق تأثیر می‌گذارد. این حادثه شاهدی بر عدم موفقیت است و نیاز به بررسی فوری دارد».

 



به نوشته وبگاه شبکه «العربیه»، الکاظمی ادامه داد: «سهل انگاری فقط یک اشتباه نیست، بلکه جرمی است که همه افراد سهل‌انگار باید مسئولیت آن را بر عهده بگیرند. من خواستار نتایج تحقیقات در مورد حادثه بیمارستان ابن الخطیب ظرف ۲۴ ساعت و پاسخگویی افراد خاطی هستم».

 

 

انفجار بیمارستان مبتلایان کرونا در بغداد عراق + جزئیات و تصاویر

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->