پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کارگزار باشگاه چقدر به پرسپولیس پول داده است؟

  • کد خبر: ۶۵۸۵۷
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲
کارگزار باشگاه چقدر به پرسپولیس پول داده است؟
بحث پرداخت کارگزار باشگاه پرسپولیس به این باشگاه همچنان داغ است.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، هفته گذشته اعلام شد که کارگزار برند باشگاه پرسپولیس مبلغی در حدود ۸ میلیارد تومان به این باشگاه در فروردین به دو فقره چک پرداخت کرده است.

 

این در حالی است که باشگاه پرسپولیس بلافاصله دست به تکذیب این خبر داد و اعلام کرد که چنین پولی به حساب این باشگاه واریز نشده است.

 

پس از پیگیری‌های موجود مشخص شد که مسئولان کارگزار برند باشگاه پرسپولیس مبلغی در حدود ۳ میلیارد تومان به حساب این باشگاه واریز کرده‌اند اما باشگاه پرسپولیس مبلغ هشت میلیارد را تکذیب کرده و باید دید این تفاوت ۵ میلیارد تومانی چگونه حل خواهد شد.

 

از طرف دیگر حالا شنیده می شود که 5 میلیاردتومان مورد اشاره در روزهای اخیر به حساب باشگاه پرسپولیس واریز شده تا این مبلغ 8 میلیارد تومان در نهایت تایید شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->