پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تکلیف همکاری پرسپولیس با کارگزارش مشخص شد

  • کد خبر: ۶۵۹۳۲
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۲
تکلیف همکاری پرسپولیس با کارگزارش مشخص شد
تکلیف همکاری باشگاه پرسپولیس با کارگزار فعلی این باشگاه مشخص شد.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس از آبان ماه سال ۱۳۹۸ با شرکت آتیه داده پرداز به عنوان کارگزار برند این باشگاه قرارداد امضا کرد اما در این مدت بارها و بارها حواشی زیادی در خصوص این قرارداد به وجود آمد.

این در حالی است که شنیده می‌شود باشگاه پرسپولیس قصد ادامه همکاری با کارگزار فعلی خود را ندارد و به احتمال فراوان پایان اردیبهشت ماه سال جاری پایان همکاری باشگاه پرسپولیس با شرکت کارگزار خواهد بود.

در این خصوص در روزهای اخیر در فضای مجازی اخباری درباره قطع همکاری به گوش می‌رسد و شنیده می‌شود که مسئولان باشگاه پرسپولیس تصمیم خود را در این خصوص گرفته و به زودی آن را رسانه‌ای خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->