وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد
سرخط خبرها

بازگشت موفقیت آمیز فضانوردان ماموریت Crew-1 به زمین + فیلم

  • کد خبر: ۶۵۹۵۸
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳
بازگشت موفقیت آمیز فضانوردان ماموریت Crew-1 به زمین + فیلم
ساعاتی قبل ۴ فضانورد با کپسول دراگن رزیلینس، پس از ۶ ماه اقامت در ایستگاه فضایی بین‌المللی به زمین بازگشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فضانوردان ماموریت "کرو-۱" که از ۱۶۰ روز پیش تاکنون در ایستگاه فضایی بین‌المللی اقامت داشتند، ساعتی قبل سوار بر کپسول "کرو دراگون" به زمین بازگشتند تا مهر پایانی بر اولین ماموریت تمام آمریکایی اعزام فضانورد به ایستگاه فضایی و بازگشت به خاک آمریکا در شب، پس از ۵۳ سال بزنند.

 

 

اولین ماموریت عملیاتی سرنشین‌دار شرکت فضایی خصوصی "اسپیس‌ایکس"(SpaceX) به پایان رسید.

 

بازگشت مأموریت "کرو-۱"(Crew-۱) به زمین ساعاتی قبل(ساعت ۸:۳۵ به وقت منطقه زمانی شرقی و ۰۵:۰۵ به وقت ایران) آغاز شد و این ماموریت در تلویزیون ناسا به صورت زنده پخش شد.

 

 

از آنجا که سفر بازگشت به زمین از ایستگاه فضایی تقریبا شش و نیم ساعت طول می‌کشد، کپسول "کرو دراگون"(Crew Dragon) در ساعت ۱۱:۲۶ به وقت ایران به سواحل فلوریدا رسید.

 

حالا چهار فضانورد به نام‌های "مایکل هاپکینز "(Michael Hopkins)، "ویکتور گلاور "(Victor Glover)، "شانون واکر "(Shannon Walker) و "سوئیچی نوگوچی "(Soichi Noguchi) بعد از ۱۶۰ روز اقامت در ایستگاه فضایی بین‌المللی به زمین بازگشتند. این فضانوردان تقریباً نیمی از سال را در مدار زمین گذراندند.

 

 

ماموریت "کرو-۱" در ابتدا قرار بود ۳۰ آوریل به زمین بازگردد، اما به دلیل شرایط نامطلوب آب و هوا در مکان‌های بالقوه فرود با دو تاخیر روبرو شد.

 

فرود کپسول "دراگون" برای ساعت ۱۱:۲۷ دقیقه برنامه ریزی شده بود که یک دقیقه زودتر در ساعت ۱۱:۲۶ دقیقه به وقت ایران(۲:۵۶ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی) در جنوب شهر پانامای فلوریدا فرود آمد.

 

گروه‌های بازیابی هم اکنون در حال بررسی شرایط کپسول قبل از کمک به بیرون آمدن چهار فضانورد درون آن هستند.

 

حال فضانوردان "کرو-۱" پس از فرود، خوب گزارش شده است. آنها پس از پیاده شدن "دراگون" بررسی‌های کامل پزشکی را پشت سر خواهند گذاشت.

 

 

منبع: آوا استار- ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->