دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در کنار کشور دوست و همسایه ایران می‌ایستیم ترامپ: به توافق آتش بس در غزه نزدیک هستیم ایران خواستار تحقیق فوری سازمان ملل درباره استفاده از مزدوران در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران شد اتحادیه اروپا سفیر چین را احضار کرد جهاد اسلامی: نتانیاهو بخواهد، توافق در ۵ دقیقه انجام می‌شود نتانیاهو: به دنبال توافق به هر قیمتی نیستیم باند فرودگاه تبریز ۹ روزه بازسازی شد تکرار تناقض‌گویی‌های «نتانیاهو» درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران آمریکا گزارشگر سازمان ملل را تحریم می‌کند اعلام جرم دادستان رشت علیه عضو شورای شهر جنگنده هندی در نزدیکی مرز پاکستان سقوط کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اظهارات نسنجیده بهانه به دست دشمن می‌دهد حماس با آزادی ۱۰ اسیر صهیونیست موافقت کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ۵ شهرک‌نشین صهیونیست در عملیات زیرگیری با خودرو زخمی شدند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) نیرو‌های مسلح یمن یک کشتی تجاری عازم به رژیم اسرائیل را غرق کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) قالیباف: پاسخ سختی به متجاوزان دادیم الجولانی، ارتفاعات جولان را در برابر تضمین حکومتش به صهیونیست‌ها واگذار می‌کند گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از هلاکت ۶۲ نظامی صهیونیست در غزه آمریکا علیه نهاد‌های مرتبط با ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ویدئو | لحظاتی از آنچه رهبر انقلاب در طول این سال‌ها درباره‌ی #ایران_عزیز گفتند ناگفته‌هایی از دیدار وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با جولانی در ابوظبی گروسی: مسئله هسته‌ای کشور قدرتمندی مانند ایران با زور حل نمی‌شود یک نظامی صهیونیست دیگر توسط نیرو‌های مقاومت در شرق غزه به هلاکت رسید (۱۸ تیر ۱۴۰۴) سپاه از مردم خواست تروریست متواری را شناسایی کنند نماینده سازمان ملل در افغانستان: از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون، نزدیک به یک میلیون مهاجر به کشورشان بازگشته‌اند آیت‌الله علم‌الهدی: بسیج باید پیشگام در خدمت رسانی و حفظ آرامش مردم باشد | تفاوت ما با دشمن در هویت عاشورایی و ایمان به خداست جان باختن بیش از ۲۰۰۰ نفر اروپایی بر اثر موج گرمای شدید
سرخط خبرها

گزارش فرانس٢٤ از "راه دشوار" بایدن برای بازگشت به برجام

  • کد خبر: ۶۶۶۰۱
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
گزارش فرانس٢٤ از
شبکه فرانس٢٤ در گزارشی با اشاره به مذاکرات ایران و سایر طرف‌های برجام در وین برای احیای این توافق تصریح کرد: دولت بایدن برای بازگشت به توافق هسته ای در موقعیت دشواری قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه خبری فرانس٢٤ در این باره می‌نویسد: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا وعده داده بود که به سرعت به توافق هسته ای ٢٠١٥ با ایران می پیوندد، اما سه سال پس از خروج یکجانبه دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین از توافق، اجرای این وعده در عمل سخت‌تر است تا در حرف.

 

فرانس٢٤ در ادامه با اشاره به موضع قطعی ایران مبنی بر لزوم لغو تمامی تحریم ها به صورت یکجا و برداشتن اولین گام از سوی آمریکا برای بازگشت به توافق گزارش داد: تهران خواهان این است که پیش از آنکه قدمی در راستای بازگشت به پایبندی کامل بردارد، تمامی خواسته هایش محقق شود اما بایدن در خانه برای آسان نگرفتن درخصوص رفع تحریم های ایران با فشار روبرو است.

 

جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ با انتقاد از توافق هسته ای به فرانس٢٤ گفت: آمریکا اکنون با فشاری باورنکردنی در ارتباط با ایران روبرو است.

 

بولتون در ادامه با تکیه بر ادعاهای همیشگی مقامات آمریکایی علیه ایران گفت: اگر بایدن (بدون امتیازگیری) موضوع را واگذار کند عملا فروپاشیده شدن تحریم ها را تضمین کرده است و سپس ایران به سلاح هسته ای و موشک های بالستیک برای فرستادن آنها به اروپا و ایالات متحده دست خواهد یافت.

 

این شبکه خبری افزود: این در حالی است که دولت بایدن استدلال می کند، خروج از توافق هسته ای و اعمال تحریم های بیشتر بود که سبب شد ایران برنامه هسته ای اش را گسترش دهد و بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را یک قدم احتمالی بری توافقی قوی‌تر می داند.

 

اِما سوبریه یک کارشناس در موسسه کشورهای عرب خلیج فارس در گفت وگو با فرانس٢٤ خاطر نشان کرد که دولت بایدن در موقعیت دشواری قرار دارد.

 

وی گفت: موقعیت بایدن بسیار سخت است. او از طرفی باید ثابت کند که مثل ترامپ نیست و می خواهد به توافق با ایران بازگردد و از سوی دیگر می بایست نشان دهد که دولتش درک بهتری از توازن قدرت و منافع مختلف در منطقه دارد.

 

بنابر این گزارش، مقامات وزارت امورخارجه پیش از آغاز مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن در وین تصریح کردند که بازگشت به توافق هسته ای یک اولویت برای آمریکا است تا گفت وگوها جدیدی را با ایران و همسایگانش برای رسیدگی به امنیت منطقه آغاز کند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->