آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان
سرخط خبرها

مجیدی: شعور آذری جهرمی در همین حد است!| باید بگردم مشکل را پیدا کنم

  • کد خبر: ۶۷۱۲۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۲
مجیدی: شعور آذری جهرمی در همین حد است!| باید بگردم مشکل را پیدا کنم
فرهاد مجیدی در واکنش به استوری وزیر ارتباطات در حمایت از پرسپولیس حرف‌های تندی به زبان آورد. مجیدی درباره اینکه چرا مشکلات تیمش زیاد شده نیز پاسخ قانع کننده‌ای نداشت.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، فرهاد مجیدی بعد از دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: در هر دو نیمه از پرسپولیس بهتر بودیم ولی آنها از تک فرصت خود استفاده کردند. دربی همین است، هر تیمی از فرصت‌ها استفاده کند برنده می‌شود. با این حال مسئولیت باخت را بر گردن می‌گیرم. اگر پنالتی اول بازی را می‌گرفتند شرایط بهتر می‌شد و ما مستحق باخت نبودیم.


سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص استوری آذری جهرمی وزیر ارتباطات علیه تیم استقلال گفت: واقعا یک وزیر آنقدر شعور ندارد که نمی‌داند با یک برد و باخت تماشاگران تحت تاثیر قرار گرفته و ناراحت یا خوشحال می‌شوند؟ البته با وجود چنین وزرایی کشور ما دچار مشکل شده است. امیدوارم سطح و شعور این افراد در حد یک وزیر باشد.

وی در خصوص عملکرد تیم استقلال در جریان این مسابقه گفت: ما اصلا مستحق شکست نبودیم و در کل بازی از حریف بهتر بودیم و همانطور که گفتم حق تیم استقلال در این دیدار شکست نبود.

مجیدی در خصوص اینکه تیمش در 3 دیدار پایان لیگ برتر فقط یک امتیاز کسب کرده است و چرا این تیم در بازی ‌های آسیایی با لیگ اینقدر متفاوت ظاهر شده است گفت:واقعا باید بگردم و مشکل تیمم را پیدا کنم. ما بعد از بازی‌های آسایی اصلا تمرکز نداریم چون دیدید که پرسپولیس با همین تمرکز از یک موقعیت استفاده کرد و به پیروزی رسید.

سرمربی تیم استقلال در خصوص اینکه سیاوش یزدانی عصبانی بود و مرتب اعتراض می‌کرد گفت: من عصبانیتی ندیدم.

وی در خصوص اینکه برنامه استقلال برای کسب جام در این فصل چیست، گفت: تمام تمرکز و نیروی ما روی جام حذفی است. شکست مقابل پرسپولیس برای من خیلی سخت است چون زیاد آن را در دوران بازی کردنم تجربه نکرددم. با این حال تمام تلاش ما این است که در جام حذفی پیروز شویم.

وی در خصوص دلیل بازی ندادن مرادی گفت: قبل از بازی با ذوب آهن از ناحیه دوقلو دچار کشیدگی شد و شرایط آمادگی صد در صد را نداشت.به همین دلیل نشد از وی استفاده کنیم.

وقتی شرایط بازی به نفع ما بود، توپ و زمین را در اختیار داشتیم و بر خلاف بازی گل خوردیم باعث شد تا تمرکز مان را از دست بدهیم. شاید عصبانیتی که شما می‌گویید به این دلیل بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->