آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

معرفی کتاب «طریقه‌های شیعی ایران»

  • کد خبر: ۶۷۱۴۷
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۹
معرفی کتاب «طریقه‌های شیعی ایران»
 کتاب «طریقه‌های شیعی ایران» دستاورد سفر مؤلف در سال ۱۹۵۹میلادی به ایران و نتیجه تحقیقات میدانی او درباره طریقه‌های شیعی ایران است.

شهرآرانیوز - کتاب «طریقه‌های شیعی ایران» دستاورد سفر مؤلف در سال ۱۹۵۹میلادی به ایران و نتیجه تحقیقات میدانی او درباره طریقه‌های شیعی ایران است. این اثر که بین سال‌های ۱۹۶۵ و ۱۹۸۱میلادی به چاپ رسیده است، نخستین کار بزرگ مؤلف و در عین حال در نوع خود اثری منحصر به فرد به زبانی اروپایی محسوب می‌شود. پایه تألیف کتاب حاضر به زمان تحصیل مؤلف در ایران برمی گردد که مقدر بود با صوفیان و طرز زندگی و اندیشه‌های آن‌ها آشنا شود. از آنجا که او در تألیفات شرق شناسان جای اثری درباره درویشگری ایرانی را خالی یافت، بر آن شد در کاری علمی به این موضوع بپردازد.

 

او خود در مقدمه توضیح داده که تا آنجا که توانسته، تمام کوشش خود را کرده تا اطلاعاتی صحیح و موثق در اختیار خوانندگان خود قرار دهد. در این کتاب ردی از اظهارنظر شخصی و جانبداری یا رد همراه با تعصب و غرض دیده نمی‌شود، مؤلف در بخش اصلی کتاب که درباره دنیای اندیشه‌های درویشان و مقایسه آن با افکار و عقاید صوفیان گذشته است، هم به ذکر آرای موافق پرداخته و هم نظرات مخالف را شرح داده و در هر وهله ایراد‌های وارد به طرز فکر و نحوه عمل هم صوفیان گذشته و هم پیروان طریقه‌های شیعی کنونی را آورده که خود، گواه بی طرفی او به موضوع و علمی بودن اثرش است.


در میان شرق شناسان نه تنها آلمانی بلکه اروپایی، جایگاه والای «گراملیش» که از عرفان پژوهان بزرگ شمرده می‌شود، انکارناپذیر است. این اثر، خود به تنهایی گویای آن است که او بحق این جایگاه را به خود اختصاص داده است، چه، از دانش بس ژرف او در حوزه عرفان اسلامی و تسلط مثال زدنی اش بر منابع و زبان‌های عربی و فارسی حکایت می‌کند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->