عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی حضور رئیس جمهور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس مجلس شورای اسلامی: محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی مطالبه‌ عمومی است شمار شهدای جنگ در غزه از مرز ۶۰ هزار نفر فراتر رفت سخنگوی کرملین: ایران، چین و کره شمالی متحدان ما هستند دادستانی تهران علیه طراح کاریکاتور توهین‌آمیز اعلام جرم کرد نمایش پوستر «نازیسم قرن ۲۱ را متوقف کنید» در نشست ابتکاری ایران در ژنو روزنامه سعودی: اسرائیل به دنبال تسلیم کردن کشور‌های منطقه است آیت الله علم الهدی: هیچ قلبی، پاک‌تر و آماده‌تر از قلب یک نوجوان برای درک حقیقت نیست | اربعین؛ مدرسه تربیت نسل آینده در مسیر سیدالشهدا (ع) رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد + فیلم کامل بیانات عقب نشینی تلویحی پزشکیان از لایحه فضای مجازی بدهکاری ۶ هزار میلیارد تومانی بیمارستان‌های دولتی به یک شرکت سرمایه‌گذاری دارو حضور عضو فراکسیون زنان مجلس در همایش بین‌المللی «روز اسلامی مقابله با خشونت علیه زنان» در بغداد رادان: پایش مرز‌ها در اربعین با پهپاد و دیگر وسایل هوشمند انجام می‌شود زیان ۹۳ میلیارد دلاری تغییرات اقلیمی برای آمریکا در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ عارف: در حال گذار از صنعت وابسته به ملی هستیم غرب تشنه داده‌های اطلاعاتی درباره میزان خسارت‌های وارده به سایت‌های هسته‌ای است
سرخط خبرها

نگاهی به سخنان چهره‌های سیاسی درباره رقابت‌های احتمالی انتخاباتی

  • کد خبر: ۶۸۲۰۶
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
نگاهی به سخنان چهره‌های سیاسی درباره رقابت‌های احتمالی انتخاباتی
ورای تکثر نامزدها، شاید مهم‌ترین متغیر در تعیین آرایش انتخاباتی، خروجی نهایی نامزد‌هایی باشد که صلاحیت آنان برای حضور در انتخابات ازسوی شورای نگهبان تأیید خواهد شد. با وجوداین چهره‌های سیاسی در جناح‌های مختلف با حضور در رسانه ها، در این روز‌ها از منظر خود به تحلیل فضای انتخاباتی و آرایش نیرو‌های سیاسی می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ورای تکثر نامزدها، شاید مهم‌ترین متغیر در تعیین آرایش انتخاباتی، خروجی نهایی نامزد‌هایی باشد که صلاحیت آنان برای حضور در انتخابات ازسوی شورای نگهبان تأیید خواهد شد. با وجوداین چهره‌های سیاسی در جناح‌های مختلف با حضور در رسانه ها، در این روز‌ها از منظر خود به تحلیل فضای انتخاباتی و آرایش نیرو‌های سیاسی می‌پردازند و با اشاره به نامزد‌های اصلی، قطب بندی سیاسی احتمالی را پیش بینی می‌کنند.
اسماعیل گرامی مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی، در گفتگو با «ایلنا» درباره فضای انتخاباتی کشور، گفت: «رقابت بین آقایان رئیسی، رضایی، لاریجانی، پزشکیان و جهانگیری به صورت جدی مطرح است، اما همه این موضوعات در حد گمانه زنی است. امیدواریم با اعلام نظر شورای نگهبان آرایش نیرو‌ها شفاف‌تر شود.»

 

وی همچنین درباره حمایت اصلاح طلبان از لاریجانی گفت: «تا کنون در جبهه اصلاحات ایران درخصوص حمایت از آقای لاریجانی بحثی نشده و بحث ما درباره نامزد‌های اصلاح طلب است؛ بنابراین حتما جبهه اصلاحات ایران از نامزد‌های اصلاح طلب حمایت خواهد کرد.» فاطمه راکعی، دبیرکل جمعیت زنان مسلمان نواندیش، نیز در گفتگو با «ایرنا» درباره نامزد‌های مورد حمایت جریان اصلاحات گفت: «منتظر اعلام شورای نگهبان برای احراز صلاحیت داوطلبان هستیم و بعد باید دید کدام یک از نامزد‌های اصلاح طلب، پس از مناظره‌ها بیشترین آرای نظرسنجی را کسب می‌کند تا به عنوان نامزد نهایی اصلاح طلبان معرفی شود.»

 

وی در پایان افزود: «مسعود پزشکیان نامزد اصلی اصلاح طلبان است. اصلاح طلبان باید هرچه سریع‌تر تلاش خود را برای شناساندن شخصیت بی بدیل پزشکیان انجام دهند. بهترین‌ها و متخصص‌ترین‌ها در کابینه او فعالیت خواهند کرد.» حمیدرضا ترقی، عضو حزب مؤتلفه اسلامی، در گفتگو با «برنا» درباره آرایش احتمالی سیاسی اصولگرایان در انتخابات پیش رو گفت: «بعد از بررسی صلاحیت‌ها و مشخص شدن واجدان شرایط باید موقعیت افراد مشخص شود.»


به طور طبیعی نیاز است که چند نفری برای مناظره‌ها در کنار رئیسی باشند تا بتوانند مناظره قدرتمندی داشته باشند و در حقیقت آن‌ها حرف‌ها را بزنند. طبیعتا امثال جلیلی و چندنفری باید باشند تا از ابعاد مختلف بحث‌ها را دنبال کنند تا نیاز به اینکه رئیسی به برخی موضوعات ورود کند، نباشد. در واقع جلیلی و امثال او بازوی انتخاباتی رئیسی در مناظرات هستند.»

 

وی افزود: «نامزد اصلی اصولگرایان و نیرو‌های انقلاب، رئیسی است که همه روی او اجماع دارند و بقیه باید در این فرایند نقش کمکی داشته باشند. کسانی که انصراف نخواهند داد، تأثیر آن چنانی در انتخابات نخواهند داشت و در حقیقت مسئولیت کار با خودشان است. شاید رأی آن‌ها الزاما به سبد رئیسی نریزد و اگر احتمال بدهند که رأی آن‌ها به سبد رئیسی نمی‌ریزد، رأی خود را فریز می‌کنند تا به سبد نامزد‌های دیگری هم نریزد و در این صورت احتمال خرد شدن آرای اصولگرایان وجود دارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->