گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

تردید وزیر خارجه آمریکا از واکنش ایران برای بازگشت و پایبندی به برجام

  • کد خبر: ۶۸۶۲۶
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳
تردید وزیر خارجه آمریکا از واکنش ایران برای بازگشت و پایبندی به برجام
وزیر امور خارجه آمریکا در گفت و گویی مواضع این کشور را درباره وضع فعلی مذاکرات احیای توافق هسته ای بیان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل در این باره نوشت، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا که اخیرا برای دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی به قدس اشغالی سفر کرده بود، در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی ۱۲ این رژیم درباره احیای توافق هسته‌ای بر حمایت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا از بازگشت به توافق هسته ای در صورت بازگشت ایران به پایبندی به توافق حمایت کرد.

 

بلینکن گفت، «هنوز معلوم نیست» که ایران آماده است اقدامات فراتر از توافقش را به حالت قبلی بازگرداند که پس از خروج دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا از توافق انجام شدند.

 

وزیر امور خارجه آمریکا در این راستا گفت: من فکر می کنم مدام شفاف سازی کرده ایم که هر یک از طرف ها باید چه کاری برای بازگشت به پایبندی به برجام[توافق هسته ای] انجام دهند، اما این که آیا ایران واقعا آماده انجام دادن آن چه باید برای بازگشت به پایبندی انجام دهد هست یا نه، هنوز بی پاسخ است.

 

آنتونی بلینکن ضمن تایید اختلافاتی که میان آمریکا و اسرائیل در زمینه جلوگیری از آنچه «دست یابی ایران به یک بمب هسته ای» عنوان شده، وجود دارد، تاکید کرد که کشورها در مقابله با چنین چشم اندازی، متحدند.

 

او در این باره بیان کرد: ما در زمینه این هدف و این تعهد متحدیم. همچنین بر کسی پوشیده نیست که ما بر سر بهترین روش رسیدن به هدف عدم دست یابی ایران به یک سلاح[اتمی] اختلافاتی داشته ایم.

 

بر اساس این گزارش، اظهارات بلینکن درباره یکی بودن مواضع نهایی آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته‌ای ایران و تلاششان برای جلوگیری از آنچه دست یابی ایران به یک سلاح هسته ای عنوان شده است، در حالی مطرح می شود که مقام معظم رهبری کشورمان در فتوایی، تولید، نگه داری و به کارگیری تسلیحات هسته ای را حرام اعلام کرده اند. مقامات ایران هم طبق فتوای ایشان، همواره تاکید کرده اند که برنامه هسته ای ایران اهدافی صلح آمیز را دنبال می کند.

 

علاوه بر این، اظهارات بلینکن درباره احیای توافق هسته ای در پی این مطرح شده است که هفته های اخیر، مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در راستای احیای توافق هسته ای از طریق بازگشت دو جانبه تهران - واشنگتن به توافق هسته ای در وین برقرار بوده است.

 

در این مذاکرات روند لغو تحریم ها علیه ایران از سوی آمریکا و اقدامات ایران برای بازگردانی اقدامات جبرانی هسته‌ای به حالت اولیه، مورد بررسی قرار می گیرد.

 

دولت آمریکا در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته ای خارج شده و تحریم های متعددی را افزون بر بازگردانی تحریم های پیشین علیه ایران اعمال کرد.

 

ایران خواستار لغو تمامی این تحریم ها و راستی آزمایی آن برای بازگشت به اجرای کامل تعهدات داوطلبانه اش در توافق هسته ای می‌باشد که در واکنش به خروج آمریکا از توافق و متحمل شدن تحریم ها آن ها را طی یک سال و نیم گذشته کاهش داده بود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->