پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

دستور نابودی گربه‌ها و کبوترها در مناطق مرزی کره‌شمالی

  • کد خبر: ۶۸۸۳۷
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۶
دستور نابودی گربه‌ها و کبوترها در مناطق مرزی کره‌شمالی
مقام‌های کره شمالی از فرط نگرانی از بابت همه گیری ویروس کرونا در این کشور، دستور نابودی گربه‌ها و کبوترها در مناطق مرزی را داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارش‌ها، مقام‌های کره شمالی از فرط نگرانی از بابت همه گیری کروناویروس در این کشور، دستور نابودی گربه‌ها و کبوتر‌ها در مناطق مرزی را داده‌اند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پایگاه دیلی ان. کی به نقل از منابعی گزارش کرد، در چند ماه گذشته تدابیر مختلفی را به جهت جلوگیری از همه گیری کروناویروس به اجرا درآورده‌اند از جمله این که دستور داده‌اند به گربه‌های خیابانی یا کبوترانی که بخواهند از مرز این کشور با چین عبور کنند، شلیک کنند.

پیونگ یانگ از زمان همه گیری جهانی کروناویروس، کره شمالی را عاری از این ویروس بدون هیچ مورد تایید شده از ابتلا به آن اعلام کرده، در حالی که مقام‌های این کشور به منظور جلوگیری از ورود این بیماری به این کشور محدودیت‌های شدیدی را اعمال کرده‌اند.

بر اساس گزارش مذکور، اخیرا یک خانواده اهل منطقه هایسان سونگهو به خاطر پرورش مخفیانه یک گربه در خانه‌شان در قرنطینه قرار گرفته‌اند.

یک منبع اظهار کرد: این خانواده به خاطر پرورش غیرقانونی یک گربه بعد از دستور به عدم انجام این کار در منطقه مرز کره شمالی و چین، مجازات ۲۰ روز قرنطینه را دریافت کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، این خانواده ابتدا به مقام‌ها هنگامی که برای بررسی وجود حیوانات خانگی به نزد آن‌ها رفته بودند، گفتند که گربه آن‌ها مرده است، اما بعدا این حیوان در نزدیکی مرز با چین شناسایی شد و متعاقب آن این خانواده در قرنطینه قرار گرفته و مقام‌ها گربه را با خود بردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->