فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ائتلاف عبدیان و نظری برای برکناری مددی شکست خورد؟| اتفاقات عجیب در هیات مدیره استقلال

  • کد خبر: ۶۸۹۵۰
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۱
ائتلاف عبدیان و نظری برای برکناری مددی شکست خورد؟| اتفاقات عجیب در هیات مدیره استقلال
با اینکه زمان زیادی تا پایان کار تیم مدیریتی کنونی استقلال باقی نمانده و بیشتر بازی‌های فصل بیستم نیز به پایان رسیده دو عضو هیات مدیره دراقدامی پنهانی قصد برکناری احمد مددی را داشتند که این موضوع با مخالفت حمیدرضا آصفی مواجه شد.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، درحالی که طبق برنامه از پیش اعلام شده کادر فنی، از دوشنبه تمرینات استقلال آغاز خواهد شد اما رفتار یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال با انتشار یک استوری حاشیه‌های تازه‌ای برای این باشگاه پدید آورد.

مهدی عبدیان که پیش از فصل امور جذب بازیکن را دراستقلال به عهده داشت با استناد به اخبار منتشره مستند از باشگاه استقلال به همراه حجت نظری یکی دیگر از اعضای هیات مدیره قصد داشتند احمد مددی را درجلسه امروز هیات مدیره از مدیرعاملی برکنار کنند که این اقدام آن‌ها با مخالفت حمیدرضا آصفی دیگر عضو هیات مدیره که ظاهرا حق امضای هیات مدیره نیز به او سپرده شده، مواجه گردید.

این ماجرا سبب شد تا عبدیان هم اقدام به انتشار یک استوری با مضمون جدایی از استقلال کند. هرچند که این خبر را علی نژاد، معاون وزیر ورزش و جوانان تکذیب و اعلام کرد که هیچ استعفای به دستش نرسیده اما سوالی که باید از دو عضو هیات مدیره استقلال پرسید این است که به چه دلیل دراین زمان نامناسب به دنبال تغییرات درباشگاه استقلال هستند؟

آیا برکناری احمد مددی درشرایطی که تا پایان ماموریت کاری اعضای هیات مدیره زمان اندکی باقی مانده و فرصت آن چنانی هم برای ایجاد تحولات دراستقلال وجود ندارد، تصمیم عاقلانه‌ای است؟

ائتلاف عبدیان و نظری برای برکناری مددی بدون شک برای باشگاه استقلال دراین زمان هزینه بربود و همان بهتر که آصفی با این تصمیم مخالفت کرد. البته به نحوه مدیریت مددی انتقاد‌های بسیاری وارد است اما حقیقت این است که تغییر مدیرعامل استقلال دراین زمان نیز دردی از این باشگاه دوا نخواهد کرد.

به خصوص اینکه یک عضو دیگرهیات مدیره(اسماعیل خلیل زاده) نیز چند روز قبل به دلیل مشکلات قضایی دستگیر شد و به طور اتوماتیک از هیات مدیره استقلال کنار رفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->