پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد ابوعبیده حمایت بی دریغ نیرو‌های مسلح یمن از فلسطین را مورد تمجید قرار داد شلیک ۲ موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: قیمت اقلام اساسی بیش از میزان افزایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد بررسی دو فوریت طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها در دستور کار مجلس قرار گرفت (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند نگاهی جامعه‌شناسانه به مذاکرات ایران و آمریکا | مذاکره زیر ذره‌بین جامعه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است + تصاویر وزارت خارجه آمریکا: به دنبال تشدید تنش با ایران نیستیم بیانیه سفارت ایران در اسلام آباد در واکنش به کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان معاون اجرایی رئیس‌جمهور: توسعه تهران متوقف خواهد شد
سرخط خبرها

دولت بریتانیا به هزاران کارمند افغان که با نظامیانش همکاری کرده‌اند اقامت می‌دهد

  • کد خبر: ۶۹۰۸۹
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
دولت بریتانیا به هزاران کارمند افغان که با نظامیانش همکاری کرده‌اند اقامت می‌دهد
بن والاس، وزیر دفاع بریتانیا گفته است که این افراد شامل کسانی هستند که به‌عنوان ترجمان با نظامیان بریتانیا در افغانستان کار کرده و هم‌اکنون در معرض تهدید قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه‌ی خبری اسکای نیوز به نقل از وزیر دفاع بریتانیا، گزارش کرده است که رقم این افراد به سه‌هزار نفر می‌رسد. این شبکه‌ی خبری گفته است که کارمندان افغان نظامیان بریتانیا با خطر انتقام‌جویی از سوی جنگ‌جویان گروه طالبان مواجه اند و این مورد پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان تشدید می‌یابد.

 

در همین حال، وزیر دفاع بریتانیا گفته است که این شهروندان افغانستان از خودگذشتگی بزرگی کرده و حالا نوبت بریتانیا است که متقابلا عمل کند.

 

او همچنان از اجرای طرحی برای تسریع در صدور مجوز اقامت و انتقال این افراد خبر داده است.

 

براساس این طرح، تسریع در اعطای اقامت و کمک به شهروندن افغان که از اول آپریل به اجرا گذاشته شده، بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور به شماری از وزارت‌خانه‌های مرتبط بریتانیا مأموریت داده تا برای تسریع در انتقال و اقامت کارمندان محلی افغان و خانواده‌های‌شان اقدام کنند.

 

وزیر دفاع بریتانیا علت تسریع و اجرای این طرح را بدترشدن وضعیت امنیتی در افغانستان خوانده است.

 

قبل از این یک‌هزار و ۳۰۰ کارمند افغان نظامیان بریتانیایی و اعضای خانواده‌های‌شان به این کشور منتقل شده‌اند.

 

این درحالی است که نگرانی‌ها از امنیت جانی کارمندان افغان نظامیان خارجی مستقر در کشور، پس از خروج این نیروها افزایش یافته است.

 

در تاریخ ۶ خرداد جنرال مارک میلی، رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا هم گفته بود که کشورش پیش از خروج نیروهایش از افغانستان در ماه سپتامبر، به سرعت در حال برنامه‌ریزی برای خارج‌کردن آن عده از شهروندان افغانستان است که برای نیروهای امریکایی کار کرده‌اند.

 

به گفته‌ی او، در حال حاضر شمار قابل توجهی از مترجمان و دیگر کسانی که برای آمریکا کار کرده‌اند، در معرض خطر حملات طالبان قرار دارند.

 

طبق یک برنامه‌ی ویژه حدود ۱۸ هزار شهروند افغان برای مهاجرت به آمریکا درخواست داده‌اند، اما این روند عملا جریان نداشته و متقاضیان سال‌ها منتظر ویزا بوده‌اند.

 

همچنین قبلا حدود ۹۰ فرد و سازمان آلمانی در یک ابتکار حمایتی از حکومت فدرال این کشور خواسته بودند که کارمندان محلی افغان در معرض خطر که سال‌ها با نیروهای آلمانی مستقر در افغانستان کار کرده‌اند، را به‌صورت فوری به آلمان بیاورد.

 

آنان در نامه‌ای به وزیران خارجه، دفاع، داخله و همکاری و توسعه‌ی آلمان، تأکید کرده‌اند؛ درحالی که نیروهای آلمانی برای بازگشت به کشورشان آمادگی می‌گیرند، ترس کارمندان محلی افغان و خانواده‌های‌شان که با این نیروها کار کرده‌اند، در حال افزایش است.

 

آنان افزوده بودند که طالبان بارها به‌گونه‌ی واضح اعلام کرده‌اند که کارمندان افغان که برای غربی‌ها کار کرده‌اند، را همکار غرب می‌دانند.

 

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->