نسف قرشی ازبکستان مشتری کوجو تاریخ دقیق شروع لیگ برتر فوتسال مشخص شد مرتضی شریفی بازی با آلمان و هلند را از دست داد بارسا بالاخره پس از ۵ سال معوقات مسی را پرداخت کرد! خبر خوش برای ژابی | به زودی ام‌باپه به شرایط بازی می‌رسد پیغام باشگاه استقلال به ماشاریپوف تعداد شهدای تکواندو در حمله اسرائیل علیه ایران به ۹ نفر رسید پایان کار ژائو فلیکس در میلان حسینی با استقلال دوساله می‌بندد تمام برنامه‌های پرسپولیس به هم ریخت! پیاتزا: در مسیر پیشرفت هستیم | هدایت ایران، رؤیای تمام مربیان دنیاست دست رد برنتفورد به یونایتد برای جذب امبومو تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین
سرخط خبرها

بازگشت روحیه بخش معروف و کوچینگ خوب آلکنو/ شگفتی سازی ژاپن و دوازدهمی ایران

  • کد خبر: ۶۹۰۹۹
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷
بازگشت روحیه بخش معروف و کوچینگ خوب آلکنو/ شگفتی سازی ژاپن و دوازدهمی ایران
تیم ملی والیبال کشورمان با ۲ شکست مقابل ژاپن و روسیه و یک پیروزی برابر هلند هفته اول لیگ ملت‌ها را به پایان رساند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، شکست دادن تیم ملی والیبال هلند آن هم در روزی که " نمیر عبدالعزیز " ستاره آنان به دلیل مصدومیت یا هر دلیلی، نصف و نیمه بازی کرد و در همان اندک زمان هم که به مثابه " نوشداروی پس از مرگ سهراب بود "، خیلی تیم ایران را آزار داد، یک پیروزی روحیه بخش بود. آن هم در آخرین بازی هفته اول و در آستانه بازی‌های به نسبت، آسانتر در هفته دوم که در راه است.
بازگشت معروف نیز با وجود همان لحظات کوتاهی که در میدان ظاهر شد، در غیاب عبادی پور و غفور از نظر روانی به بهبود شرایط تیمی ایران انجامید. اما در مقایسه با دو بازی قبلی تیم پیشرفت فنی قابل توجهی در منطقه ۴، سرویس پرشی و استفاده درست از توپ‌های های بال داشت. آلکنو هم در کوچینگ و تعویض‌ها و تایم‌ها عالی بود و در مجموع حالا با امیدواری می‌توان به روز‌های بهتر اندیشند.
هفته اول لیگ ملت‌ها با انجام سه بازی در ریمینی ایتالیا با صدرنشینی برزیل به پایان رسید. برزیلی‌ها با کسب حداکثر امتیازات از سه تیم هم قاره‌ای خود آرژانتین، کانادا و آمریکا با ۹ امتیاز برترین تیم هفته اول بودند و فرانسوی‌ها نیز با ۸ امتیاز در جای دوم ایستادند. شگفتی ساز بزرگ هفته اول ژاپن بود که هم روسیه قهرمان دو دوره اخیر لیگ ملت‌ها و هم ایران قهرمان آسیا و هم هلند را شکست داد تا در جای چهارم قرار بگیرد. ایران نیز با یک برد و دو باخت فعلا در رده دوازدهم جدول قرار دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->