سهم ۸۱ درصدی سامسونگ و شیائومی در بازار موبایل ایران کشف انبار احتکار روغن خوراکی متعلق به متخلف خارجی در مشهد (یکم مهر ۱۴۰۴) ۳ میلیارد دلار با تخفیف در مرکز مبادله ایران پیش فروش شد پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی بورس برای فردا (چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۱ مگاوات نیروگاه خورشیدی کارخانه سیمان زاوه تربت با حضور استاندار (یکم مهر ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش قیمت دارو هم‌زمان با آغاز پاییز ۱۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (یکم مهر ۱۴۰۴) | تویوتا کرولا ۳ میلیاردی شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (یکم مهر ۱۴۰۴) | رشد ۲۵ میلیونی پژو ۲۰۷ اتوماتیک مشهد محور اصلی توسعه مصرف آرد کامل در خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: برق خورشیدی راه نجات محصولات کشاورزی است تامین سوخت؛ شرط زمستان بدون خاموشی قیمت نان کامل سنتی ۴۰ درصد و ماشینی ۳۰ درصد بالاتر از نان معمولی تعیین شد فعالیت ۵۰ نانوایی مشهد در تولید نان کامل | استاندارد سبوس‌گیری نان کامل چه میزان است؟ روز نفس‌گیر بورس | رفت و برگشت بازار سهام و پایان مثبت بورس (یکم مهر ۱۴۰۴) کوچک‌ترین سکه پارسیان چقدر قیمت دارد؟ (یکم مهر ۱۴۰۴) + جدول افزایش قیمت تخم‌مرغ در مشهد | مرغ تازه در مشهد کیلویی چند؟ + جدول (یکم مهر ۱۴۰۴) سهام عدالت به جاماندگان سال آینده پرداخت می‌شود؟ ساعت کار طلافروشی‌ها در مشهد تغییر کرد توقف کامل خاموشی‌های بخش خانگی در تمام کشور از امروز همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید (یکم مهرماه ۱۴۰۴) افت محسوس قیمت طلا در مشهد | سکه کانال ۱۰۰ میلیون تومان را از دست داد (یکم مهر ۱۴۰۴) ویلای متهم ردیف اول فساد چای دبش، گران‌تر از ویلای مسی، رونالدو و املاک لوکس در ایران + اینفوگرافیک تصویب دستورالعمل بسته مدیریت بازار اجاره در شورای مسکن کاهش قیمت دلار ادامه یافت | دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (یکم مهر ۱۴۰۴) نامه کارگران به وزیر کار: قرارداد‌های کوتاه مدت کارگران حذف شود آغاز برخورد گمرک با تخلفات رجیستری مسافری قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (یکم مهر ۱۴۰۴) | ورود انار با قیمت نجومی به بازار
سرخط خبرها

چرا بیت کوین ریزش کرد؟

  • کد خبر: ۶۹۸۶۱
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷
چرا بیت کوین ریزش کرد؟
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: در یک تا دو هفته گذشته به دلیل این که در برخی از کشور‌ها محدویت‌هایی برای استخراج و ماینینگ رمز ارز‌ها به ویژه بیت کوین اعمال شد، شاهد سقوط قیمت در این ارز‌ها بوده ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، سپهر محمدی کارشناس رمز ارز‌ها و فناوری بلاکچین، در رابطه با ریزش قیمتی در رمز ارز‌ها اظهار کرد: در یک تا دو هفته گذشته به دلیل این که در برخی از کشور‌ها به ویژه چین محدویت‌هایی برای استخراج و ماینینگ رمز ارز‌ها به ویژه بیت کوین اعمال شد، شاهد سقوط قیمت بیت کوین بوده ایم و این ریزش‌ها سبب کاهش مبادلات روزانه رمز ارز‌ها نسبت به یک ماه گذشته شده است.

او در ادامه بیان کرد: در سه هفته گذشته در بازار رمز ارزها، بیت کوین چیزی حدود ۳۳ تا ۳۵ درصد سقوط داشته است.

با توجه به این ریزش‌ها از کارشناس بازار سرمایه در رابطه با حرکت نقدینگی به سمت بورس سوال پرسیده ایم.

علیرضا تاجبر کارشناس بازار سرمایه ، در رابطه با این پرسش که آیا ریزش رمز ارز‌ها سبب حرکت سرمایه‌ها به بورس شده است؟ اظهار کرد: رمز ارز‌ها اتفاق خوبی برای اقتصاد کشور نبوده است، زیرا منجر به خروج ارز از کشور می‌شود و عموما افرادی به سراغ رمز ارز‌ها رفته اند که در بورس زیان سنگینی کرده اند، عمده این افراد مردد هستند که به بازار سرمایه بازگردند و متاسفانه این افراد از رمز ارز‌ها زیان بزرگی دیده اند.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه افزود: متاسفانه افرادی با دیدگاه سرمایه گذاری به دولت اعتماد کرده و وارد بور. در این بازار نیز زیان دیده اند.

تاجبر در ادامه بیان کرد: این نکته را باید گفت؛ که اگر بورس بتواند اعتماد سهامداران را مجدد به خود جلب کند، یقینا خیلی از افراد دیگر سراغ ریسک‌های این چنینی (رمز ارزها) نخواهند رفت و دوباره به بورس باز خواهند گشت.

این کارشناس بازار سرمایه در پایان گفت: بعضا در رمز ارز‌ها شاهد ریزش‌های ۳۰ تا ۴۰ درصدی در روز بوده ایم. در رابطه با رمز ارز‌ها دو نکته قابل تامل وجود دارد، یکی خروج پول از بازار سرمایه و دیگری خروج پول از کشور است. بهترین اقدام هدایت این سرمایه‌ها به سمت بورس است که با اعتماد سازی و بهبود اوضاع و با توجه به شرایط ریزش‌های رمز ارز‌ها می‌توان این حرکت سرمایه به سوی بورس رقم بخورد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->