ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌ها با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام؛ روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی بهره‌گیری از اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) حضور استان کرمان در فهرست رقابت بهترین مرکز گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد بهترین خوراکی‌ها برای پاکسازی گرد و غبار از ریه خبر جدید از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲روزه، لغو شود جریمه ۲۲ میلیارد ریالی برای دارنده ۲۰۸ دستگاه ماینر قاچاق در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ | نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و مراحل رفع نقص (۱۷ تیر ۱۴۰۴) تولد ۷۰ نوزاد گاندو برای اولین بار در ایران لزوم واکسیناسیون حیوانات خانگی | اجتناب از مصرف فرآورده‌های دامی غیرپاستوریزه نتایج کنکور دانشگاه‌های افسری ارتش اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گذر موج بارشی از کشور در ۲ روز آینده هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل
سرخط خبرها

قتل مرد جوان با ضربات چاقو روبه‌روی چشمان همسرش در مشهد

  • کد خبر: ۷۰۲۲۱
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
قتل مرد جوان با ضربات چاقو روبه‌روی چشمان همسرش در مشهد
خون که از سینه مرد جوان سرازیر شد به یک باره ورق نزاع خیابانی را هم برگشت. جوان موتورسوار که هنوز نمی‌دانست مرتکب چه جنایتی شده با همان چاقوی خونین سوار بر موتورسیکلتش شد و با سرعت بالا صحنه جرم را ترک کرد.
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ خون که از سینه مرد جوان سرازیر شد به یک باره ورق نزاع خیابانی را هم برگشت. جوان موتورسوار که هنوز نمی‌دانست مرتکب چه جنایتی شده با همان چاقوی خونین سوار بر موتورسیکلتش شد و با سرعت بالا صحنه جرم را ترک کرد. زن جوان، اما سر شوهرش را به دامن گرفته و آخرین لحظه‌های عمر شریک زندگی اش را به تماشا نشسته بود. خون این جنایت هم در اطراف مرد جوان روی زمین شتک خورده بود و رد کفش قاتل نیز که آغشته به خون بود، چند متر آن طرف‌تر از محل جرم دیده می‌شد.


حضور مأموران پلیس در صحنه جنایت

ساعت حوالی ۶:۳۰  بامداد پنجشنبه بیستم خرداد را نشان می‌داد که خودرو پلیس آژیرکشان در محل حاضر شد و جمعیت تماشاچیان را شکافت و در صحنه جرم مستقر شد. گویا یکی از شاهدان این ماجرا موضوع را به پلیس گزارش کرده بود. تا مأموران انتظامی و امدادی در محل حاضر شوند کار از کار گذشته بود و مرد جوان به دلیل شدت خون ریزی جان خود را از دست داده بود. موضوعی که در همان معاینه ابتدایی عوامل اورژانس ۱۱۵ تأیید شد.
 
شاید-کم‌وبیش همه آن‌هایی که برای ورزش به بوستان آمده بودند شاهد این جنایت هولناک بودند. نزاعی که به دلیل متلک پرانی یک جوان درگرفته و با خون به پایان رسید.
موضوع ارتکاب این جنایت پس از تکمیل تحقیقات اولیه مأموران کلانتری مصلی به بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد اعلام شد و زمانی نگذشت که دکتر حسن زرقانی به همراه تیمی از کاراگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مرکز استان خراسان رضوی در محل حاضر شدند.

قتل در حین ورزش صبحگاهی

قاضی زرقانی در همان ابتدا به بررسی اظهارات همسر مقتول که از نزدیک شاهد این جنایت خون بار بوده پرداخت و مشخص شد آن‌ها مشغول پیاده روی صبحگاهی بوده اند که فردی موتورسوار به زن جوان نزدیک می‌شود و به او متلک می‌گوید. مقتول با مشاهده این صحنه برای دفاع از حق همسرش به موضوع ورود پیدا می‌کند و با متهم درگیر می‌شود. متهم که در این نزاع مغلوب می‌شود برای اینکه کم نیاورده باشد دست به قبضه چاقوی خود می‌برد و چند ضربه مهلک به مقتول می‌زند.
 
تأیید اظهارات زن جوان از سوی چند شاهد ماجرا، تحقیقات این پرونده را در مسیر شناسایی و دستگیر قاتل فراری قرار داد و تیم‌های کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مسئول ادامه پیگیری‌های این جنایت هولناک شدند.
 
جسد مقتول که مردی ۴۰ ساله بود برای علت دقیق فوت به پزشکی قانونی انتقال یافت. پس از معاینات کارشناسان این سازمان مشخص شد متوفی از ناحیه قفسه سینه هدف ۷ ضربه چاقو قرار گرفته که شدت جراحات وارده و خون ریزی شدید مرگ او را رقم زده است.
به گفته قاضی زرقانی این حادثه در بوستانی در بولوار شهید رستمی ۲ رخ داده است و تحقیقات ضابطان قضایی برای به دام انداختن متهم اصلی این پرونده ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->