حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است وزارت خارجه روسیه: تامین‌کنندگان سلاح کی‌یف حامی تروریست هستند تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت عزتمندانه اتباع افغان بهروزآذر: تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین خانواده را به شهادت رساند خواب تازه‌ای که ترامپ برای جنگ اوکراین و روسیه دیده است ! مشاور رهبر معظم انقلاب: شکست سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو به بیداری ملت‌ها منجر شده است ورود معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مشهد جزئیات تازه از آسیب حمله ایران به پایگاه العدید قطر شرط دولت لبنان برای تحویل پسر قذافی اعلام شد راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی همه‌چیز دربارهٔ «پ.ک.ک.»، حزب کارگران کردستان یک تروریست در چابهار به هلاکت رسید (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بقایی: صدراعظم آلمان با حمایت از جنایات شنیع رژیم اسرائیل، اصول بنیادین منشور ملل متحد را نادیده گرفته است واکنش صداوسیما به اظهارات مصطفی کواکبیان درباره کاترین شاکدام + ویدئو امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس اعلام جرم کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ نظامی، اقتصادی و نرم، سه عرصه نبرد با دشمن است | مقاومت مردم در برابر دین‌زدایی از جامعه سابقه‌ای تاریخی دارد تیزر | پخش روایتی از حضور رهبر انقلاب در عزاداری شب عاشورای حسینیه امام خمینی(ره) از شبکه دو اولین تصاویر از عناصر پ.ک.ک در حال امحای سلاح‌هایشان پ.ک.ک به طور رسمی خلع سلاح خود را کلید زد سرلشکر حاتمی از پایگاه هوایی شهید لشگری بازدید کرد ۱۵ فلسطینی در غزه از بامداد امروز تاکنون به شهادت رسیدند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به کشته شدن ۸۹۰ نظامی اسرائیلی در جنگ غزه اذعان کرد ادعا‌ی کواکبیان درباره کاترین شکدم در ایران تکذیب شد حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

نامزدان تا چه زمانی امکان تبلیغات دارند؟

  • کد خبر: ۷۰۷۰۰
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۴
نامزدان تا چه زمانی امکان تبلیغات دارند؟
رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: کاندیداهای انتخابات شوراها برای تبلیغات تنها تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۶ خردادماه سال جاری فرصت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شکراله حسن بیگی در بیست و نهمین جلسه ستاد انتخابات استان تهران با تقدیر از تلاش کمیته های ستاد انتخابات استان تهران در جهت برنامه ریزی برگزاری انتخابات ۲۸ خردادماه گفت: امیدواریم روز جمعه همچون دوره های گذشته شاهد حضور پرشور مردم در پای صندوق های رای در کشور و به ویژه استان تهران باشیم.

 

وی با اشاره به آمار شعب اخذ رای در استان تهران افزود: ۶ هزار و ۸۴۶ شعبه اخذ رای داریم که از این تعداد ۴۲۵ شعبه سیار در استان تهران پیش بینی شده است. شعب سیار برای حضور در بیمارستان ها، منازل افرادی که در قرنطینه کرونا هستند و همچنین، کمک به شعب سیاری که با جمعیت رای دهندگان روبه رو باشند، فعال هستند.

 

وی ادامه داد: اخذ رای در روز جمعه ۲۸ خردادماه در شعب مختلف از ساعت ۷ صبح آغاز می شود و اعضای شعب از ساعت ۶ صبح در محل حضور دارند و زمان رای گیری مطابق قانون تا ساعت ۱۷ روز جمعه ادامه دارد و تمدید این زمان با نظر وزیر کشور و مصوبه ستاد کرونا تا ۲ صبح روز شنبه برای شعبی که افراد در صف قرار دارن، حضور دارند و با هماهنگی هیئت نظارت، امکان تمدید است.

 

وی به آمار نامزدهای انتخابات شوراهای شهر و روستا و میاندوره ای خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: برای ۴۷ شهر استان تهران، ۴ هزار و ۸۱۰ نامزد شوراهای شهر وجود دارد و برای ۵۰۲ روستای استان تهران، ۳ هزار و ۴۴۹ نامزد شوراهای روستا است؛ همچنین تعداد کاندیداهای میاندوره ای مجلس شورای اسلامی ۲۱۵ نامزد است که برای یک کرسی رقابت می کنند و در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز در استان تهران برای سه کرسی ۱۶ نامزد رقابت می کنند.

 

وی تاکید کرد: براساس اعلام ستاد انتخابات استان تهران زمان تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری، میاندوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری مطابق قانون تا ساعت ۷ صبح روز پنجشنبه ۲۷ خردادماه و زمان تبلیغات کاندیداهای شوراها تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۶ خردادماه است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->