مشهد یکپارچه آماده برگزاری جشن‌های میلاد باسعادت امام‌رضا(ع) اعدام برادران دالتون در مشهد | درباره دستگیری راهزنان در دوره قاجار هزینه حدود ۳۰ میلیارد تومانی ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی مشهد بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد + فیلم احداث و توسعه ۹ ایستگاه آتش‌نشانی در مشهد در دستورکار شورای ششم فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به‌سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پنج ایستگاه دیگر آتش‌نشانی در شرف ساخت است قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال ۱۴۰۳ معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد + فیلم پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد
سرخط خبرها

آغاز تزریق نوبت دوم واکسن روسی اسپوتنیک در مشهد

  • کد خبر: ۷۰۷۶۴
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
آغاز تزریق نوبت دوم واکسن روسی اسپوتنیک در مشهد
حمیدرضا رحیمی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا گفت: تزریق مرحله دوم واکسن اسپوتنیک روسی از روز گذشته (سه‌شنبه) در مشهد آغاز شده است.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ درحالی‌که روز‌های اخیر موجی از نگرانی‌ها برای کمبود و تزریق نشدن دوز دوم انواع واکسن کرونا در مشهد، در میان شهروندان ایجاد شده بود، دبیر کارگروه اطلاع‌رسانی بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با اعلام خبر تحویل محموله واکسن اسپوتنیک روسی به مشهد، به نوعی به نگرانی‌ها برای تزریق دوز دوم واکسن در مشهد را پایان داد.


حمیدرضا رحیمی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا گفت: تزریق مرحله دوم واکسن اسپوتنیک روسی از روز گذشته (سه‌شنبه) در مشهد آغاز شده است.


وی افزود: محموله ۹۰۰۰ دوزی واکسن اسپوتنیک روسیه پس از ورود به کشور به عنوان چهاردهمین مرحله توزیع واکسن برای علوم‌پزشکی استان نیز ارسال شد تا برای افرادی که دوز اول این‌واکسن را استفاده کرده‌اند مصرف شود.


تأمین به میزان لازم

وی اظهار کرد: واکسن اسپوتنیک به میزان کمبود تزریق مرحله دوم تأمین شده است و جای نگرانی نیست.
رحیمی درباره میزان دوز‌های واکسن دریافتی تصریح کرد: در مجموع حدود ۳۳۰۰ دوز واکسن به دست ما رسیده است که فقط مربوط به دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد خواهد بود. دبیر کارگروه اطلاع‌رسانی بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد درباره زمان دریافت دوز دوم واکسن سینوفارم چینی بیان کرد: این‌واکسن نیز به‌محض دریافت، به مخاطبان دوز دوم تزریق خواهد شد.


دوز دوم سینوفارم، از هفته آینده

وی افزود: امیدواریم طبق وعده‌ها واکسن سینوفارم چین نیز از هفته آینده در دسترس ما قرار گیرد تا مخاطبان دوز دوم این‌واکسن نیز هرچه‌سریع‌تر واکسینه شوند.


او درباره ابراز نگرانی برخی شهروندان مبنی بر ایجاد فاصله از تزریق دوز اول تا دوز دوم نیز تصریح کرد: براساس استانداردی که وزارت بهداشت تعریف کرده است تا ۸ هفته فاصله زمانی از تزریق دوز اول تا دوز دوم بلامانع است.


واکسن خبرنگاران، در انتظار اعلام وزارت بهداشت

دبیرکارگروه اطلاع‌رسانی بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد درباره زمان تزریق واکسن گروه سنی ۶۵ سال به بالا و همچنین گروه شغلی خبرنگاران در مشهد نیز بیان کرد: به‌محض تأمین واکسن مورد نیاز از سوی وزارتخانه اطلاع‌رسانی صورت می‌گیرد و کار تزریق این‌افراد آغاز می‌شود.


همچنین به گفته سعید نمکی، وزیر بهداشت، ورود واکسن به کشور از سر گرفته شد و از این‌هفته مشکلی برای تزریق وجود ندارد. همچنین بنابر اعلام وزارت بهداشت ۱۳۴ نفر دیگر به دلیل ابتلا به کرونا جان باختند و ۱۰ هزار و ۲۱۶ نفر نیز به این‌بیماری مبتلا شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->