قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

چرا آلکنو با بازیکنان پر اشتباه مدارا می‌کند؟ | شکست به استرالیا قابل هضم نیست!

  • کد خبر: ۷۰۸۲۲
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۷
چرا آلکنو با بازیکنان پر اشتباه مدارا می‌کند؟ | شکست به استرالیا قابل هضم نیست!
تیم ملی والیبال مقابل قعرنشین رقابت‌های لیگ ملت‌ها با نتیجه ۳ بر ۲ باخت و باعث تعجب همگان شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، سه شکست پیاپی تیم ملی والیبال و بخصوص این آخری برابر استرالیای بی امتیاز و زنگ تفریح حریفان با هر هدف و استراتژی که بخواهند و بخواهیم برای تیم در لیگ ملت‌ها تعریف کنند و تعریف کنیم، جور در نمی‌آید!
اگر در شروع بازی‌ها شکست برابر ژاپن، روسیه و حتی شکست غیر قابل هضم ۵ سته مقابل صربستان و آلمان را به بهانه دستیابی به ترکیب ایده آل در المپیک، ربط دادند و ربط دادیم، دیگر این یک بازی را نمی‌شود به هیچ شکل پذیرفت و هضم کرد!
بازیکنان ایران در حالی که (۱۰۷-۱۰۵) امتیازات بیشتری نسبت به استرالیایی‌ها کسب کرده بودند، اما در مجموع ۳ بر ۲ شکست خوردند آن هم مقابل تیمی که نه بازیکن مطرحی داشت و نه از تجربیات بزرگ بین المللی به جز لوک پری لیبروی توانمند و باتجربه و یک مربی برزیلی صاحب کارنامه به نام مارکوس میراندا برخوردار بود.
شکست در هر رویدادی امکانپذیر است، اما اینکه چرا تیم ما در زمین بدون انرژی و انگیزه بود پرسشی است که همچنان مبهم باقی مانده است.
ما به استرالیایی باختیم که اگر اغراق نباشد با تیم دوم حاضر در ریمینی هم می‌توانستیم به راحتی از سدش عبور کنیم. استرالیایی که بعد از ناکامی در المپیک با حفظ دو سه بازیکن اصلی خود با یک مشت جوان مبتدی برای تجربه اندوزی به لیگ ملت‌ها آمده است و تا قبل از بازی با تیم ما به هیچ حریفی هم نه نگفت!
آن وقت ما با ترکیب اصلی خود به تیمی باختیم که در شروع برای خودش حتی شانس بردن یک ست را هم متصور نبود، چه برسد به پیروزی و این را می‌شود کاملا در میان صحبت‌های کاپیتان شان خواند.
سئوال در باره تیم ملی زیاد است و در این مقال می‌پرسیم، چرا آلکنو در این بازی فرصت را از جوانان حاضر در تیم ملی گرفت که لااقل انگیزه بیشتری برای درخشیدن داشته و نمونه زنده اش هم بردیا سعادت و محمدرضا حضرت پور بودند که به تیم انرژی مثبت بخشیده و ما را از شکست سنگین نجات دادند.
مطلب دیگر اینکه چرا تغییرات در دو سه بازی اخیر تیم ملی دیرهنگام صورت می‌گیرد و یا اینکه چرا با مدارای بیش از حد با بازیکنان پراشتباه، باعث خراب کردن بیشترشان در اذهان عمومی شده و به آنان فرصت بازگشت به شرایط مطلوب نداده ایم و سئوالات فراوان دیگر که به بعد موکول می‌کنیم چرا که نیت ما ساختن است نه سوختن و فقط امیدواریم در بازی‌های بعدی با رفع مشکلات ذهنی و جسمی، ملی پوشان با غیرت مان را باز هم در همان شرایط مطلوب همیشگی ببینیم که دوست داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->