کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد
سرخط خبرها

جلو فرار تحصیلی را بگیریم

  • کد خبر: ۷۱۱۴۱
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
جلو فرار تحصیلی را بگیریم
ملیحه ابراهیمی - روزنامه نگار

برای پدر و مادر‌ها فرقی نمی‌کند فرزندشان کلاس دوم ابتدایی باشد یا سال دوم دانشگاه. در هر صورت، وقتی نزدیک امتحانات پایان سال یا ترم تحصیلی می‌شود، هر خانواده‌ای با راه و روش خود فرزندش را مجاب می‌کند پای درس و مشق بنشیند.


جدا از برخی خانواده‌ها که به طور کلی افسار تحصیل را به فرزندانشان سپرده اند و کوچک‌ترین نظارتی بر شرایط موجود ندارند، هستند بسیاری از خانواده‌ها که با فشار‌های روانی باعث می‌شوند فرزند دچار اضطراب و نگرانی شود و نتواند آن طور که باید از آزمون‌های پیش رو سربلند بیرون بیاید.


صاحب نظران حوزه‌های روان شناسی بر این باورند که پشت پرده روز‌ها و شب‌های امتحان، نگرانی‌های نهفته برخی دانش آموزان و دانشجویانی است که با خود کلنجار می‌روند تا به بهترین شکل از شرایط موجود سربلند بیرون بیایند. البته ناگفته نماند که محصلانی را هم شاهد هستیم که بیش از آنکه وقت و انرژی صرف مطالعات درسی کنند به دیگر کار‌های شخصی خود می‌پردازند. برای نمونه، ساعات زیادی را با حضور در فضای مجازی غیرمرتبط با فعالیت‌های کلاسی می‌گذرانند، تفریح را بر تحصیل ارجح می‌دانند و سرگرم بازی‌ها و دل مشغولی‌هایی می‌شوند که با رسالت اصلی شان که تحصیل است منافات دارد.


در هرصورت نباید از نقش خانواده و اعضایی که پایه گذران تربیتی به حساب می‌آیند غافل شد. پدرمادر‌ها به عنوان ارکان اصلی هر خانواده باید شرایط را در محیط خانه به گونه‌ای فراهم کنند که فرزندان خودجوش به درس خواندن ترغیب شوند. این روز‌ها نگرانی برای فرار تحصیلی در مقاطع بالاتر بیشتر است. فرزندانی که با رد شدن از سنی، خود را عاقل و بالغ می‌بینند و معتقدند می‌توانند شرایط را به بهترین شکل مدیریت کنند.


با این حال، پدر‌ها و مادر‌ها باید به برخی نکات که در ادامه به اختصار به آن‌ها اشاره می‌کنیم توجه ویژه داشته باشند. این نکات که ممکن است شاه کلید بهبود تحصیلی فرزندان در ایام امتحانات باشد عبارت اند از:‌
می‌توان با توجه به علایق فرزند راه‌های تشویقی زیادی را پیش پای او گذاشت.


ضرورت فراهم آوردن فضای مناسب مطالعه به ویژه در شرایطی که کرونا اجازه درس خواندن در محیط کتابخانه را نمی‌دهد.


فارغ از نصیحت‌های تکراری، گوش زد کردن استفاده درست از فناوری به ویژه در این روز‌ها که شبکه‌های اجتماعی متعدد ممکن است سبب حواس پرتی فرد محصل شود.


در نظر گرفتن استراحت بین زمان‌های درس خواندن.


انتظارات بیجا نداشتن از فرزند.


سرزنش وانتقاد نکردن وقت و بی وقت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->