مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

باید‌ها و نباید‌های واکسن زدن

  • کد خبر: ۷۱۱۴۲
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۹
باید‌ها و نباید‌های واکسن زدن
بنابر نظر متخصصان، واکسیناسیون کرونا بهترین روش برای مبارزه با این ویروس است و واکسن‌های کووید۱۹ با ایجاد سطح ایمنی در برابر ویروس، به طور چشمگیری باعث کاهش ریسک پیشرفت این بیماری و عواقب جدی ناشی از آن می‌شوند.

محمدمعین وطن‌خواه | شهرآرانیوز؛ روند واکسیناسیون کرونا در کشور با اولویت گروه‌های پرخطر آغاز شده است. اکنون بنابر نظر متخصصان، واکسیناسیون بهترین روش برای مبارزه با این ویروس است و واکسن‌های کووید۱۹ با ایجاد سطح ایمنی در برابر ویروس، به طور چشمگیری باعث کاهش ریسک پیشرفت این بیماری و عواقب جدی ناشی از آن می‌شوند. با وجود این، افراد در زمان مراجعه به مراکز تزریق واکسن کرونا ملزم به رعایت توصیه‌های ارائه شده از سوی نیرو‌های بهداشتی و درمانی هستند و لازم است به چند نکته مهم دیگر نیز توجه کنند.


چند نکته مهم درباره واکسن‌های کرونا

بهترین واکسن برای پیش گیری از بیماری کرونا دردسترس‌ترین واکسن است.
واکسیناسیون باعث کاهش تعداد ناقلان بدون علامت می‌شود و مهم‌ترین ابزار برای کنترل بیماری کرونا به شمار می‌رود.
ایمنی زایی واکسن ۲ تا ۳ هفته بعد از تزریق نوبت اول آغاز و ۲ هفته بعد از تزریق نوبت دوم کامل می‌شود.
از مهم‌ترین نشانه‌های شایع احتمالی بعد از تزریق واکسن کرونا می‌توان به مواردی مانند تب، درد محل تزریق، بدن درد، سردرد، لرز، درد چشم، تهوع و کوفتگی بدن اشاره کرد.

 

 

+افرادی که واکسینه می‌شوند باید چه نکاتی را قبل از تزریق واکسن رعایت کنند؟

برای ثبت نام و دریافت اطلاعات مربوط به مراکز تزریق واکسن به سایت salamat.gov.ir مراجه کنید.
هنگام مراجعه به مرکز واکسیناسیون و تزریق واکسن، همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه الزامی است.
مهم‌ترین نکته این است که افراد باید به اطلاعات دقیق واکسن کرونا که از سوی کادر بهداشت و درمان ارائه می‌شود اعتماد و حتما درباره بیماری خود یا دارو‌هایی که مصرف می‌کنند با واکسیناتور صحبت کنند.
مراجعه کنندگان باید بینی و دهان خود را به صورت کامل با ماسک بپوشانند و از لمس صورت، دهان، بینی و چشم‌ها خودداری کنند.

 

 

+نکته‌هایی که هنگام تزریق واکسن کرونا باید رعایت کنید

حفظ آرامش از مهم‌ترین نکته‌هایی است که نیرو‌های تزریق واکسن باید مدنظر قرار دهند و اگر مراجعه کننده دچار اضطراب شد، او را آرام کنند.
در صورت لزوم، از کارشناس بهداشت محل واکسیناسیون سؤال‌های خود را درباره مراقبت‌های بعد از دریافت واکسن بپرسید.


همه واکسیناتور‌ها دارای کارت شناسایی معتبر هستند که به لباس آن‌ها متصل یا گردنشان آویزان است. اطلاعات درج شده روی کارت‌ها با حروف بزرگ نوشته شده است و کاملا خواناست.
سعی کنید لباس گشاد و مناسب بپوشید تا تزریق به راحتی و سریع انجام شود.
محل تزریق واکسن باید از سوی واکسیناتور و با الکل به صورت دایره‌ای از مرکز به سمت خارج استریل شود.
نکته‌هایی که بعد از واکسیناسیون باید رعایت کنیم
سالمندان بعد از دریافت واکسن چند دقیقه نیازمند مراقبت هستند. مراجعه این افراد به مراکز واکسیناسیون باید همراه با یکی از اعضای خانواده باشد.


اگر بعد از تزریق واکسن علائم داشتید به توصیه پزشک و مراقب سلامت محل تزریق واکسن می‌توانید از تب بر‌ها و قرص‌های مسکن استفاده کنید.
پس از دریافت واکسن نیازی به قرنطینه ندارید، اما هم چنان شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنید.
شماره تماس محل تزریق واکسن را داشته باشید تا اگر سؤالی برایتان ایجاد شد، از آن‌ها بپرسید.
بعد از تزریق حتما کارت واکسن خود را دریافت کنید که روی آن اطلاعات مراجعه کننده و تاریخ تزریق دوز دوم واکسن درج شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->