برگزاری همایش روز روانشناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روانشناس نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چگونه با مصرف برق کمتر منزل خود را سرد تر کنیم؟

  • کد خبر: ۷۱۹۴۳
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
چگونه با مصرف برق کمتر منزل خود را سرد تر کنیم؟
میتوان با چند توصیه عالی و البته کاربردی و اقتصادی از استهلاک بیشتر سیستم‌های سرمایشی و هزینه بالای برق تابستانه قدری بکاهیم.
امیر مقدم | شهرآرانیوز؛ بارندگی کم سال گذشته، شروع زودهنگام گرمای تابستان و گرمای بی سابقه امسال سبب شده است خیلی زودتر از آنچه انتظارش را داشتیم سیستم‌های خنک کننده فعال شوند، اتفاقی که اختلال زیادی در شرکت‌های توزیع برق به وجود آورد و سبب شد روزانه شاهد قطع برق باشیم. استفاده زیاد از برق برای تولید سرمایش بیشتر در خانه ها، افزون بر اینکه سبب قطع برق کارخانه‌ها و مراکز تولیدی می‌شود، هزینه زیادی هم به خانوار‌ها تحمیل می‌کند. برای همین، حتما لازم است در این روز‌ها تدابیر ویژه‌ای در این زمینه بیندیشیم تا از استهلاک بیشتر سیستم‌های سرمایشی و هزینه بالای برق تابستانه قدری بکاهیم. از این رو، قصد داریم چند توصیه عالی و البته کاربردی و اقتصادی در این زمینه برایتان داشته باشیم.

استفاده از پرده‌های ضخیم‌تر

یکی از راه‌های بسیار مؤثر در جلوگیری از نفوذ گرمای زیاد به درون خانه، عایق کردن پنجره‌ها با پرده‌های ضخیم است. ۳۰ درصد گرمای خانه ناخواسته از طریق پنجره‌ها وارد می‌شود. از این رو، پرده ضخیم می‌تواند سایه بان خوبی برای درون خانه باشد. منظور از پرده ضخیم هم پرده روشنی است که فقط مانع از تابش مستقیم نور خورشید به درون خانه شود، نه اینکه خانه را تاریک کند.

مدیریت استفاده از پنکه

اگر قصد استفاده از پنکه را درخانه دارید با توجه به محیط به اندازه و ارتفاع آن توجه کنید. برای بازدهی بهتر پنکه و خنک‌تر شدن هوا در ساعت‌های بسیار گرم، حتما یک ظرف بزرگ یخ یا پارچه‌ای مرطوب مقابل آن قرار دهید تا جریان هوا خنک شود. اگر هم از پنکه سقفی استفاده می‌کنید، حواستان باشد پره‌های آن حتما در جهت خلاف عقربه‌های ساعت کار کند. این کار به خنک کردن خانه کمک زیادی می‌کند.

انتخاب‌های مناسب

۹۵ درصد انرژی در لامپ‌های رشته‌ای به گرما تبدیل می‌شود؛ بنابراین اگر از چنین لامپ‌هایی در خانه استفاده می‌کنید، حتما آن‌ها را جمع آوری و با لامپ‌های کم مصرف تعویض کنید. سعی کنید شب‌ها که هوا خنک‌تر است پنجره‌ها را درصورت امکان، شمالی جنوبی باز بگذارید تا هوای خنک درون خانه جریان پیدا کند. نکته پایانی هم این است که در این روز‌های گرم حتما از لباس‌های نخی استفاده کنید تا افزون بر اینکه کمتر عرق می‌کنید، احساس گرما هم نکنید.

کوچک کردن فضای خانه

استفاده از وسایل سرمایشی، درست مانند لوازم گرمایشی است، یعنی هرچه فضای مورد استفاده کوچک‌تر باشد، راحت‌تر و بهتر گرم و سرد می‌شود؛ بنابراین لازم است در فضا‌هایی که استفاده می‌کنید تجدید نظر کنید. در اتاق‌های اضافی و دریچه کولر آن‌ها را در ساعت‌های بسیار گرم ببندید و از فضا‌های کوچک تری استفاده کنید. با این کار به خنک‌تر شدن فضایی که استفاده می‌کنید کمک زیادی خواهید کرد.
 

استفاده از تهویه هوا

هوای سرد به دلیل سنگینی به قسمت‌های پایین و هوای گرم به علت سبکی به قسمت‌های بالاتر می‌رود. به عبارت دیگر، اگر هوای گرم را که در قسمت‌های بالایی خانه جریان دارد خارج کنیم، هوای داخل خانه خنک‌تر خواهد شد؛ بنابراین با استفاده از تهویه هوا به شیوه درست می‌توان به خنک شدن خانه کمک کرد. برای این منظور هم کافی است از تهویه آشپزخانه و حمام کمک بگیرید و هوا را به جریا ن بیندازید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->