واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکسیناسیون خبرنگاران باید سریع‌تر آغاز شود

  • کد خبر: ۷۲۰۰۱
  • ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
واکسیناسیون خبرنگاران باید سریع‌تر آغاز شود
رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: حادثه دلخراشی که برای خبرنگاران در ماموریت کاری رخ داد از این امر حکایت دارد که تا به امروز حتی برای ماموریت خبرنگاران شرایط حداقلی ایمنی را در نظر نمی گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمدرضا رضایی کوچی ، جان باختن دو تن از خبرنگاران حوزه محیط زیست را به اصحاب رسانه کشور تسلیت گفت و با تاکید بر ضرورت حمایت از اصحاب رسانه و آغاز سریع تر واکسیناسیون آنان، بیان کرد: ما همواره شاهد هستیم که در مقاطع حساس، اصحاب رسانه همواره در صحنه حاضر شده و در کنار مسئولان در خدمت رسانی به مردم و مطرح کردن دغدغه های زندگی آنان از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.

 

وی در ادامه اظهار کرد: اما متاسفانه آنطور که باید و شاید از این قشر در سالیان گذشته حمایت نشده و در حوزه های مختلف از جمله بحث حقوق و مزایای این عزیزان، بیمه و بویژه مسکن این قشر زحمت کش شاهد این کوتاهی هستیم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: حادثه دلخراشی که برای خبرنگاران در ماموریت کاری رخ داد از این امر حکایت دارد که تا به امروز حتی برای ماموریت خبرنگاران شرایط حداقلی ایمنی را در نظر نمی گیرند. توجه و حمایت از این قشر یک امر ضروری است و باید با جدیت بیشتری در جهت تحقق مطالبات آنان گام برداشت.

 

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اکنون نیز واکسیناسیون کرونا برای این قشر که در تمام این مدت شیوع ویروس کرونا در صحنه بوده و هرجا مشکلی بوجود آمده و یا پیش از حضور مسئولین حتی در بیمارستان ها برای پوشش خبری و اطلاع رسانی به صورت دغدغه مند پیگیر به گوش رساندن صدای مردم هستند، باید با جدیت دنبال شود.

 

رضایی در پایان تاکید کرد: امید است هرچه سریع تر بحث واکسیناسیون خبرنگاران آغاز شود. بنده نیز در مجلس شورای اسلامی این موضوع را دنبال کرده تا هرچه سریع تر این گام برداشته شود. امیدواریم با پیگیری های مجلس و همراهی وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا واکسیناسیون خبرنگاران تا اواسط مرداد و هفته خبرنگار به سرانجام برسد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->