تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید در لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) | جدال متفاوت مادریدی‌ها در متروپولیتانو جدول لیگ برتر ایران پس از تساوی سرخابی‌ها در هفته پنجم (۴ مهر ۱۴۰۴) | در انتظار یک صدرنشین غیرمنتظره! شایعه بازگشت حسینی درنیم فصل باز هم تقویت شد | ناراضی از عملکرد آدان و فرعباسی ساپینتو لبه پرتگاه | فرصت سوزی تمامی ندارد نتیجه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| باز هم توقف! ویدیو| خلاصه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴) توقف در برابر ملوان؛ آینه تمام‌نمای سقوط پرسپولیس از اوج آسیایی! پخش زنده بازی استقلال و شمس آذر قزوین (۴ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نقش سیدورف در باشگاه استقلال چیست؟ | دوباره آمد و رفت علی کریمی در لیست خرید استقلال نیست | احتمال بازگشت به اصفهان عقب نشینی هواداران پرسپولیس از شعار علیه هاشمیان | نمی‌خواهند به سرنوشت استقلال دچار شوند پخش زنده بازی بارسلونا و رئال اویدو (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و ملوان (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و فجر سپاسی (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشکسوت کشتی مشهد: اردوی تیم ملی کشتی هندوستان در مشهد برگزار می‌شود + فیلم قهرمان سابق بدنسازی ایران: حضور دهه‌هشتادی‌ها در جشنواره «خانواده ورزش» شگفت‌انگیز بود + فیلم خداحافظی زودهنگام سیدورف با استقلال پس از جلسات فنی
سرخط خبرها

فتح الله زاده: سلطانی فر، یک مدیر مثل سمیعی برای استقلال انتخاب کند

  • کد خبر: ۷۲۰۱۵
  • ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۶
فتح الله زاده: سلطانی فر، یک مدیر مثل سمیعی برای استقلال انتخاب کند
علی فتح الله زاده، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال از وزیر ورزش و جوانان خواسته یک مدیر خوب مانند سمیعی را برای باشگاه استقلال هم انتخاب کند.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، علی فتح الله زاده، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال از سیاست گذاری‌های تصمیم گیران این باشگاه در وزارت ورزش برای استقلال گله‌مند است. فتح الله زاده که سال قبل نیز درزمان کوتاهی مدیرعامل باشگاه استقلال بود، درباره اتفاقات اخیر باشگاه استقلال و تیعیض‌هایی که میان دو تیم پرطرفدار فوتبال ایران ایجاد شده، می‌گوید: «واقعا از سلطانی‌فر گله‌مند هستم. چگونه برای آن تیم اینگونه راحت مدیر می‌گذارد؟ یک مدیر خوب و عاقل مثل سمیعی که آدم دست‌پاکی است و کم مصاحبه می‌کند را سر کار استقلال هم بگذارید. چرا این کار را انجام نمی‌دهید؟ چرا آنجا می‌توانید، اما اینجا نمی‌توانید؟ آیا ما از قوی شدن پرسپولیس ناراحت می‌شویم؟ خیر خیلی هم خوشحال می‌شویم. آن‌ها رفقای ما بودند و مدیران و بچه‌های دو باشگاه با هم ارتباط خوبی داشتند، اما آن‌ها را به جان هم انداختید. از این کار چه لذتی می‌برید؟ آیا سادیسم دارید که می‌خواهید مردم را اذیت کنید؟»

فتح الله زاده به ماجرای تجمع هواداران نیز اشاره می‌کند. او حرف‌های متفاوتی در این باره دارد: «میلیون‌ها هوادار استقلال خواستار تجمع هستند، فکر می‌کنید آن‌ها بی‌کس هستند. خود من همین امروز به وزیر محترم کشور نامه می‌نویسم و از وی می‌خواهم برای ما مجوزی صادر کند تا جمع بشویم تا این آقایان بدانند چند نفر هستید. صد و دویست نفر نیستیم. اگر فتح‌الله‌زاده بخواهد حرف بزند صد نفر یا دویست نفر نمی‌آیند. اگر وزیر به من اجازه تجمع بدهد و در آن صورت کمتر از سی چهل هزار نفر آمدند، بگویند ما خط داده‌ایم. خجالت بکشید و این کار‌ها را بس کنید. مردم از بس اذیت شدند، دیوانه شده‌اند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->