فغانی: در برخورد با ترامپ طبق پروتکل عمل کردم| ایرانی‌ام و از پایان جنگ خوشحالم فدراسیون پرسپولیس و استقلال را غافل‌گیر کرد ملی پوش ایسلندی به هاشمیان نه گفت پرسپولیس منتظر پیشنهاد رسمی استقلال| مهری هم آبی‌پوش می‌شود ملی پوش آفریقایی در آستانه انتقال به پرسپولیس اتفاق عجیب در پرسپولیس: به گندوز پول بدهید تا برود! دورسون در آستانه ترک اردوی پرسپولیس اختیار تام هاشمیان به کاپیتان‌های پرسپولیس انصاری، معاون بی اختیار در پرسپولیس عمری از سفر به ترکیه جا ماند؟ پروژه برکناری جویباری و اعضای هیئت مدیره استقلال کلید خورد قطر وارد میدان شد | المپیک هدف جدید دوحه نه عجیب ساپینتو به آل‌کثیر موضع‌گیری رسمی پرسپولیس در پرونده بیرانوند | خبری از توافق با تراکتور نیست فدراسیون دوومیدانی حاشیه جدید ملی‌پوشان در کره جنوبی را تکذیب کرد از سنگ صدا درآمد، از حدادی نه شریفی: خیلی تنها بودیم نامه رسمی آذربایجان برای کشتی‌گیر ایرانی تاجرنیا: استقلال مشکل مدیریت دارد! اماکن ورزشی شهرداری مشهد فردا (چهارشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

لاماس: احساس خوبی پس از سه بازی با ایران دارم/ ژاپن در مرحله سر و شکل دادن به ساختار تیم است

  • کد خبر: ۷۲۳۲۹
  • ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸
لاماس: احساس خوبی پس از سه بازی با ایران دارم/ ژاپن در مرحله سر و شکل دادن به ساختار تیم است
سرمربی آرژانتینی تیم ملی بسکتبال ژاپن سه دیدار تیمش برابر ایران را مثبت و مفید ارزیابی کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، خولیو لاماس سرمربی آرژانتینی تیم ملی بسکتبال ژاپن پس از پیروزی ۷۶ - ۵۰ تیم ملی بسکتبال ژاپن برابر ایران در سومین دیدار تدارکاتی این دو تیم  گفت: بازی بسیار خوبی انجام دادیم و به آنچه می‌خواستیم خیلی نزدیک بود، اما حقیقت این است که ایران ۳۹ درصد ریباند حمله موفق داشت و ما باید این نقطه ضعف را برطرف کنیم.
لاماس ادامه داد: این بازی‌ها ارزیابی خوبی برای تیم ما بود، هرچند با وجود بازیکن کمکی، ولی عملکرد خوبی داشتیم و از این بابت احساس بسیار خوبی دارم.
سرمربی تیم ملی درباره غیبت روی هاشیمورا توضیح داد: تیم ما هنوز در مرحله سر و شکل دادن به ساختار دفاع و حمله برای المپیک است، ولی هنوز هاشیمورا به ما اضافه نشده تا کامل درباره این موضوع صحبت کنم.با وجود این می‌توانم به شما تضمین دهم پس از سه بازی با تیم ایران حالا در وضع خوبی قرار داریم.
لاماس درباره برنامه آینده تیمش گفت: ما حالا به اوکیناوا می‌رویم، واضح است در زمان بسیار مهمی قرار داریم. چگونگی پیشرفت ما در ساخته شدن این تیم برای آینده بسیار اهمیت دارد.
او به اضافه شدن یودای بابا و واتانابه به تیم ژاپن اشاره کرد و افزود: بابا و واتانابه به زودی به ما اضافه می‌شوند و البته آن‌ها بازیکنانی شوتیست و بازیکنانی ۳ امتیازی‌زن هستند، ولی انتظار من از آن‌ها بسیار بیش از این چیزهاست. آن‌ها به خوبی درایو می‌کنند و در بازی پیرامونی هم موقعیت پرتاب ۳ امتیازی را به خوبی برای خود ایجاد می‌کنند. از این گذشته بازیکنان شوتیست فقط در زمانی که اوپن شات می‌زنند، تهدید جدی محسوب می‌شوند و این همان قطعه گمشده پازل ماست.
گفتنی است تیم ملی بسکتبال ژاپن پس از سه بازی برابر ایران به زودی در اوکیناوا برابر مجارستان، بلژیک و فنلاند قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->