گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

محمدی گلپایگانی: مردم در انتخابات به ندای رهبری پاسخ مثبت دادند | ساده زیستی از ویژگی‌های آقای اژه‌ای است

  • کد خبر: ۷۳۱۸۱
  • ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
محمدی گلپایگانی: مردم در انتخابات به ندای رهبری پاسخ مثبت دادند | ساده زیستی از ویژگی‌های آقای اژه‌ای است
رییس دفتر مقام معظم رهبری با تاکید بر این که ۲۸ خرداد از روزهای ایام الله است، گفت: قاطبه مردم با همه گرفتاری‌ها و تبلیغات مسموم دشمنان پای صندوق‌های رای آمدند و به ندای ملکوتی رهبری پاسخ مثبت دادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام و المسلمین محمد محمدی گلپایگانی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه روسای قوه قضاییه اظهار کرد: ماه خرداد ماه بابرکتی بود. ۲۸ خرداد قطعا از ایام الله است. در این انتخابات پرشور قاطبه مردم ایران از زن و مرد و کسانی که می‌توانستند رای دهند با همه سختی‌ها و گرفتاری‌هایی که همه به آن معترف هستند، به ندای ملکوتی مقام معظم رهبری پاسخ مثبت دادند.

 

وی افزود: همه شاهد بودیم و دیدیم در روز انتخابات ۲۸ خرداد صف‌های طولانی پای صندوق های رای به وجود آمد. آن هم در شرایطی که موج تبلیغات مسموم از ناحیه دشمنان ریز و درشت ما، دشمنان این نظام و انقلاب مورد بمباران بودیم.

 

رییس دفتر مقام معظم رهبری ادامه داد: ما در بمباران تبلیغات سمعی و بصری، فضای مجازی بودیم. از طرف دیگر تبلیغات افراد بدبخت و بی سروسامانی ریزه خوار دشمن بود که می‌گفتند نروید پای صندوق‌ها و رای ندهید، رای ما نه است و بعضی‌ها هم در داخل سخنانی گفتند. اما هیچ کدام در مردم اثری نکرد و به فرمایش رهبر معظم انقلاب در امر همین انتخابات همه حیرت کردند که این چه ملتی است که این چنین به رهبر و نظام خود پای بند است.

 

محمدی گلپایگانی گفت: امروز باید به همه مردم، به رهبر معظم انقلاب، به دست اندرکاران برگزاری این انتخابات که پای کار ایستادند، مقامات امنیتی و غیرامنیتی تبریک بگویم. بعضی‌ها انتظار داشتند که در ۲۸ خرداد حوادثی در کشور بوجود بیاید اما آب از آب تکان نخورد و مردم با آرامش کامل پای صندوق‌های رای رفتند و به آنچه که دلخواهشان بود، رای دادند.

 

وی افزود: روز ۲۸ خرداد در میان نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، آیت الله رییسی بالاترین رای را آورد، مردم ایشان را انتخاب کردند. شخصیت آیت الله رییسی برای همه روشن است.

 

رییس دفتر مقام معظم رهبری خطاب به آیت الله رییسی گفت: آقای رییسی همین برای شما بس است که حضرت آقا در حکمی که برای آقای اژه‌ای دادند کلمه «افتخار آمیز و اقدامات پایدارتان» را در مورد شما به کار بردند که خیلی مهم است چرا که یک سند افتخار برای شما است.

 

محمدی گلپایگانی افزود: ایشان در مدت کوتاهی که در مسند قوه قضاییه بودند، آن چنان تحولی در دستگاه قضا بوجود آوردند که مردم امیدوار شدند. کارخانه‌هایی که بسته بود احیا شد و سفرهای پی در پی ایشان به استان‌ها در مردم امید ایجاد کرد.

 

وی با اشاره به کارنامه درخشان آیت الله رییسی در امر قضا گفت: ایشان از اول در امر قضا مشغول بودند. در مناصب مختلف مرحله به مرحله پله‌ها را تا به امروز که به ریاست قوه قضاییه رسیدند، طی کردند و در اینجا خوش درخشیدند و مطمئن هستم در زمان تصدی ایشان به ریاست جمهوری و با خواست خدا و عنایت اهل بیت و حضرت ولی عصر(عج) که صاحب اختیار همه ما هستند، مشکلات حل خواهد شد. این وظیفه ما است که برای موفقیت ایشان دعا کنیم.

 

رییس دفتر مقام معظم رهبری در ادامه به خصوصیات حجت الاسلام محسنی اژه ای اشاره کرد و گفت: سخن گفتن در مورد محسنی اژه‌ای زیره به کرمان بردن است. او از ابتدای کار و از سن ۱۶ سالگی کار طلبگی را شروع کردند و بعد به قم آمدند و بعد از آن توسط شهید بزرگوار آیت الله قدوسی به کار جذب شدند و تمام مراحل را مثل آن بزرگوار پله به پله  و مرحله به مرحله در مسوولیت‌های مختلف طی کردند.

 

محمدی گلپایگانی با تاکید بر این که محسنی اژه‌ای در همه مسوولیت‌هایی که داشتند موفق بودند افزود: ایشان دارای قاطعیت است، همانی که امروز به آن نیازمندیم. اگر برخورد کردند و به یقین رسیدند شخصی یا اشخاصی متخلف هستند،‌چشمان خود را می‌بندد. من خودم شاهد بودم روزی در اتاق بنده در همین دفتر مقام معظم رهبری آقایی تخلفی کرده بود و ایشان حضور داشتند، آن آقا را خواستیم و آمدند بعد که او رفت ، ایشان گفتند اگر به ملاحظه و شرم حضور شما نبود، در گوشش می‌زدم

 

وی با بیان اینکه باید قاطعیت داشته باشیم، گفت: ملاحظه کاری، تحت فشار قرار گرفتن و توصیه این و آن مشکلات ما را زیاد کرد. همانطور که در حکم ایشان هم آمده،‌ باید برخورد قاطع با مفسدان داشت که البته این یکی از ویژگی‌های آقای اژه‌ای است.

 

رییس دفتر مقام معظم رهبری گفت: ویژگی دوم ایشان که خود از نزدیک شاهد آن هستم ساده زیستی ایشان است. من افتخار همسایگی با ایشان را دارم که البته فکر می‌کنم دیگر چندان دوامی نداشته باشد. با همه مسوولیت‌های سنگینی که داشتند زندگی او زندگی طلبگی و ساده است که این نیاز امروز مسوولین ما است که ساده زیست باشند و مشکلاتی که داشتیم را یادشان نرود.

 

محمدی گلپایگانی یادآور شد:  قبل از انقلاب یک پاسبان ساده در خانه مرجع تقلیدی در قم می‌آمد و درخانه او را می‌بست و همان یک نفر می‌گفت که نه کسی بیاید و نه برود. ما این روزها را دیدیم. این شاه بدبخت آمد جلوی درب مدرسه فیضیه در کنار حرم حضرت معصومه (س) آنچه شایسته و لایق خودش بود، به روحانیت و حوزه توهین کرد. 

 

وی گفت: آن روز که به مدرسه فیضیه ریختند من آنجا بودم. چه کارهایی که انجام دادند. از طبقه دوم طلبه را به پایین پرت کردند و شهید کردند که وقتی امام (ره) آن منظره را دیدند به شدت گریه کردند. این روزها را ما دیدیم بنابراین نباید یادمان برود نعمت بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی نعمتی است که باید با چنگ و دندان آن را نگه داریم و این انقلاب زمینه ظهور حضرت ولی عصر(عج) خواهد بود.

 

رییس دفتر مقام معظم رهبری افزود: امیدواریم که آقای محسنی اژه ای در کار و برنامه خود با توصیه‌هایی که رهبری در حکم خود فرمودند، دقیقا مطالعه کردند و می‌کنند توفیق بیشتری خواهند داشت و من آینده خوبی برای قوه قضاییه در زمان تصدی ایشان انتظار دارم.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->