پیشنهاد جذاب فنرباغچه برای زیدان مارکو یوهانسون، گلر مدنظر تراکتور، کیست؟ + رزومه و تیم‌های سابق بشار تیم ملی عراق را از دست داد پرونده ۱۰۰ میلیاردی جدید پیش روی استقلال خشم باشگاه پاری‌سن‌ژرمن از تیم ملی فرانسه برای مصدومیت دمبله یک دروازه‌بان سوئدی جایگزین بیرانوند می‌شود سرمربی جدید تیم فوتبال نوجوانان ایران معرفی شد فینال کافا برای فیفا ارزشی ندارد! احتمال غیبت ستاره استقلال برابر هم‌نام خوزستانی ۳ سکانس درخشان مسی در آلبی سلسته آمادگی خرید جدید یونایتد برای دربی منچستر نخستین دوره مسابقات فوتبال پایه جام «مشهد مهربان» برگزار شد محرومیت سنگین سوارس به دلیل انجام حرکتی غیراخلاقی هافبک بارسلونا از اردوی تیم ملی هلند خارج شد مصدومیت لوئیس انریکه با دوچرخه! ساپینتو نقره داغ شد ام‌باپه یک رکورد دیگر را هم جابجا کرد برنامه بازی‌های کشتی بزرگسالان قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شد + زمان بازی‌ها برای مسی که رفت | غروب خورشید کوچک، طلوع افسانه جاودان
سرخط خبرها

توقف سپاهان به نفع استقلال و پرسپولیس| شاگردان فرهاد مجیدی به دنبال نایب قهرمانی لیگ برتر

  • کد خبر: ۷۳۳۷۹
  • ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵
توقف سپاهان به نفع استقلال و پرسپولیس| شاگردان فرهاد مجیدی به دنبال نایب قهرمانی لیگ برتر
با تساوی سپاهان مقابل پیکان و برد استقلال مقابل تراکتور، دوباره شانس دومی لیگ به استقلالی‌ها رو کرده است و اگر آبی‌ها بتوانند از فرصت‌های باقی مانده نهایت بهره را ببرند، نایب قهرمان لیگ می‌شوند.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، تساوی شب گذشته سپاهان مقابل پیکان فرصت طلایی دراختیار استقلال قرار می‌دهد تا به رتبه دومی هم بیندیشد. استقلال تا پیش از بازی‌های هفته بیست و ششم ۸ امتیاز از سپاهان عقب بود، اما اکنون فاصله به ۶ امتیاز تقلیل یافته است. سپاهان تا پایان لیگ بازی‌های ساده‌ای پیش رو ندارد ونمی‌توان با قاطعیت از حفظ این فاصله امتیازی صحبت به میان آورد. موقعیت سپاهان ممکن است با جدال هفته آخر با استقلال نیز کاملا به خطر بیفتد و آبی‌ها اگر خوش شانس باشند و تا آن روز سپاهان ۳ امتیاز دیگر از دست بدهد وخود نیز درمسیرپیروزی گام بردارد، می‌تواند در بازی هفته پایانی لیگ جایگاه سپاهان را هم در رتبه دوم تصاحب کند.

رسیدن به چنین موقعیتی مستلزم داشتن شانس، برنامه ریزی برای بازی‌های باقی مانده لیگ و کسب حداکثرامتیاز‌ها و برخورداری از یک انگیزه مناسب است. درواقع فرهاد مجیدی باید تیمش را چنان آماده و مهیا راهی بازی‌های باقی مانده کند که به مانند همین هفته بیست و ششم بازهم فاصله امتیازی با سپاهان کاهش یابد. درواقع رسیدن به نایب قهرمانی لیگ باید به یک هدف ثانویه درذهن آبی‌ها تبدیل شود وفرهاد مجیدی و شاگردانش هرگز به تصور اینکه رقابت برای رسیدن به جایگاه دومی نیز برای آن‌ها تمام شده، به مصاف‌های آتی نرود. چه بسا زودتر از آنچه تصور می‌شود سپاهان امتیازات بیشتری را هم از کف داده و استقلال را در موقعیت دستیابی به جایگاه دومی لیگ قرار دهد. سپاهان درهمین دو هفته آتی بازی‌های بس دشوار پیش رو دارد که بروز هرنتیجه‌ای درآن دور از ذهن نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->