افزایش ۳۵۰ درصدی فروپاشی روانی صهیونیست‌ها از ترس ایران انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند ماجرای دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز موج هشتم حمله ایران به اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

روحانی: جهش تولید در شرایط جنگ اقتصادی و کرونا ادامه یافت

  • کد خبر: ۷۴۴۴۸
  • ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶
روحانی: جهش تولید در شرایط جنگ اقتصادی و کرونا ادامه یافت
رییس جمهوری گفت: افتخار می‌کنیم که در شرایط بسیار سخت تحریم، جنگ اقتصادی و کرونا مسیر جهش و حمایت از تولید و مانع زدایی ادامه یافت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنج شنبه در هشتاد و یکمین پویش «تدبیر و امید برای جهش تولید» و در آیین بهره برداری از طرح های ملی که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، افزود: بسیار خوشحالیم که در هفته‌های پایانی خدمت دولت یازدهم و دوازدهم به مردم خوب ایران، همچنان هر هفته و در هر هفته گاهی دو یا سه روز شاهد افتتاح های بسیار بزرگ در سراسر کشور هستیم.

 

وی افزود: امروز شاهد هشتاد و یکمین روز افتتاح بزرگ از آغاز سال ۹۹ تاکنون بودیم و افتخار می‌کنیم که در شرایط بسیار سخت تحریم و جنگ اقتصادی و کرونا خداوند توفیق داد تا ما مسیر جهش و حمایت از تولید و مانع زدایی از آن را را ادامه دهیم. مردم امروز شاهد هستند که میلیاردها پروژه در یک روز در زمینه ورزشی و بنادر به افتتاح می رسد که برای ما بسیار حائز اهمیت است.

 

رییس جمهوری با یادآوری اینکه یکی از افتخارات این دولت از آغاز تقویت حمل و نقل در کشور بوده است؛ تصریح کرد: حمل و نقل یکی از مسایل مهم و اساسی و به عنوان یکی از ارکان پیشرفت کشور و زندگی مردم برای جابجایی مسافر و بار در حوزه داخلی و خارجی بسیار حائز اهمیت است.

 

رییس دولت تدبیر و امید تاکید کرد: در زمینه حمل و نقل هم در زمینه جاده‌ای و هم ریلی، هوایی، دریایی و بندری و به ویژه ترانزیت کارهای بسیار عظیم و بزرگی انجام شده است.

 

بزرگراه‌های کشور از ۱۲هزار کیلومتر به ۲۰هزار کیلومتر افزایش یافت

روحانی خاطرنشان کرد: در دولت تدبیر و امید بزرگراه های کشور از ۱۲ هزار کیلومتر به ۲۰ هزار کیلومتر افزایش یافت، ۶ هزار کیلومتر بزرگراه نیز در دست اجرا است که با تکمیل آن بزرگراه های کشور تقریبا ۲ برابر می شود. این اقدامات انجام شده در حوزه مهم و زیر ساختی، ریل گذاری برای دولت آینده است.

 

وی به افتتاح پروژه های بندری در بندر شهید رجایی استان هرمزگان و استفاده از تجهیزات جدید لایروبی در بنادر کشور اشاره کرد و یادآور شد: اینکه از لحاظ لایروبی امروز قادر هستید با استفاد از تجهیزات جدید عمق لازم را برای اسکله ها بوجود آورید تا کشتی ها به راحتی برای تخلیه و بارگیری پهلو بگیرند، بسیار ارزشمند است.

 

رییس جمهوری به اقدامات انجام شده در دولت تدبیر و امید برای توسعه بنادر کشور اشاره کرد و گفت: آبادانی سواحل مکران از جمله اقدامات مهم و از افتخارات این دولت است.

 

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در زمینه ورزش در این دولت اقدامات و حرکت‌های بسیار خوبی انجام شده است، افزایش ۱۲ برابری خانه‌های ورزش روستایی به معنای عدالت ورزشی و توجه دولت به روستاها است.

 

وی ادامه داد: توجه به روستاییان در این دولت با هیچ دوره ای قابل مقایسه نیست، احداث ۱۴۲ خانه جوان در کشور نشان دهنده اهمیت این دولت به جوانان است.

 

روحانی: جهش تولید در شرایط جنگ اقتصادی و کرونا ادامه یافت

 

رییس جمهوری امروز در هشتاد و یکمین پویش ملی تدبیر و امید برای جهش تولید فرمان افتتاح طرح‌های ملی وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و ورزش جوانان در سراسر کشور را از طریق ویدئوکنفرانس صادر کرد.

 

در این آیین چهار طرح ملی وزارت راه و شهرسازی و وزارت ورزش و جوانان مورد بهره‌برداری قرار گرفت. این طرح ها شامل افتتاح ۳۷ پروژه بزرگراهی، بندری و راهداری و حمل و نقل جاده ای و نیز افتتاح سالن های چند منظوره ورزشی است.

 

در این هفته از پویش؛ از ۳۲۱ کیلومتر پروژه بزرگراهی و باند دوم راه اصلی در کشور بهره برداری شد. همچنین ۸ طرح در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای، ۱۶ پروژه بندری شامل سه پست اسکله نفتی، انواع سامانه های اعلام حریق، سامانه مرجع دریایی و دیگر پروژه ها در استان های مازندان، بوشهر و هرمزگان افتتاح شد.

 

سالن‌های ورزشی چند منظوره با ظرفیت ۶۰۰ نفره در ساری و شیراز و نیز ۲۶۲ فضای ورزشی در شهرهای دیگر مورد بهره برداری قرار گرفت.  

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->