کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟ آیا حساسیت به نور نشانه‌ای از میگرن است؟
سرخط خبرها

شرایط معافیت کفالت سربازی اعلام شد

  • کد خبر: ۷۵۰۵۷
  • ۳۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۷
  • ۴
شرایط معافیت کفالت سربازی اعلام شد
فرمانده انتظامی مهاباد آذربایجان غربی شرایط مشمولین معافیت کفالت را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمد توحیدی فرمانده انتظامی شهرستان مهابادگفت: طبق ماده ۴۴ (اصلاحی ۱۳۹۰/۸/۲۲) مشمولین زیر از معافیت کفالت برخوردار می‌شوند.
۱- یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد.

۲- یگانه مراقب یا نگهدارنده مادر فاقد شوهر

۳- تنها برادر تنی سرپرست خواهر فاقد پدر، همسر و فرزند ذکور غیر محجور

۴- تنها برادر سرپرست برادر کبیر نیازمند مراقب و فاقد پدر و همسر و فرزند ذکور غیر محجور و فاقد شغل

۵- یگانه سرپرست برادر کمتر از هجده سال تمام

۶- یگانه نوه ذکور مراقب یا نگهدارنده جد فاقد فرزند یا جده فاقد شوهر و فرزند

۷- مشمولی که همسرش فوت نموده و از او دارای فرزند صغیر بوده مادامی که ازدواج مجدد نکرده است و یا همسری دارد که بعد از ازدواج معلول شده و نیازمند مراقبت باشد.

۸- یکی از فرزندان پسر سربازی که در حین خدمت سربازی فوت کند و یا یکی از فرزندان ذکور خانواده‌ای که یک فرزند آن خانواده در حین انجام خدمت سربازی فوت کرده باشد.

منبع: صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
0
0
سلام خسته نباشید من پدرم به تازگی فوت کردن و الان معافیت تحصیلی دارم و دو تا برادر بزرگترم ازدواج کردن و سر خونه زندگی خودشونن فقط من خونه هستم و مراقب مادرم آیا من هم معاف میشوم؟
حسین
Germany
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
0
0
سلام من پدرم سال پیش فوت کرده و تازه ۱۸ سالم شده یک برادر تنی ۲۵ ساله دارم که‌ازدواج کرده و پیش ما زندگی نمیکنه یک خواهر ۱۰ ساله دارم که نمیتونه از پس خودش بر بیاد ایا با این توصیفات من‌معاف میشوم؟؟
احد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۳
0
0
سلام من تنها نوه ذکور مادربزرگم هستم و خاله ودایی ندارم مادرم درقید حیات است و مادربزرگم ۶۷ سال سن دارد ایا میتونم کفالت مادربزرگ مادری ام را برعهده بگیرم در حالی که مادرم زنده است وتنها فرزند مادربزرگم است یا خیر؟
احدد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۳
0
0
سلام ایا من میتونم کفالت مادربزرگم را برعهده بگیرم من تنها نوه ذکور ایشان هیتم و وخاله ودایی هم ندارم ومادرم در قیدحیات هست
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->