تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد
سرخط خبرها

دریادار سیاری: اقدامات ارتش در سیستان و بلوچستان موجب رضایت مردم شد

  • کد خبر: ۷۵۴۸۳
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۸
دریادار سیاری: اقدامات ارتش در سیستان و بلوچستان موجب رضایت مردم شد
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: اقدامات ارتش جمهوری اسلامی در زمینه بهداشتی و آبرسانی در استان سیستان و بلوچستان موجب رضایت مردم شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر دریادار حبیب الله سیاری روز یکشنبه در حاشیه مراسم پانزدهمین دوره رزم مقدماتی کارکنان وظیفه نخبه کشور که در مرکز شهدای ۰۱ نیروی زمینی ارتش برگزار شد، با تاکید بر اینکه مرزهای کشور در آمنیت کامل است، اظهار کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در مناطقی که استقرار دارد با تمام امکاناتی که باید در آن محل به کار بگیرد در زمین و دریا و هوا آمادگی دفاع از مرزهای کشور را دارد.

 

او با تاکید بر این که توان رزمی ارتش بسیار بالا است، گفت: امروز ارتشی کاملا آموزش دیده، با مهارت و با ایمان را همراه با تجهیزات متناسب با تهدیدات روز در اختیار داریم و ارتش با استفاده از علم و دانش به تجهیزات مناسبی دسترسی پیدا کرده است.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: ارتش همچنین در بحث مردم یاری تحت عنوان ارتش فدای ملت اقدامات ارزشمندی در مبارزه با ویروس کرونا انجام داده است.

 

وی اضافه کرد: ارتش از اسفند ۹۸ با راه اندازی نقاهتگاه ها و در اختیار گذاشتن بیمارستان‌ها و کادر بهداشت و درمان ارتش و رفع آلودگی ها وارد عمل شد و امروز هم درسرعت دادن به فرایند واکسیناسیون وارد عمل شده و مراکز متعددی را در این زمینه تجهیز کرده است.

 

دریادار سیاری با تاکید بر این که سرعت دادن به واکسیناسیون بستگی به میزان واکسنی است که وزارت بهداشت تامین کند گفت: در تهران چندین ایستگاه واکسیناسیون را برقرار کردیم.از جمله می توان به راه اندازی ایستگاه‌های خودرویی در دژبان ارتش و هوا نیروز اشاره کرد.به استان‌ها هم اعلام کردیم هر جا لازم باشد ارتش آمادگی دارد ضمن ارائه خدمات قبلی در مقابله با شیوع بیماری در بحث واکسن هم اقدامات لازم را انجام دهد.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: در سیستان و بلوچستان بنا به تدبیر و دستور فرمانده کل ارتش، نیروی زمینی مستقر شد و با ایجاد بیمارستان صحرایی و تامین امکانات آبرسانی و بهداشتی به کمک مردم شتافت و با اقدامات ارزشمندی که سیستان و بلوچستان انجام داد رضایت مردم را فراهم کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: افتخار ما این است در جاهایی که مردم نیاز به کمک دارند، کمک کنیم همانطور که در بحث آبرسانی به خوزستان با امکانات خود وارد شده تا بتوانیم اندکی از مشکلات مردم را حل کنیم.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->