پیروزی پرگل نورزاد نیمروز در هفته دوم لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سرکنسول پیشین ایران در هرات: زبان فارسی همواره نماد وحدت و پیوند بین اقوام در افغانستان بوده است سخنگوی صنعت آب: مذاکره با افغانستان برای حقابه هیرمند نتیجه ملموسی نداشته است تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتبال افغانستان و روسیه در انتخابی جام ملت‌های آسیا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) خلاصه بازی صداقت کابل و آریا فورج در لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ادامه فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان | صداقت با یک پیروزی پرگل به جام بازگشت + جدول نتایج ستاد مبارزه با موادمخدر: جریان قاچاق مواد مخدر از انبار‌های افغانستان همچنان ادامه دارد طالبان سرکنسول جدید خود در مشهد را معرفی کردند (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) سرپرست وزارت بهداشت طالبان به تهران سفر کرد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) نشنال اینترست: تجربه افغانستان نشان داد که آمریکا باید از دموکراسی‌سازی بپرهیزد الزام دریافت برگه تثبیت هویت برای مهاجران افغانستانی لغو شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی گسترده در بازاری در غرب کابل (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) خلاصه بازی آریا فورج و پیروزی در لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) خلاصه بازی صداقت کابل و نورزاد نیمروز در لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نتیجه دیدار‌های روز دوم از هفته اول چهارمین لیگ برتر فوتسال افغانستان هفته اول لیگ برتر فوتسال افغانستان | آغاز پرقدرت نماینده نیمروز با پیروزی دربرابر صداقت + نتایج روز اول تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال افغانستان به تاجیکستان رفت طالبان از اقامه نماز عید قربان به امامت ملاهبت‌الله در قندهار خبرداد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا حمایت یک افغانستانی از تیم ملی بسکتبال در المپیک مهم است

  • کد خبر: ۷۵۶۳۸
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۳
چرا حمایت یک افغانستانی از تیم ملی بسکتبال در المپیک مهم است
سید محمدرضا هاشمی- روزنامه‌نگار افغانستانی

احتمالا شما هم دیده باشید، مصاحبه با تنها تماشاگری که در بازی بین تیم‌های ملی بسکتبال ایران و جمهوری چک در سکوهای خالی از تماشاگر جانانه تیم ملی ایران را تشویق کرده است.

 

سمیرا اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار ایرانی که در محل مسابقه حضور داشته درباره انگیزه‌اش از تشویق ملی پوشان بسکتبال ایران می‌گوید: «من همیشه علاقه دارم بازیکنان ایران را در هر رشته‌ای که هستند تشویق کنم، آنها به تشویق من نیاز داشتند و من به کاری که انجام دادم افتخار می‌کنم.»

 

سمیرا اصغری جوان‌ترین عضو کمیته بین‌المللی المپیک است، او همچنین عضو تیم ملی بسکتبال بانوان افغانستان است.
همیشه وقتی کار ایران و افغانستان به انسان‌هایی مثل سمیرا می‌افتد، اهمیت زبان مشترک ما و ریشه‌ تاریخی و فرهنگی مشترکمان خود را بیش از هر چیز دیگری نشان می‌دهد.

 

سمیرا نماینده زنانی است که این روزها نگران بازگشت طالبان اند، زنانی که در طول دو دهه گذشته و طلوع افغانستان نوین از هر فرصتی برای رشد و شکوفایی استعدادهایشان استفاده کردند و امروز نمایندگان آنها در داخل و خارج از افغانستان در سمت‌های مهمی مشغول به کار هستند.

 

در ایران هم چهره‌هایی که حامی مردم افغانستان هستند کم نبوده‌اند، معلمی که در روزهای کرونایی برای اینکه دخترها و پسرهای افغانستانی از درس‌شان عقب نمانند در پارک برایشان کلاس برگزار کردند و ده‌ها مثال دیگر.

 

یادمان نرفته که آتش نشانان مشهد وقتی دیدند آتش به دامن همسایه افتاده خود را به اسلام قلعه رساندند. رابطه احساسی و انسانی بین مردم ایران و افغانستان در هیچ عهدنامه و سندی نیامده، رابطه‌ای که غنایش را از ریشه‌ای مشترک دو کشور گرفته، ریشه‌ای که بنیانش در دل تاریخ و تمدن مشترک ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها است.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->