ولایتی و سفیر چین در ایران، با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند حسینی: صنعت نفت و گاز ما ملی شد، اما مردمی نشد | نیازمند توسعه نظام تأمین مالی هستیم ترامپ برای دیدار با نخست وزیر ژاپن وارد این کشور شد کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: تدوین پیش‌نویس مقابله با خشونت علیه کادر درمان در حال انجام است قالیباف: دو سوم قوانین فعلی را از رده خارج خواهیم کرد نماینده مجلس: روزانه ۱۰ هزار میلیارد تومان پول بدون پشتوانه خلق می‌شود سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: تقاضایی برای خرید «اس ۴۰۰» از روس‌ها نداشتیم فرودگاه ارومیه: تمرین شبیه‌سازی خروج هواپیما از باند باعث نگرانی مردم نشود وزیر کشور از واگذاری برخی اختیارات دولت به استانداران خبرداد مقام روس: غرب هرگز نمی‌تواند روسیه را به زانو درآورد حماس: برای کشف اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم | به دنبال ازسرگیری جنگ نیستیم درگیری مرزی بین پاکستان و هند بالا گرفت (۴ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل مدعی ترور یک مسئول حزب‌الله لبنان شد + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) حزب الله: صبر ما محدود است | غافلگیری‌هایی در پیش است شیخ نعیم قاسم: ما خستگی ناپذیر هستیم | حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود لاوروف: زلنسکی تلاش برای آتش‌بس در اوکراین را وقت خریدن می‌داند عارف: مسئولان اختلافات را در تریبون‌ها مطرح نکنند شورش یهودیان افراطی در کرانه باختری | حمایت ارتش اسرائیل با سکوت ناو جنگی آمریکا نزدیک سواحل ونزوئلا پهلو گرفت + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) احتمال قطع حقوق ارتش آمریکا وجود دارد تشدید حملات اسرائیل به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا اسرائیل، نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند شهادت یک مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زهک سیستان و بلوچستان (۴ آبان ۱۴۰۴) لهستان: ارتش روسیه آمادگی جنگی خود را حفظ کرده است | اوکراین تا دو یا سه سال دیگر می‌تواند بجنگد حادثه عملیاتی در مرز نوار غزه؛ ۱۲ نظامی صهیونیست زخمی شدند پزشکیان: نخستین جلسه استانی هیئت دولت، در خوزستان برگزار می‌شود جولانی راهی عربستان می‌شود (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«مظفری» رئیس دیوان عدالت اداری شد

  • کد خبر: ۷۵۸۱۷
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵
«مظفری» رئیس دیوان عدالت اداری شد
حجت الاسلام «حکمت‌علی مظفری» با حکم رئیس قوه قضاییه به عنوان رئیس دیوان عدالت اداری منصوب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام «حکمت‌علی مظفری» با حکم رئیس قوه قضاییه به عنوان رئیس دیوان عدالت اداری منصوب شد.

 

دادسرای انتظامی قضات و حفاظت اطلاعات قدرتمندانه در حال حرکت هستند

آیین تکریم و معارفه رئیس دیوان عدالت اداری و معاون قضایی قوه قضاییه با حضور حجت الاسلام والمسلمین مصدق معاون اول قوه قضاییه برگزار شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین مصدق معاون اول قوه قضاییه در این مراسم تصریح کرد: اینکه ما در قوه قضاییه چقدر توانستیم به وظایفمان عمل کنیم این را باید جامعه قضاوت کند.

 

وی گفت: خدا را شاکریم که در دوران اخیر دو نفر از فرزندان قوه قضائیه به عنوان رییس قوه قضائیه منصوب شدند. آیت الله رئیسی در طول دو سال اندی که تصدی ریاست قوه قضائیه را به عهده داشتند به صورت جهادی و جهشی عمل کردند و مردم را نسبت به قوه قضائیه خوش بین کردند و حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای فردی دارای اشراف کامل به قوه قضائیه است و زیر و بم مشکلات قوه قضائیه را می‌داند. امروز افتخار می‌کنیم که ایشان به عنوان رییس قوه قضائیه انتخاب شده‌اند.

 

معاون اول دستگاه قضا با بیان اینکه قوه قضائیه در برخورد با فساد و مفسد هیچ خط قرمزی ندارد، افزود: از وضعیت معیشت کارکنان قوه قضائیه اعم از اداری و قضایی راضی نیستم. هم جناب آقای رییسی و هم حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای همواره در فکرشان هست که کمک کنند معیشت همکاران بهتر شود.

 

وی تاکید کرد: طرح‌هایی وجود دارد، نمایندگان مجلس هم همراه هستند و ریاست قوه قضایئه تاکید دارند که در این قضیه عزت کارکنان دستگاه قضایی و قاضی باید حفظ شود و این منافاتی با بحث مبارزه با فساد حتی کارکنان و قضات دارد.

 

مصدق افزود: دادسرای انتظامی قضات و حفاظت اطلاعات قوی و قدرتمندانه در حال حرکت هستند و رویکرد آن‌ها رویکرد تذکری است و بحث مچ گیری مطرح نیست.

 

ادامه دارد...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->