نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا
سرخط خبرها

رؤیای گرند اسلم نواک جوکوویچ برباد رفت

  • کد خبر: ۷۵۹۹۶
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
رؤیای گرند اسلم نواک جوکوویچ برباد رفت
سال طلایی جوکوویچ با شکست برابر زورف خراب شد و رویای گرنداسلم این ستاره تنیس جهان بر باد رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، وقتی هیچ‌کس تصورش را نداشت، نوواک جوکوویچ رنگ شکست را به خود دید. دیروز و در نیمه‌نهایی تنیس المپیک، جوکوویچ که ست اول را ۶ بر ۱ از الکساندر زِورف آلمانی برده بود، در ۲ ست بعدی ۶ بر ۳ و ۶ بر ۱ باخت و با فینال خداحافظی کرد. زِورف درحالی موفق به شکست حریف نامدار خود شد که پس از شکست در دست نخست، در دست دوم نیز ۲ بر ۱ از او عقب افتاده بود؛ اما بعد از آن ورق بازی برگشت و زِورف در ادامه تنها یک گیم به جوکوویچ واگذار کرد و با پیروزی در ۱۰‌گیم برنده مسابقه شد.

 

آخرین شکست نوله در تنیس به ۱۶‌می و برابر رافا نادال در تنیس مسترز ۱۰۰۰‌رم بر‌می‌گشت؛ ولی او سپس با ۲۲ برد متوالی واکنش نشان داد. جوکوویچ، شانس اول طلای المپیک، توانسته بود در چند ماه اخیر ۳ گرند‌اسلم اوپن استرالیا، رولاند گاروس و ویمبلدون را فتح کند و به‌دنبال گُلدن‌اسلم یعنی طلای المپیک بود؛ ولی همچون ۲ المپیک قبلی بازهم نتوانست در این مهم موفق نشان دهد. به‌این‌ترتیب زِورف در فینال به‌مصاف کارن خاچانوف روس خواهد رفت و جوکوویچ برای برنز با پابلو کارنیو اسپانیایی روبه‌رو خواهد شد. نوله وقتی در دست سوم ۴ بر ۰ عقب افتاد، مشخص بود که قادر به بازگشت خواهد بود و شگفتی جام همان‌جا استارت خورد.

 

در پایان مسابقه زِورف که برد را باور نداشت، بغضش شکست و شروع به گریستن کرد و جوکوویچ نیز با‌وجود شکست، فروتنانه این ناکامی را پذیرفت؛ هرچند با سری پایین و ناراحتی تمام، زمین را ترک کرد. جوکوویچ با سابقه فتح ۲۰‌گرند‌اسلم نتوانست به رکورد اشتفی‌گراف آلمانی دست پیدا کند که در یک سال توانسته بود المپیک و ۴ گرند‌اسلم بزرگ را به دست بیاورد. جوکوویچ اکنون باید ۳ سال دیگر و تا المپیک‌۲۰۲۴ پاریس صبر کند تا بتواند بالاخره فاتح طلای این تورنمنت شود؛ یعنی زمانی که سی‌وهفت‌ساله خواهد بود. او در غیاب رافا نادال و راجرر فدرر، ۲ غول دیگر دنیای تنیس، بهترین شانس را برای طلا داشت؛ ولی همه‌چیز از دست رفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->