مادران همیشه منتظر جامعه، آماده فعالیت بیشتر مجتمع آیه‌ها، میزبان همایش بزرگ «فاطمیون در مدار مقاومت» | دفاع از حرم، اثر تمدنی نهضت حسینی حضرت فاطمه (س)، الگویی برای هر عصر و نسل عاشقانه‌هایی از زندگی حضرت زهرا(س) و امیرالمومنین(ع) سفر رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به مشهدالرضا (ع) | حوزه خراسان، پشتیبان علمی و فرهنگی فقه قانون‌گذاری حواسمان به لقمه‌هایی که برای خود می‌گیریم باشد مشهدالرضا (ع)، میزبان کنفرانس بین‌المللی فقه و قانون | رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس: ظرفیت ارزشمند حوزه خراسان، پشتیبانی از تصویب قوانین کارآمد است صحن و سراهای رضوی مهیای جشن مادر + ویدئو الگوی فاطمی، کاملترین الگوی خانواده اصلاح تصور ما درباره نماز حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت یزدی: مادری معامله با خداست یازدهمین مرحله قرعه‌کشی طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» برگزار می‌شود اعلام ویژه‌برنامه‌های سالروز میلاد حضرت زهرا(س) در حرم امام‌رضا(ع) حضور یلدایی تولیت آستان قدس رضوی در جمع کودکان بهزیستی «نور علی بن موسی الرضا (ع)» مشهد خانواده موفق؛ نسل سرنوشت‌ساز یلدا؛ فرصت ادای مستحبات اجتماعی همایش چهلمین سال تأسیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مشهد برگزار شد (۲۹ آذر ۱۴۰۳) + فیلم تولیت آستان قدس رضوی: دانشگاه‌های علوم اسلامی، پیشتاز حل مشکلات کشور باشند | جامعه دانشگاهی، پای کار حل مشکلات بیاید
سرخط خبرها

جانشین فرمانده سپاه پاسداران: «وحدت» رمز پیروزی فعالیت‌های جهادی است

  • کد خبر: ۷۶۱۸۷
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
جانشین فرمانده سپاه پاسداران: «وحدت» رمز پیروزی فعالیت‌های جهادی است
دریادار پاسدار علی فدوی در سومین یادواره ۴۷ شهید جهادگر در حرم مطهر رضوی گفت: یکی از مصادیق مشخص این قضیه گروه‌های جهادی هستند که با تفکر دلی، زبانی، عملی و مالی وارد عرصه جهادی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه نهاد‌های انقلابی مشکلات و مسائل را تعیین تکلیف کردند، گفت: به برکت انقلاب اسلامی نهاد‌هایی تأسیس شده است که اگر طبق روال معمول مسائلی در کشور حل نشد، این نهاد‌ها بتوانند آن‌ها را حل کنند. دریادار پاسدار علی فدوی در سومین یادواره ۴۷ شهید جهادگر در حرم مطهر رضوی ادامه داد: یکی از مصادیق مشخص این قضیه گروه‌های جهادی هستند که با تفکر دلی، زبانی، عملی و مالی وارد عرصه جهادی شدند. او با اشاره به خدمات جهاد سازندگی در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی تأکید کرد: اگر جهاد سازندگی که به دستور امام (ره) تشکیل شد، هنوز وجود داشت، درگیر برخی مشکلات امروز نبودیم. بعد از گذشت ۴۲ سال از انقلاب اسلامی گرفتار مشکلاتی هستیم که در شأن ملت رشید ایران و انقلاب اسلامی نیست.


وی با اشاره به خدمت رسانی بسیجیان و جهادگران در عرصه‌های مختلف ادامه داد: بسیجیانی که در سراسر میهن اسلامی به خیل بزرگ جهادگران اضافه شدند، ابعاد جدیدی از خدمت رسانی را نشان دادند و این جهادگران امروز از سیل و زلزله تا کمک به مردم در خشک سالی حضور دارند. فدوی افزود: در این عرصه خدمت که امروز پیش روی ماست، با اینکه ۴۷ شهید تقدیم شده است جهادگران سختی را به جان خریدند و اجازه ندادند که این عرصه تعطیل شود، بلکه بر ابعاد کار جهادی افزوده شد.


فدوی تصریح کرد: پیگیر آن هستیم که در اصلاحاتی که قرار است در بسیج سازندگی داشته باشیم، نام آن را به «بسیج جهاد سازندگی» تغییر دهیم تا نام جهاد دوباره احیا شود و همه آن کار‌هایی که در جهاد سازندگی داشتیم، با قوت بیشتر در بسیج جهاد سازندگی تداوم داشته باشد. بسیج سازندگی امروز عرصه خدمت به مردم است و دستگاه‌های مختلف باید این عرصه را باز کنند تا هر کس که دلش برای این کار مهیاست، وارد میدان شود. وی در ادامه تاکید کرد:امروز وحدت کلمه رمز پیروزی ما در کار‌ها و فعالیت‌های جهادی است.


وی با اشاره به همکاری مجلس برای اختصاص بودجه خاص به کار‌های جهادی گفت: مجموعه سپاه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دولت انقلابی آتی و اصلاح قانون به دنبال این هستند که خدمات با حجم و کیفیت بهتر و بیشتر صورت گیرد. بودجه‌هایی هم دیده شده که بسیار بیشتر از سال‌های قبل است.


شهدای جهادگر، شهید خدمت می‌شوند

رئیس سازمان بسیج سازندگی هم در این مراسم گفت: حرکت جهادی به جریانی در انقلاب تبدیل شده است که می‌توان از آن به عنوان فناوری انقلاب از جنس معنویت و اخلاق و دفاع مقدس نوین نام برد. امروز بخشی از توانمندی‌ها و ارزش‌های انقلابی در جوانان گروه‌های جهادی تجلی پیدا کرده است و ۴۲ هزار گروه جهادی متخصص در اقشار مختلف فعال هستند و در بومی شدن گفتمان جهادی کمک می‌کنند.


سردار محمد زهرایی با تأکید بر اینکه گروه‌های جهادی مؤلفه قدرت جدید انقلاب اسلامی هستند از تلاش برای تصویب قانون شهید خدمت برای گروه‌های جهادی خبر داد و گفت: براساس قانونی که در مجلس در حال تصویب است، افرادی که در زمان اردوی جهادی و هنگام خدمت جان خود را از دست می‌دهند به عنوان شهید خدمت شناخته می‌شوند.


هزار پروژه به نام شهدای جهادی

دبیر یادواره ملی شهدای جهادگر نیز با اشاره به تصویب قوانین حمایت از جهادگران گفت: چشم بچه‌های جهادی به مجموعه‌های انقلابی این نظام است تا با حمایت از جهادگران کیفیت کار را بالا ببریم و اهداف انقلاب اسلامی محقق شود و پرچم به دست صاحب اصلی اش برسد. با کمک‌هایی که مجموعه‌های نظامی انجام دادند، پیگیر بحث تصویب قوانینی در مجلس شورای اسلامی برای حمایت از جهادگران هستیم.


علی درودیان افزود: سال گذشته به نام شهدای جهادگر پروژه‌هایی را افتتاح کردیم و امسال هم ۱۰۰۰ پروژه در سراسر کشور با حمایت بچه‌های جهادی و بسیج سازندگی افتتاح شده که ۴۷ پروژه فاخر آن در زمینه مدرسه سازی، آب رسانی و درمانگاه به نام ۴۷ شهید جهادگر به بهره برداری رسیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->