قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

ماجرای وجود «ویروس زنده» در واکسن ایرانی برکت

  • کد خبر: ۷۷۰۳۴
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
ماجرای وجود «ویروس زنده» در واکسن ایرانی برکت
مینو محرز، در خصوص شایعاتی مبنی بر اینکه علت دور ریخته شدن بیش از یک میلیون دز واکسن برکت پیدا شدن ویروس زنده در بخشی از این واکسن‌ها بوده است، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز، فوق تخصص بیماری‌های عفونی در این خصوص اظهار کرد: این شایعات و صحبت‌های نادرست توسط افراد ضد واکسن و مخالف ایرانی مطرح و پخش می‌شود و متاسفانه مردم آن‌ها را باور می‌کنند، چرا که به افراد یاد نداده ایم که ابتدا اخبار را نقد و سپس آن‌‎ها را قبول کنند.

وی ضمن اشاره به اینکه به هیچ وجه چنین مسائلی صحت ندارند، ادامه داد: واکسن‌ها مستقیما از کارخانه به دست مردم نمی‌رسند و در مکان‌های مختلفی بررسی می‌شوند و علاوه بر اینکه در کارخانه مورد سنجش قرار می‌گیرند، توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هم از همه جهت بررسی می‌شوند و بعد از آن دوباره اصالت واکسن را دوباره سنجش می‌کنند و در صورت تایید در واکسیناسیون عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی افزود: افرادی که چنین صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند، نسبت به این موضوع که واکسن چه مراحلی را طی می‌کند تا به دست مردم برسد، هیچ آگاهی ندارند و چطور ممکن است بعد از گذراندن مراحل بسیار ویروس زنده در واکسن باشد؟! و این صحبت واقعا خنده دار است.

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران برکت توضیح داد: شرکت جانسون اند جانسون به علت آلودگی محیط واکسن میلیون‌ها دز از واکسن خود را دور انداخت، اما در مورد واکسن برکت اصلا چنین اتفاقی رخ نداد و اگر هم رخ دهد، نشان دهنده دقت کارخانه در تولید واکسن است و اینکه گفته می‌شود چند میلیون دز واکسن برکت دور انداخته شده، شایعه‌ای است که چند وقت پیش هم مطرح شده بود و متاسفانه مجددا هم تکرار شده است، در حالی اصلا چنین صحبت‌هایی صحیح نیست.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: واکسن برکت و به طور کلی همه واکسن‌ها در دنیا تمام مراحل کنترل خود را در چند مکان طی می‌کنند وسپس به دست مصرف کننده می‌رسند و اینگونه نیست که به راحتی در واکسیسناسیون عمومی مورد استفاده قرار گیرند و در کشور ایران هم واقعا تمام استانداردها رعایت می‌شود.

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران در خصوص زمان انتشار مقالات علمی این واکسن در نشریات بین المللی بیان کرد: مقالات مراحل اول و دوم این واکسن تکمیل شده و قرار است به زودی در نشریات بین المللی به چاپ برسد و مقالات فاز سوم هم هنوز کامل نشده اند چرا که باید ۴۲ روز بعد از تزریق واکسن آنتی بادی داوطلبان چک شود و هنگامی که بررسی‌های لازم در این خصوص صورت گیرد و مقالات تکمیل گردند، برای چاپ ارسال می‌شوند.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->